I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Sťažnosť na admina Poland

Příspěvekod Zidan99 » 07 pro 2017, 16:18 VIP

Dňa 7.12.2017 v čase 16:09 som dostal za nič ban,dal som udajne FK a neospravedlnil som sa, za neospravedlnenie je ban na 24 hodin? to už nemyslite važne.. Každý sa sťažuje na Polanda že sa hraje na pána a ako som spomínal u poslednej mojej sťažnosti. K veci. Bolo posledne kolo na mape (neviem nazov). Bol simon nejake CT-čko a zabili ho,povedal som na stredovu čiaru u fotbalu asi 3x som to zopakoval,1 T tam stalo a počulo to dobre ale hrač s menom Diamantes asi pritvrdol. Pozeral namňa a nehýbal sa tak som mu dal kill a Poland niečo hovoril do voice a povedal že omluv se a ja som sa nechcel omluviť lebo nemam začo,keby som to urobil tak si priznam vinu ako chlap. Keby sa choval Poland trochu priateľsky tak neni ani jedna sťažnosť naňho ako na druhých adminov na JB ale Poland stále musi niečo urobiť a stale tu musim chodiť sa sťažovať. Za toto že som sa "neospravedlnil" dostanem ban na 24 hodin? to už je niečo neunosne..

Tu máte ten ban:

Nickname zumpari^ sm0ke
Herni ID STEAM_0:0:163925404
SteamCommunity ID 76561198288116536
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 07.12.2017 - 17:09:23
Vyprší dne 08.12.2017 - 17:09:23 (23 Hodin 57 Minut zbývá)
Zabanovaný od kukam pod sukne
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4

Pekny večer prajem.

sm0ke
Obrázek
Zidan99
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Sťažnosť na admina Poland

od Rumcajz » 07 pro 2017, 16:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť na admina Poland

Příspěvekod Poland » 07 pro 2017, 16:28

Však Jožko, neklam do kamery...

Zdržuješ tu jak tvůj čas, tak můj. Padl simon, ty si vzal simona. Lagoval si. Nešlo ti rozumět. Dal si pár FK. Napsal jsem ti to v chatu, jakmile si dal příkaz ,tak jsem šel na místo,kde jsem s tebou mluvil ve voicu, Tčka ti to psala, napsal jsem ti, at se omluvíš. Řekl si "neprepáčám se za tvou demenciu Diamantes". Byl jsi neschopný, neposlechl si výzvu + ses choval zase jako vocas, tak si dostal ban rovnou za neschopnost... Jelikož pořád neumíš rozkliknout vzor a dodat vlastní demo, tak ti ho tu hodím já, aby se vše urychlilo. Příště prosím unban žádost.

50:30 +- umřel simon, 50:50 tvá "omluva"

Pikaču
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Zidan99 » 07 pro 2017, 16:32 VIP

Ale ty si ma mal upozorniť,v chatu som nič nevidel,keby som neodpovedeal mal si ma grabnuť a povedať lagol si povedz to ešte raz ale ty ešte narokom aby si mi dal ban
Obrázek
Zidan99
Drbna
Drbna

Příspěvekod Gustik » 08 pro 2017, 04:19 VIP

Zidan99 píše:Bol simon nejake CT-čko a zabili ho,povedal som na stredovu čiaru u fotbalu asi 3x som to zopakoval,1 T tam stalo a počulo to dobre ale hrač s menom Diamantes asi pritvrdol.

Příkaz si řekl sotva jednou, kdy ti vůbec nebylo rozumět, což jde na demu krásně slyšet.

K tomu že tě neupozornil:
Poland píše:2017-12-07 16:08:01 nerekl si nic.

A CT se tě dokonce ptalo: "Jaký byl příkaz?"

Zidan99 píše:Poland niečo hovoril do voice a povedal že omluv se a ja som sa nechcel omluviť lebo nemam začo,keby som to urobil tak si priznam vinu ako chlap.

Admin ti řekne, že se máš omluvit, protože si dal FK a ty ze sebe vydáš takovou kravinu, že se neomlouváš za jeho demenci, FK si nedal a vlastně si nic neprovedl. Tak co si čekal?

I přesto, že ti sem Poland dodá demo, které hraje v jeho prospěch, stejně si zase musíš vymýšlet další pohádky. :roll:

Stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy