I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Stážnost na Akademika+ Supporta Poseidona

Příspěvekod Flapa » 29 led 2018, 20:12

Zdravím vás, vím, že tohle do této sekce nepatří.. Ale je součástí portálu, tudíž nevím kam bych to měl dát..

Začalo to kolem, kdy se hráč připojil.. Já jsem byl simon a hrál jsem schody do nebe... Pričemž se Připojil na server a napsal mi, že dělám chybu (2 hráčům nadržuji a že je mám zabít..).. Jelikož jsem si naivně myslel, že když je akademik a support.. Tak bude znát pravidla a snažit se pomoct hráčům.. Přičemž mi asi lhal, nebo nevím jak.. Napsal mi, že dělám chybu atd.. Přičemž sem 2 hráče zabil a on mi napsal, že sem to neměl dělat.
Další kolo sem se omluvil, že kdo dostal FK, že mě to mrzí (jsem dneska nějakej nesvůj...), ale pak mi napsal, že jsem ho vůbec neměl poslouchat atd.. Jelikož jsem si myslel, že jako akademik MÁ POMÁHAT HRÁČŮM a né je takhle nabát, aby to udělali špatně a mastit si ego přitom, jak je dává na fórum..

Další kolo jsem odešel k CT..

Nadcházející se připojil k CT a když si sebral simona, tak mi zapl mikrofon a řekl: "tak co flapo, co máš za problém, že tu brečíš.." Tohle bych nečekal od Akademika, ale od nějakého hráče...
Obrázek
Konec se vším :) Díky za vše.
Flapa
Drbna
Drbna

[Vyriešené]Stážnost na Akademika+ Supporta Poseidona

od Rumcajz » 29 led 2018, 20:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stážnost na Akademika+ Supporta Poseidona

Příspěvekod Rabine » 29 led 2018, 20:39 VIP

Zdravím, píšem tu preto lebo jeden z mrtvých hráčov som bol ja /Rab1ne/ ...tak Flapa zabudol spomenut to že mi dal nevýhody za to že som boxoval na atrakci (schody do neba).Hráč/Akademik menom Poseidon sa nato začal hned ohrádzat že nemožem mat tolko nevýhod že nech ma zabije v tom hráč Flapa ma zabija lebo si myslel údajne že kedže je predsa akademik tak vie toho viac ako obyčajný hráč ho tak posluchol ani nie že posluchol ale myslel si že ma pravdu ten trošku viac "postavený".Potom hráč Poseidon zrazu začal hovorit/písat že ho vobec nemal počuvat ..a.t.d. také keci aby sa z toho vyvliekol. Medzi tým som písal adminovy ten mi povedal že ma nemože zabit ked mi dal tu nevýhodu simon.Potom som to skopiroval, poslal flape a ten to poslal do chatu na to poseidon už bol tušim u CT, Flape pustil mik a začal řvat že čo ma za problem,čo tu brečiš....

Flapa sa ospravedlnil za FK.Dalej som neriešil neaky FreeKill
S pozdravom Rab1ne. <3
Rabine
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byPoseidon » 29 led 2018, 20:44

1. Tak co flapa co brečíš, jsem neřekl, řekl jsem, co máš za problém :) první blbost co píšeš

2. Daná situace, když hráč má mít nevýhodu a já řekl, ať ho zabiješ, je moje demence a chybu si přiznám jak velký kluk.

Ale pojdme k situaci, s Knedlíkem jsme to už vyřešili, vyřešno tím, že nadále s poučením nebudu žvanit blbosti, tudíž jsem si chybu přiznal a Knedlík mě napomenul, doufám, že se sem Knedlík byjádří, byl bych rád, od něj jsem dostal napomenutí, ale pojdme už k tvé situaci.

Situace byla taková, že jsi dal zákazy, dal jsi schody do nebe při kterých, pokud vím, boxovat nesmí, ano hráč podle simona Flapa boxnul 5x = 5x nevýhoda, po zkouknutí dema jsem zjistil, že hráč boxnul 9x, simon ani nevěděl, kolik nevýhod má dát, tudíž je jeho demence taková, že řekne, dám ti 5 nevýhod, za prvé, nadržuje a za druhé když neví ani kolikrát boxnul, proč mu dal nevýhodu? Měl ho zabít, ano já mu po nevýhodě psal, at ho zabije, to proto, že neví kolikrát boxnul a sám si to poté v konverzaci přiznal.

No, aby jste mi věřili vyčasoval bych vám HLTV, kolikrát boxnul, jelikož se mi to nechce, udělal bych to tehdy, kdyby to bylo v případě nutné. Jen si napište já se do toho obuju.

Má demence: Nebudu příště napovídat blbosti

Tvá demence: Pokud jsi nejsi jistý, kolikrát hráč boxnul, nedávej nevýhody, ale rovnou ho zabij.

Milí vyšší, můj názor, který stojí za pravdou

Děkuji :)

-Po
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
byPoseidon
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Flapa » 29 led 2018, 20:51

Proto mám demo že?

http://leteckaposta.cz/456822886

42:54 nech sa páčí :))
Obrázek
Konec se vším :) Díky za vše.
Flapa
Drbna
Drbna

Příspěvekod byPoseidon » 29 led 2018, 20:55

Ach, tak jsem řeknul, neuvědomil jsem si to no, dobře v jednom máš pravdu :)
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
byPoseidon
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Knedlajs » 29 led 2018, 20:56 VIP

a) Simon môže dať toľko nevýhod, koľko len chce. Pri tom si ale musí dávať pozor na to, aby sa to nepremenilo na nadržiavanie.
b) Ak už Simon hráčovi povie, že bude mať nevýhodu, nemôže ho zabiť. Nevýhoda nikdy nesmie byť kill.

Tento hráč ale nie je Admin, takže celá táto sťažnosť je bezpredmetná....

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Vyriešené]Stážnost na Akademika+ Supporta Poseidona

Příspěvekod byPoseidon » 29 led 2018, 20:59

Děkuji, moji blbost už jen dořeším s Tommym.
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
byPoseidon
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy