• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Sťažnosť na admina
- Název topicu - [S]haman_[kA]
1. Popis situace - nie je dobrý admin !!!
2. Důkazy - dokaz nemám
.. prešla ma trpezlivosť je to najhorší admin na celom CTF servery ! to že niekto kempí nerieši ved načo .. len pozerá ale nič s tým nerobí aj ked mu niekto povie že je kemp ma to v prdeli ! ja si napíšem 2 nadávky a mám 12 hodín ban na chat ? to čo je ! ano viem že je to moja chyba ale toež je to prehnane a pri tom ma len raz upozornil a pri najhoršiom mal by mi dať kick alebo čo to je a nie hned 12-nový ban ! on tie práva využíva nasrať takého admina ! je to sráč !
1. Popis situace - nie je dobrý admin !!!
2. Důkazy - dokaz nemám
.. prešla ma trpezlivosť je to najhorší admin na celom CTF servery ! to že niekto kempí nerieši ved načo .. len pozerá ale nič s tým nerobí aj ked mu niekto povie že je kemp ma to v prdeli ! ja si napíšem 2 nadávky a mám 12 hodín ban na chat ? to čo je ! ano viem že je to moja chyba ale toež je to prehnane a pri tom ma len raz upozornil a pri najhoršiom mal by mi dať kick alebo čo to je a nie hned 12-nový ban ! on tie práva využíva nasrať takého admina ! je to sráč !
-
sabinka98 - Amatér
[Vyriešené]Sťažnosť na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina
Takže slečno,
měla by ses konečně zamyslet nad tím co dělaš na serveru.. tím myslim tvůj slovník..
Nadavaš tam asi furt, to že "admin" (Já) dojde na server, není tam ani 1.minutu a hned píšeš ... "dělej něco admin" "Jdu si stěžovat, neplníš admina"..
toto mi přijde trošku směšné, nemluv adminovy do adminovaní... jinak ban si dostala za nadavky, které preferuješ asi furt..
a ta poslední nadávka co si napsala to bylo moc...
http://images.akamai.steamusercontent.c ... C02994213/
měla by ses konečně zamyslet nad tím co dělaš na serveru.. tím myslim tvůj slovník..
Nadavaš tam asi furt, to že "admin" (Já) dojde na server, není tam ani 1.minutu a hned píšeš ... "dělej něco admin" "Jdu si stěžovat, neplníš admina"..
toto mi přijde trošku směšné, nemluv adminovy do adminovaní... jinak ban si dostala za nadavky, které preferuješ asi furt..
a ta poslední nadávka co si napsala to bylo moc...
http://images.akamai.steamusercontent.c ... C02994213/
-
SiGiii - Spamerův sluha
Re: Sťažnosť na admina
Ban na 12 hodín nie je na mieste. Adminovi bude dohovorené. A k tebe Sabinka, začal by som sa na tvojom mieste správať slušne bo môžeš dopadnúť zle nedobre.
Admini Sigi kontaktuje HLSA Izmaela.
Admini Sigi kontaktuje HLSA Izmaela.
-
Zesh - Mistr Yoda
Re: [Vyriešené]Sťažnosť na admina
dobre ja ti nebudem hučať do tvojej práce ALE ! ty sa už preber ! ked niekto kempi vobec to neriešiš iba moje nadávky ! stále stále len nadávky riešiš .. faj ne to moja chyba áno a si to priznám ale X hráčov sa na teba sťažuje .. ty by si tie práva ani mať nemal ked riešiš blbosti a nie to čo sa v hre deje .. takže zas nekydaj namňa .. sa ti nejak zvýšilo ego od kedy si admin ved ty spadneš na papuľu ! a prajem ti aby si prišiel o práva vobec si to nezaslúžiš !
-
sabinka98 - Amatér
a ešte k tej mojej nadávke .. nič na tom nie je zlé ved len pravda bola že <-> robíš 

-
sabinka98 - Amatér
Vůbec mě nezajímá to co na mě vypustiš z pusy, tomu co tu píšeš o mě, to je žárlivost slečno, zamyslí se trošku konečně aspoň..
-
SiGiii - Spamerův sluha
Zbytečné řeči, lock..
Pokud admin neplní své povinnosti, podej stížnost s DŮKAZY.
Pokud admin neplní své povinnosti, podej stížnost s DŮKAZY.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Sabinka skludni hormón lebo si ťa zoberem do parády ja 

-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1