I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stažnosť na Admína

Příspěvekod ReadeXX » 08 lis 2015, 20:21

Server : MiniGames #1
Popis situace/prohřešky admina : Admin s menom SmeKiN si príde na server raz za 2 mesiace. Príde na 10 min., rozdá pár banov a je spokojný. S kamarátom sme sa na servery rozprávali cez mikrofón, nikomu to nevadilo. Zapájali sa aj ostatní, všetko bolo v pohode. Len keď prišiel na server SmeKiN, tak mu to vadilo (jedinému) a dal mi ban aj tomu druhému na 10 min. že "uklidni se". Pri ňom, sa už nikto nemôže porozprávať. Keby to ostatným vadilo tak som ticho. Potom mňa a kamaráta kickoval za to, že sme šepkali, lebo mu na nás niečo vadilo. Ďalší ktorý sa ho spýtal, že prečo im dal ban a kickoval tak povedal "to je už moja vec". Keď niekto potrebuje pomoc, úplne ignoruje. Človek sa ho na servery niečo spýta a on mu neporadí. Keď som sa ho spýtal (a nielen ja) na niečo, čo chcem vedieť, tak povedal len :"to ťa nemusí zaujímať".
Dôkazy : Dôkazy sú ľudia, ktorý sa ku tomuto príspevku pripoja, lebo boli pri tom.

Ďakujem.
ReadeXX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stažnosť na Admína

od Rumcajz » 08 lis 2015, 20:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stažnosť na Admína

Příspěvekod smekin » 08 lis 2015, 20:59 VIP

Říkal jsem ti, že o mojí aktivitu na serveru se starat nemusíš.. Dnes jsem myslím nedal ani jeden ban, to co tu píšeš je tak týden-2 starý, nechápu, proč sis hned nepodal stížnost/ub žádost, teď už si přesně nepamatuju, co se tam stalo.

s těmi dotazy, tak se snažím odpovídat. Teda pouze na věci, které jsou rozumný.
smekin
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod CZLipokCZ123 » 08 lis 2015, 21:19

Nebudem sa vyjadrovať kam nemám !
CZLipokCZ123
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ReadeXX » 09 lis 2015, 09:12

Pravda, ban si nedal, lebo si tam bol 15 min. To je aktivita admina ? Všetko tam za teba robí SilentReaper.
ReadeXX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UchihaEu » 10 lis 2015, 01:00

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
UchihaEu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UchihaEu » 10 lis 2015, 22:10

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám

by DarkMouse
UchihaEu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ReadeXX » 10 lis 2015, 22:19

Hej, celkom v pohode stránka... Požiadal som si žiadosť o práva, ale zmýlil som sa :/. Beriem späť.. Od takýchto lamkách ako vy nepotrebujem nič. Mazať komenty? Robíte si hádam srandu. Táto celá stránka ide do hovien. Hej fakt ako, na minigames/hungergames sa mi páči, len celé toto ide do hovna. Neaktívni admíni na serveroch, mažú komenty/prepisujú lebo sú úbohí, neviete si to vyriešiť? Fakt to chcete riešiť len vymazaním komentu a srať na všetko ? Ďakujem za prečítanie, a premyslíte si čo robíte.
ReadeXX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Rainox » 11 lis 2015, 14:20 VIP

Pokud si chceš stěžovat, musíš mít důkazy a vůbec mě nezajímají názory ostatních, buďto mi sem dodáš důkazy, nebo máš smůlu.

Admin má menší aktivitu, ale má taky svůj osobní život.
Pokud nevidíš do jeho omluvenek, proč není aktivtní a další věci, tak radši nic nepiš, aktivitu máme pohlídanou.

Až budeš mít důkazy (demo, screeny) tak si napiš novou unban žádost.

Stížnost neoprávněná.
Rainox
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy