I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Sťažnosť na administrátora–Nesprávny názov banu

Příspěvekod slaninovypuding » 11 pro 2024, 21:04

Rád by som podal sťažnosť na administrátora, ktorý mi udeliť 24-hodinový ban označený ako „Neschopnosť Simona“. Chcem zdôrazniť, že aj keď uznávam, že som mal dostať ban, nesúhlasím s názvom banu, ktorý mi bol pridelený.

Podľa môjho názoru mal byť ban označený ako „free kill“, keďže som hráča bezdôvodne hitoval s AK, a až na konci hry došlo k free killu. Tento názov banu, „Neschopnosť Simona“, podľa mňa neodráža skutočný dôvod banu, pretože Simon sa v tejto hre musí zobrať na začiatku hry a hráči by mali poslúchať jeho pokyny.

Preto by som rád požiadal o prehodnotenie rozhodnutia administrátora, ktorý tento ban udeli a jeho zmenu na správny názov „free kill“, ktorý lepšie zodpovedá tomu, čo sa v hre stalo.

Ďakujem za zváženie mojej sťažnosti a teším sa na vašu odpoveď.

S pozdravom, Slaninovypuding
slaninovypuding
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Sťažnosť na administrátora–Nesprávny názov banu

od Rumcajz » 11 pro 2024, 21:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť na administrátora – Nesprávny názov banu „Nesch

Příspěvekod CoderPro » 11 pro 2024, 22:21 VIP

Čus,

reason banu je myslím dost jasný = "Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]".
Pro tebe je důležitá ta veliká, zvýrazněná část. S banem evidentně souhlasíš, tudíž nemá smysl se ti k tomu tady vyjadřovat, moc dobře víš, co jsi dělal během celé mapy.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod slaninovypuding » 11 pro 2024, 23:12

Cieľom tejto sťažnosti je len požiadanie o prehodnotenie názvu banu, nie samotného banu, s čím súhlasím. Chcel by som len upriamiť pozornosť na to, že názov by mal viac reflektovať konkrétnu situáciu.

Rozumiem, že v tomto prípade hitovanie a free kill (FK) bolo úmyselné, a ak to bolo takto hodnotené administrátorom, názov „Neschopnosť Simona“ nemusí byť najvhodnejší. Tento názov by mohol byť skôr priradený k iným situáciám, ktoré súvisia s nesplnením určitej úlohy alebo chybami v koordinácii tímu, ale v prípade úmyselného zásahu spoluhráča by sa mohol viac hodí názov ako „Úmyselný FK“.

Ďakujem za pochopenie
slaninovypuding
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kybik » 11 pro 2024, 23:23 VIP

Reason banu je v poriadku. Nie si schopný hrať normálne za CT, takže si dostal ban za Neschopnosť CT.

S banom ako takým súhlasíš, nie je čo riešiť.

Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy