I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stažnosť na admina Raina

Příspěvekod pikassoo » 30 říj 2014, 20:54

Dobrý večer.
Dnes večer, som hral na zombie mini 1 kde hral so mnou aj admin Rain.
Videl som ho ako zašiel za stĺp, kde sa asi chcel skryť. Šiel som za nim, frost zombikom som ho zamrazil a zároveň aj nakazil.
Následne na to som dostal kick. Tak som sa prihlásil na server a dožadoval sa toho aby mi vysvetlil dôvod kicku.
Najskôr ma nepriamo obviňoval, že ako som ho mohol vidieť keď je neviditeľný, čo z mojej strany môže byť ako obvinenie, že som mal cheaty, ktoré nepoužívam. (Pokiaľ admin nevie zvládať situáciu, tak poprośim o preškolenie.) Tak som mu písal súkromnú správu, že čo som spravil . No on mi vôbec neodpovedal, až po chvíli mi napísal, že nech si preštudujem pravidlá a potom sa zo mnou bude baviť. Tak Vás poprosím aké to pravidla som porušil ? A admin tu nieje náhodou od toho aby vedel odôvodniť svoje konanie ? To že toleroval to, že druhí si tam nadávajú, že on sám robil b-hop, ktorý je že vraj zakázaný, a to že miesto nákazy sa tam ľudia nechávajú by som pochopil. Ale stále som nepochopil dôvod kicku. Tak by som bol rád keby sa mi to vysvetlilo pokiaľ to bola moja chyba, nech sa viem tejto situácii´vyhnúť.

Ďakujem
s pozdravom pikassoo
pikassoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stažnosť na admina Raina

od Rumcajz » 30 říj 2014, 20:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stažnosť na admina Raina

Příspěvekod Xter » 30 říj 2014, 21:57

Bože. Kdy vy konečně pochopíte, jak to s tím pravidlem o Bhopu je?!
>>>>>>>>>>>>>> Kukaj, čumáčik

Překvapivě bez důkazu. I tak prosím o vyjádření administrátora.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod RaiNiiiik » 31 říj 2014, 10:48

"Najskôr ma nepriamo obviňoval, že ako som ho mohol vidieť keď je neviditeľný[b]"[/b]
- Toto som nepísal tebe ale druhému hráčovi, v tom prípade som mal ghosta a on z ničoho nič domna začal páliť tak som sa ho opýtal ako ma videl. Stebou to nemá nič spoločne.

"To že toleroval to, že druhí si tam nadávajú, že on sám robil b-hop"
- Ja nikomu nič netolerujem pokiaľ hráč nadáva upozorním ho a ked sa to opakuje tak následne mu dávam ban a o tom b-hop neviem čo tu trepeš

"a to že miesto nákazy sa tam ľudia nechávajú by som pochopil."

- Nikto sa nenecháva a pokiaľ niekoho vidím že sa necháva tak dostava kick viac tvoj prípad, za ktorý si dostal kick.
Radšej umriem s AIDsom, ako s plným vajcom...

Admin
All Furien
All CTF
RaiNiiiik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod pikassoo » 31 říj 2014, 15:36

Ja som nikoho nenechal, pretože ako prvé som išiel po tebe(treba najskôr prečistiť okuliare alebo jógové cvičenie pokiaľ to nevieš zvládať!) a vonkoncom som nikdy nikoho nenechal.No dobre. Pokiaľ je toto tvoja odpoveď zmierim sa s tým. Hádať sa o tom, že keď si na serveri ty a je tam bordel, nemá zmysel. Bolo by to totiž slovo proti slovu a ja som len hráč.
Ďakujem za odpoveď, ktorá fakt, že stála za to-
Prajem pekný deň.
pikassoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 31 říj 2014, 15:50

Napsal jsi to jasně. Slovo proti slovu.
Lock.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha