• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Sťažnosť na admina : unRemiTing - Hon
Za to že jeden z hráčov je jeho kamarát na jeho žiadosť nás kickoval za niečo čo neni proti pravidlám trojitý boost (3 ludia) a nevyseli sme na texture ani na ničem proste sme stáli na sebe.
- Nesprávne správanie admina
- Kickuje na žiadosť kamaráta
- Nemal by byť admin na Gamesites...
V prílohe je fotka ako mi dal ban na 10 min za to že som mu povedal že to neni proti pravidlám, je tam takisto meno jeho kamaráta : robobaby - IMPERISHABLE, ktorý mu nakázal nás kicknúť.
SORRY v prílohe neni žiadna 1 opakujem jedna fotka pretože "bylo dosaženo maximální velkosti príloh".
Bolo by dobré si pozrieť záznam zo servera:
(Cca od 17:00, 05.11.2016)
- Nesprávne správanie admina
- Kickuje na žiadosť kamaráta
- Nemal by byť admin na Gamesites...
V prílohe je fotka ako mi dal ban na 10 min za to že som mu povedal že to neni proti pravidlám, je tam takisto meno jeho kamaráta : robobaby - IMPERISHABLE, ktorý mu nakázal nás kicknúť.
SORRY v prílohe neni žiadna 1 opakujem jedna fotka pretože "bylo dosaženo maximální velkosti príloh".
Bolo by dobré si pozrieť záznam zo servera:
(Cca od 17:00, 05.11.2016)
- NetvorMcWolf
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Sťažnosť na admina : unRemiTing - Hon
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina : unRemiTing - Hon
Ty jsi mi ale filuta...
Žádného kamaráda jsem na serveru neměl. Pokud máte spory s nějakým hráčem není hned důvod, že jsme kamarádi.
Nevím, co si mám představit pod "nesprávné správání admina", tohle je moje veškerá komunikace:
2016-11-05 17:32:16 (Team) drop banan. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
2016-11-05 17:29:12 Radim Vam, at hrajete dle pravidel.... Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno UPOZORNĚNÍ
2016-11-05 17:21:52 se tam ukempi. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
2016-11-05 17:18:49 /vipmenu. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
Pokud více kol prokempíte tímto způsobem- důkaz - nevidím důvod, proč to tolerovat.
Dostali jste upozornění, 1 kolo jsem Vás všechny 3 zabil a po chvíli následovalo:
2016-11-05 17:30:38 prave som precital pravidla ty srac. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
Následoval ban na chat za malé nadávky: odkaz
Takové frajeřiny si zkoušej doma, na mě rozhodně ne. Pak následoval i kick Vás všech za identickou situaci.
Postupoval jsem dle pravidel serveru - zajišťoval jsem plynulou hru bez porušování pravidel. Dostali jste upozornění v textu i na skle, slay, kick. Ban byl po Tvém nevhodném chování. Tvůj zřejmě kamarád dostal následně i ban do hry, jelikož Vaše hra vypadala i takto:
https://ctrlv.cz/Eqk2
Z mé strany vše.

Žádného kamaráda jsem na serveru neměl. Pokud máte spory s nějakým hráčem není hned důvod, že jsme kamarádi.

Nevím, co si mám představit pod "nesprávné správání admina", tohle je moje veškerá komunikace:
2016-11-05 17:32:16 (Team) drop banan. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
2016-11-05 17:29:12 Radim Vam, at hrajete dle pravidel.... Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno UPOZORNĚNÍ
2016-11-05 17:21:52 se tam ukempi. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
2016-11-05 17:18:49 /vipmenu. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
Pokud více kol prokempíte tímto způsobem- důkaz - nevidím důvod, proč to tolerovat.
Dostali jste upozornění, 1 kolo jsem Vás všechny 3 zabil a po chvíli následovalo:
2016-11-05 17:30:38 prave som precital pravidla ty srac. Gamesites.cz ^Inferno Only de_inferno
Následoval ban na chat za malé nadávky: odkaz
Takové frajeřiny si zkoušej doma, na mě rozhodně ne. Pak následoval i kick Vás všech za identickou situaci.
Postupoval jsem dle pravidel serveru - zajišťoval jsem plynulou hru bez porušování pravidel. Dostali jste upozornění v textu i na skle, slay, kick. Ban byl po Tvém nevhodném chování. Tvůj zřejmě kamarád dostal následně i ban do hry, jelikož Vaše hra vypadala i takto:
https://ctrlv.cz/Eqk2
Z mé strany vše.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Problem je ten že my sme žádni pravidla neporušovali kde tam vidíš trojitý boost v pravidlách ?
- NetvorMcWolf
- Kolemjdoucí
Takisto sa ospravedlnujem za toho "kamarada" to bolo nedorozumenie.
- NetvorMcWolf
- Kolemjdoucí
Když přijdete na server tak máte dodržovat pravidla které jsou na serveru určena, jestli je nedodržujete tak vám je zamezen přístup na server. Z důkazu je vidět že jste pravidla porušoval a proto se není čemu divit že máte ban.
Důkazy z vaší strany tu nevidím, proto mužu brát stížnost jako neoprávněnou.
Jestli se k tomu potřebujete ještě vyjádřit tak máte možnost, v opačném případě bude topic zamknutý jako vyřešený.
Důkazy z vaší strany tu nevidím, proto mužu brát stížnost jako neoprávněnou.
Jestli se k tomu potřebujete ještě vyjádřit tak máte možnost, v opačném případě bude topic zamknutý jako vyřešený.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]Sťažnosť na admina : unRemiTing - Hon
Na vyjádření bylo času dostatek, nestalo se tak. Stížnost považujeme za uzavřenou.
V opačném případě jsme k dispozici - soukromá zpráva, případně nová stížnost, která ale musí obsahovat povinné údaje.
NÁVOD.
Zamykám, vyřešeno.
V opačném případě jsme k dispozici - soukromá zpráva, případně nová stížnost, která ale musí obsahovat povinné údaje.

NÁVOD.
Zamykám, vyřešeno.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1