• Stránka 1 z 1
[Z]Sťažnosť na Admina/Sojkis/FreeCTBan/Neuvážené konanie
Meno Admina: Sojkis / Berlín
SID hráče: STEAM_1:0:48468102
Screen SID hráče: Nemám screen
Odkaz na hráčův HLstats: Myslím Že Netreba, nemôžem nájsť
Přibližný datum a čas: 23.7. 2020 10:50
Server: JB 1
Popis situace: Dal som FK počas Warmpumu, na serveri bol hluk, nepočul som žiadne vysvetlenie situácie od admina až po upozornení na to, dostal som grab a okamžitý prehoz, nikto sa ma nič nepýtal, nemohol som sa vyjadriť k situácii (Kľudne by som bol hodný dať VD a napraviť svoje konanie), po CTbane na 4 hodiny prichádzam na fórum aj cez výhražky od admina na moje meno za to, že ak dám toto na fórum tak mi nechá predĺžiť ban. (Veľmi často viem uznať chybu ale toto by hádam stačilo.)
--
Poprosím o vyjadrenie samotného Berlína/Sojkisa a prekontrolovanie tohto neuváženého činu.
--
S Pozdravom hráč DerkoJožko, menom Marek a Ďakujem vopred za vybavenie.
e. Párek: Přesunuto do správné sekce.
SID hráče: STEAM_1:0:48468102
Screen SID hráče: Nemám screen
Odkaz na hráčův HLstats: Myslím Že Netreba, nemôžem nájsť
Přibližný datum a čas: 23.7. 2020 10:50
Server: JB 1
Popis situace: Dal som FK počas Warmpumu, na serveri bol hluk, nepočul som žiadne vysvetlenie situácie od admina až po upozornení na to, dostal som grab a okamžitý prehoz, nikto sa ma nič nepýtal, nemohol som sa vyjadriť k situácii (Kľudne by som bol hodný dať VD a napraviť svoje konanie), po CTbane na 4 hodiny prichádzam na fórum aj cez výhražky od admina na moje meno za to, že ak dám toto na fórum tak mi nechá predĺžiť ban. (Veľmi často viem uznať chybu ale toto by hádam stačilo.)
--
Poprosím o vyjadrenie samotného Berlína/Sojkisa a prekontrolovanie tohto neuváženého činu.
--
S Pozdravom hráč DerkoJožko, menom Marek a Ďakujem vopred za vybavenie.
e. Párek: Přesunuto do správné sekce.
-
DeratizatorJozo - Kolemjdoucí
[Z]Sťažnosť na Admina/Sojkis/FreeCTBan/Neuvážené konanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na Admina/Sojkis=Berlin/FreeCTBan/Neuvážené kon
Ješte dodávam demo: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... v3.dem.bz2
-
DeratizatorJozo - Kolemjdoucí
Ahoj,
Začněme tímhle, nechápu jestli ti nefungují sluchátka, ale jediný v tu chvíli jsem mluvil já a ty.
Situaci jsem ti vysvětlil jak batoleti, které přišlo poprvé na JB, ty jsi si stál za svým a dělal jsi frajera jak ti to je jedno, tak jsem se s tebou nepáral.
Pro příště se s adminem nehádej a radši ho poslechni, nebo budeš zbytečně brečet tady na fóru..
na serveri bol hluk, nepočul som žiadne vysvetlenie situácie od admina
Začněme tímhle, nechápu jestli ti nefungují sluchátka, ale jediný v tu chvíli jsem mluvil já a ty.
2020-07-23 10:47:02 Jop a budu se stežovať za to, že si mi to do ťed porádne nevysvetlil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6
Situaci jsem ti vysvětlil jak batoleti, které přišlo poprvé na JB, ty jsi si stál za svým a dělal jsi frajera jak ti to je jedno, tak jsem se s tebou nepáral.
Pro příště se s adminem nehádej a radši ho poslechni, nebo budeš zbytečně brečet tady na fóru..
Sojkis.
-
Sojkis - Drbna
Ahoj,
keďže je Sojkis Admin-Akademik, pozrel som si jeho video z nahlásenia do AA.
Na videu je jasné vidieť, že si dal úmyselné FK, keby ťa nezabilo to Tčko, tak by si zabil aj ďalšie. Admin ti povedal, že si dal FK a povedal si, že to robíš stále. Potom ti dal admin move a ban.
Na serveri nebol žiadny hluk - viz video.
Admin konal správne.
Zamietnuté.
keďže je Sojkis Admin-Akademik, pozrel som si jeho video z nahlásenia do AA.
Na videu je jasné vidieť, že si dal úmyselné FK, keby ťa nezabilo to Tčko, tak by si zabil aj ďalšie. Admin ti povedal, že si dal FK a povedal si, že to robíš stále. Potom ti dal admin move a ban.
DeratizatorJozo píše:Popis situace: Dal som FK počas Warmpumu, na serveri bol hluk
Na serveri nebol žiadny hluk - viz video.
Admin konal správne.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1