• Stránka 1 z 1
[V]Stažnost na admina STALKY ZOMBIE CHRONIC 1
zdravim chcel by som nahlasit admina stalkyho kedže už dlhšiu dobu sledujem ako sa vyjadruje a čo robi ako admin.. prepačte ale sprava sa ako maly.. ked ma on admina tak to moze mat hocijake 16 rocne decko.. no to je jedno podme k veci ako som spominal že ho sledujem neaku tu dobu tak ked som bol ja afk a nehral som ked bol last tak mi daval vzdy kick nenidavno som ho videl ako si skace okolo mapy ked bol zombik a bol last.. nejde o to nevadi mi to ale ide o ten princip.. dalej ako som spominal tak vzdy vyprovokuje v chate danneho hraca ked ho zabije typom: hahaha , XDDDDDD, vie to pekne nastvat a admin by to robit nemal.. v neposlednom rade kvoli comu toto cele pisem je to ze dnes stale po mne chodil a ked som ho už skoro zabil tak sa odpojil a ja ked som toto iste spravil dal mi ban
.. su to vsetko blbosti ale myslim ze toto by admin nemal robit a ten chalan by admina mat veru nemal
nemam moc dokazov ale tak mam jeden čo som stihol odfotit konzolu no je to v menu lebo ked som to fotil v hre tak iba ciernu obrazovku mi to odfotilo neviem prečo.. a to čo je na screene si myslim ze komentar ani nepotrebuje. to je presne ta provokacia napr. ked som last hento pise..a so selenkou su kamosi a ona napise hocico a on sa tomu smeje ako primitivny.. ja keby to napisem mam ban
dakujem pekne prajem prijemny den

- 420420420
- Amatér
[V]Stažnost na admina STALKY ZOMBIE CHRONIC 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stažnost na admina STALKY ZOMBIE CHRONIC 1
No nazdar
Jak začneme asi tím ze jen odeme mas asi 20+banu 6h+ to stačí plus nějaké bany když té někdo nahlásil apod. To ze se pripojis a hned začneš psát nějakou urážku na mě nebo když se mění mapa nebo když chceš se odpojit tak něco napíšeš takové pak awp ropovod a začneš zase dále tvoje Nicky co si sis dával jsou velmi ukázkové nějaké nadávky do rodiny na mě a pod přijde ti to v pohode myslím si ze ne chovas se tak já se budu chovat k tobě chovas se jak prase
co se tyče toho čemu se smeju když nekomu něco napíšeš a někdo ti něco napíše bez nadávky na nic a pod. Nevidím problém to řešit lidi se k tobě budou chovat jak ty k nim i já protože nejsi slušný člověk , dal k odpojení jelikož mě zabili v prvním nebo v druhem kole dal jsem miny neměl jsem body na nic odpojil jsem se a hrál jsem dále myslím ze mám o mnohem víc smrti jelikož tohle neřeším nemyslím si ze jsem to udělal schválně pokud mas demo a pod a důkazy ze jsem pochybil sem snimi jinak je to jen tvrzení
Měj se
Jak začneme asi tím ze jen odeme mas asi 20+banu 6h+ to stačí plus nějaké bany když té někdo nahlásil apod. To ze se pripojis a hned začneš psát nějakou urážku na mě nebo když se mění mapa nebo když chceš se odpojit tak něco napíšeš takové pak awp ropovod a začneš zase dále tvoje Nicky co si sis dával jsou velmi ukázkové nějaké nadávky do rodiny na mě a pod přijde ti to v pohode myslím si ze ne chovas se tak já se budu chovat k tobě chovas se jak prase

Měj se

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Na screenoch nič zlé nevidím. Pokial chceš spravit na takéto situácie ako popisuješ dokazy, je lepšie točit demo.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
stalky prosim ta nepis blbosti.. sam vies ze so selenkou porusujes pravidla a polovička serveru ta doslova nenavidi..
ja ta mam uprimne v pici len neaka rovnopravnost ci na hracov alebo adminov by platit mala. 

- 420420420
- Amatér
Ano vseci to vědu vseci píšu a vseci nenávidí ale este ani jeden si nedal pracu stim dodat důkaz ze něco také robim
všichni ti co se snažili o to a dávali nesmyslné stížnosti jako ty neuspěli bohužel 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
jasne teraz sa nam smejes do ksichtu ale predstav si ze mam na praci niečo ine ako nahravanie dema ako robiš blbosti na serveri..
mne to je jedno kludne nech ti tie prava nechaju len sam vieš že sa spravas ako fraska a ze porusujes pravidla ktore su danné.. ak si vsimnes viacej ludi ta tu nahlasovalo že sa chovas ako dement takže na tom pravdy niečo bude..
nemam dovod tu klamať prečo by som to robil čo mam 16 rokov? 

- 420420420
- Amatér
a v predchadzajucej sprave si sa sam priznal že sa chovas ako dement.
a vedenie gs pokial podla vas je normalne ze niekto napise niekomu skap a admin sa tomu smeje tak to blahozelam dosli ste velmi daleko..

- 420420420
- Amatér
Já nwm ale jako dement se chovas ty podle toho co jsi psal
stsci se podívat na to je Nicky a mám dost
tak já nwm jak můžeš vědět na co jsem reagoval ? To je taky dost mino toho jsem si ani nevšiml totiž , tak ale zase si odešel od temy a bavíš se zas o něčem jinym tak to je pak těžko 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
ja vobec neodchadzam od temy, ukaz mi jedno slovo kde odchadzam od temy
.. praveze to ty odchadzas kedze sa bavime o tebe a vytahujes veci o mne..
stalky hori ti za ritu tak pises nezmysle uz 

- 420420420
- Amatér
Mě nehori nic nebo si nedostal nic o mem pochybení to je těžké pochopit
až se přestaneš chovat jak prase a psát nesmysly budu se tak chovat taky nwm co si od toho slibujes 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
chovam sa presne tak ako ty ku mne.. ako som pisal už si sa priznal sám.. mam lepsie veci na robote nez zhanat na teba dokazy
chcem si len normalne zahram csko bez pripadov ako si ty.. 

- 420420420
- Amatér
420420420 píše:vedenie gs pokial podla vas je normalne ze niekto napise niekomu skap a admin sa tomu smeje tak to blahozelam dosli ste velmi daleko..![]()
Úplne nerozumiem, čo ti na tom vadí.. Netvrdím, že niečo také je úplne vhodné, ale nie je to ani nevhodné, patrí to proste k hre a admin sa pri nej môže baviť rovnako ako iní hráči

Mnoho vecí, ktoré si popísal by bolo dobré doplniť dôkazom ako napísal Niggas, pretože bez nich nemôžeme tvoje vyjadrenia brať vážne, aj napriek tomu, že podobných sťažností tu už bolo viac.
Doplním však k tomu, že Stalky by si mohol premyslieť či je lepšie správať sa k ľudom rovnako ako oni k nemu a tým možno klesnúť na ich úroveň alebo sa nad to všetko povzniesť

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1