• Stránka 1 z 1
[Z]staznost na nahkrina
Nahkrin je majitel serveru ked moze porusovat pravidla a kickovat, banovat bezdovodne ?????
2x sa stalo to iste, ze som mu napisal, ze ma skripty a nasledovalo kicknutia, po dozadovani sa vysvetlenia mi dal ban...
takto sa chovaju admini na serveroch ?
viem, ze admini banuju iba nadavanie, na noflash nosmoke sa u vas kasle, az ked vam da niekto demo s casmy pod nos...
2x sa stalo to iste, ze som mu napisal, ze ma skripty a nasledovalo kicknutia, po dozadovani sa vysvetlenia mi dal ban...
takto sa chovaju admini na serveroch ?
viem, ze admini banuju iba nadavanie, na noflash nosmoke sa u vas kasle, az ked vam da niekto demo s casmy pod nos...
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
[Z]staznost na nahkrina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: staznost na nahkrina
2020-11-22 13:47:23 pozri ho re tarda dowalkovaneho.
2020-11-22 13:55:25 iodem ja lebo socky si potrebuju porankovat.
2020-11-22 13:58:58 krizik plus skripty, lahka rankovacka.....
2020-11-22 13:59:58 neviem o tom ze by som pisal tebe, tak sa nevtieraj.
2020-11-22 14:00:19 ja sa chovam slusne ty si drzy namna este som ti nic nenapisal.
2020-11-22 14:00:26 tak sa daj do poody ty velicina nadrozmerna.
2020-11-22 14:00:47 takto sa chovaju admini ?.
2020-11-22 14:00:47 ci ego utrpelo zase.
2020-11-22 14:02:13 ty mas nejaky kompex z tejto hry ? ked musis kickovat bezdovodne ? ci na fore budes potom pisat o slusnom c.
As always, na serveru se neumíš chovat, urážíš, otravuješ a provokuješ. Nestačilo tě upozornit 2x, ani kick, tak jsi dostal ban.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: staznost na nahkrina
Pokud si myslíš, že admin cheatuje, máš jej nahlásit tady i důkazy. Ty volíš cestu skrze provokace na serveru, tak se pak nediv.
Zamítnuto, ban zcela na místě.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]staznost na nahkrina
NAHKRIN preco si sem pripol tuto vetu, ktora bola pisana pred tym, ako som pisal s tebou ????
a je to pisane na hraca, ktory viac kol po sebe nesiel defus a zostal sam zivy u CT... to je podla vas, ako vzdy nepodstatne, ze sa neplnia ulohy, u vas je podstatne nenadavat...
A opakujem este raz... uz 2x si mi dal kicknutia a ban koli tomu, ze som napisal ze mas skripty... neviem o tom, ze by to bolo spravanie na kick a ban... kolko ludi oznacuje druhych ze cheatuju a ban nedostanu... ako som pisal uz vtedy co si mi dal posledne ban... dal si mi ho hlavne koli svojmu EGU, lebo aj vtedy si tu na fore klamal a napisal si ze som nadavl, pritom si vytiahol nadavky z mojej historie a nie z realneho casu, ked si bol na servery...
takze nielenze si mi dal kicknutia nepravom, ale este aj klames na fore !!!
-----------
Seweee
Pokud si myslíš, že admin cheatuje, máš jej nahlásit tady i důkazy. Ty volíš cestu skrze provokace na serveru, tak se pak nediv.
Ak si si nevsimol, tuto staznost som nenapisal koli podozreniu na cheating, ale ze som dostal 2x kick a ban, bez nadavania....
tu je realnu rozhovor po napojeni Nahkrina na server:
(VIP) 97411hyena : krizik plus skripty, lahka rankovacka....
(VIP) Nahkriin : hyena neotravuj
*DEAD* (VIP) 97411hyena : neviem o tom ze by som pisal tebe, tak sa nevtieraj
*DEAD* (VIP) Nahkriin : chovej se slusne
*DEAD* (VIP) 97411hyena : ja sa chovam slusne ty si drzy namna este som ti nic nenapisal
*DEAD* (VIP) 97411hyena : tak sa daj do poody ty velicina nadrozmerna
*DEAD* (VIP) 97411hyena : tak preco mi psies
*DEAD* (VIP) Nahkriin : nejsem na tebe zvedavy
Kicked by Console
Kicked
(VIP) 97411hyena : takto sa chovaju admini ?
(VIP) 97411hyena : ci ego utrpelo zase
Kicked by Console
Kicked
(VIP) 97411hyena : ty mas nejaky kompex z tejto hry ? ked musis kickovat bezdovodne ? ci na fore budes potom pisat o slusnom chovani ?
