• Stránka 1 z 1
[Z]sťažnosť na admina SyStem.
Zdravím,
nieje možné aby ma admin pravidelne stalkoval a daval mi kick a slay. Nemám 15 rokov aby som si tu točil videa robil screeny obrazovky. Takéhoto nekompetetného admina som snaď ešte nezažil a to hrám cs už 20 rokov. Odoberte práva lebo mám pocit, že jeho racionálne uvažovanie je na úrovni čajovej lyžyčky. Dá mi kick za to, že som akože kempil niekoľko kôl dozadu.
veď to je smiešne.....
S pozdravom Warrior
nieje možné aby ma admin pravidelne stalkoval a daval mi kick a slay. Nemám 15 rokov aby som si tu točil videa robil screeny obrazovky. Takéhoto nekompetetného admina som snaď ešte nezažil a to hrám cs už 20 rokov. Odoberte práva lebo mám pocit, že jeho racionálne uvažovanie je na úrovni čajovej lyžyčky. Dá mi kick za to, že som akože kempil niekoľko kôl dozadu.

S pozdravom Warrior
- martyn98
- Kolemjdoucí
[Z]sťažnosť na admina SyStem.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: sťažnosť na admina SyStem.
Čauko, jedine čo si odo mňa dostal bol kick za predošle kolo, kde si kempil a predtým kolo si nešiel plant. Dal som ti kick o kolo neskôr áno, ale z určitého dôvodu, nie bezdôvodne <3 Asi toľko by som k tomu napísal čajová lyžička
- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
akože asi polovica ludi tam nejde defus, kempí, nejde plant a ako jedninemu mne das kick za to, že som niekolko kol dozadu niekde akoze kempil a pritom som nebol ani raz na spwane. Akoze mal by si zacat uvazovat skor ako nieco vykonas. Uz ma nebavi ani hra ked sa tam pokazeny Sytem prihlasi lebo nic ine nerobis iba ma stalkujes a to iste niekolko dni dozadu. Radsej chod jazdit na traktore nikede okolo hnojovej jamy ak taketo jednoduche veci nezvladas.
- martyn98
- Kolemjdoucí
Nikoho iného som nevidel okrem teba na spawne v čase 0:44 a tak isto ten plant ani pre drop si nešiel
Ak si nevieš priznať chybu a nie si si toho vedomí tak si preštuduj /Pravidla. Nečudujem sa, že ťa hra ani nebaví, keď ťa stále nehráš ako máš a to sa len prídem a stačia mi 2-3 kola nato, aby som videl, že ani raz nerobíš čo máš a to beriem dosť veľký ohľad na všeličo.

- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
nevedel som ze sa nemozem vratit pocas hry cez spawn. Nahraj si nabuduce cele moje hranie aby si otvoril oci, ze jediny kto kempi su ostatni. Proste ty nemas byt admin. Ak ta tam uvidim radsej sa odpojim. Nemam naladu sa hrat s maloletými detmi, ktorí su honia ego ze sú admini.
- martyn98
- Kolemjdoucí
Točím stále, takže viem o čom píšem
Ďakujem za tvoj názor, moc si to cením. Čo sa týka tvojho hrania videl som ho už veľa krát no žiaľ výsledok je stále rovnaký

- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
Rad si pozriem video, kde som stale kempil na spawne, kedze stale tocis. Jaaaj to by bola asi 5 sekundova pasaz, kde som akoze bol na spwane
. A ja si mam priznat chybu to si snad robis prdel.

- martyn98
- Kolemjdoucí
Nebudem časovať demo kde stojíš a nič nerobíš dokopy, radšej sa zamieram na nejakého cheatera, ale ak to príliš tak chceš vidieť tak ti to pošlem 

- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
cakam aspon niekolko minutove video par kol. Kedze tvrdis ze som bol stale zakempeny na spawne. Nech to nie je vytrhnute z kontextu (ze som sa niede motal pri spawne nejaku chvilu). Do posledneho som bol na plante a chranil som plant a na to si mi dal kick nech to tam je pekne vidiet.
- martyn98
- Kolemjdoucí
Ako som ti už písal, kick som ti dal neskôr kolo, kde si bol na plante, ale nič na tom nemení, že si predošle kola nerobil čo trebalo.. 

- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
nesranduj a cakam na to video.
- martyn98
- Kolemjdoucí
Mimo vzor. Ve stížnosti máš dodat důkazy ty, nikoli admin.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1