Nasledne som dostal BAN na chat... ZA MALE NADAVKY
Takze seweee neviem o tom, ze by admini chodili na forum, vytahovali z historie nadavky a potom banovali... podla mna admini banuju priamo na servery a tam som nenadaval... Je to to iste, ako naposledy, vseci pisu o arogantnom chovani a nadavani. Ide tu skor o Nahkrina, na ktoreho sa nemoze napisat ani krive slovo, lebo to je tazky progamer a ked niekto na neho nieco namieri, hned kickuje. Ak by bol taky dobry, hodil by taketo vety za hlavu, ale ked sa ho to tak dotklo, nieco na tom bude ze ma skripty. A ak by sa uz banovalo podla toho fora, na kazdeho hraca by sa dalo vyhladat v historii nejaku tu nadavaku a podla tohoto vzorca by ste teda museli zabanovat vsetkych.
Druha vec je, ze aj tu vetu co Nahkrin vytiahol z historie neni az taka nadavka hodna banu. Ci za slovo "retard" sa banuje ?
lebo viem ze za pritomnosti admina tam ludia nadavaju viac a pouzivaju horsi slovnik...
Ale ako vzdy drzite tu po kope a krijete jeden druhemu chrbat a vsetky staznosti su zamietnute a clovek co sa pride stazovat je zasvoje vyjadrovanie na servery automaticky odpisany....
Ako som uz milion krat pisal, skor by ste mali riesit cheaterov a spawncamp, ale to neudete, cim viac ludi na servery tym sa vam viac dari... Admini v dnesnej dobe maju jednoduchu ulohu, demo mi daj vycasovane pod nos, inac je to zamietnute a stacim im rozdavat bany na servery za nadavanie podla uvazenia...
Keby bol v 1.6ke vacsia konkurencia, ako za cias undzwei, bside, zaphod atd. atd. boli by vase servery prazdne a viac by ste si ludi vazili.
a je to pisane na hraca, ktory viac kol po sebe nesiel defus a zostal sam zivy u CT... to je podla vas, ako vzdy nepodstatne, ze sa neplnia ulohy, u vas je podstatne nenadavat...
A opakujem este raz... uz 2x si mi dal kicknutia a ban koli tomu, ze som napisal ze mas skripty... neviem o tom, ze by to bolo spravanie na kick a ban... kolko ludi oznacuje druhych ze cheatuju a ban nedostanu... ako som pisal uz vtedy co si mi dal posledne ban... dal si mi ho hlavne koli svojmu EGU, lebo aj vtedy si tu na fore klamal a napisal si ze som nadavl, pritom si vytiahol nadavky z mojej historie a nie z realneho casu, ked si bol na servery...
takze nielenze si mi dal kicknutia nepravom, ale este aj klames na fore !!!
-----------
Seweee
Ak si si nevsimol, tuto staznost som nenapisal koli podozreniu na cheating, ale ze som dostal 2x kick a ban, bez nadavania....
tu je realnu rozhovor po napojeni Nahkrina na server:
(VIP) 97411hyena : krizik plus skripty, lahka rankovacka....
(VIP) Nahkriin : hyena neotravuj
*DEAD* (VIP) 97411hyena : neviem o tom ze by som pisal tebe, tak sa nevtieraj
*DEAD* (VIP) Nahkriin : chovej se slusne
*DEAD* (VIP) 97411hyena : ja sa chovam slusne ty si drzy namna este som ti nic nenapisal
*DEAD* (VIP) 97411hyena : tak sa daj do poody ty velicina nadrozmerna
*DEAD* (VIP) 97411hyena : tak preco mi psies
*DEAD* (VIP) Nahkriin : nejsem na tebe zvedavy
Kicked by Console
Kicked
(VIP) 97411hyena : takto sa chovaju admini ?
(VIP) 97411hyena : ci ego utrpelo zase
Kicked by Console
Kicked
(VIP) 97411hyena : ty mas nejaky kompex z tejto hry ? ked musis kickovat bezdovodne ? ci na fore budes potom pisat o slusnom chovani ?

Nasledne som dostal BAN na chat... ZA MALE NADAVKY

Takze seweee neviem o tom, ze by admini chodili na forum, vytahovali z historie nadavky a potom banovali... podla mna admini banuju priamo na servery a tam som nenadaval... Je to to iste, ako naposledy, vseci pisu o arogantnom chovani a nadavani. Ide tu skor o Nahkrina, na ktoreho sa nemoze napisat ani krive slovo, lebo to je tazky progamer a ked niekto na neho nieco namieri, hned kickuje. Ak by bol taky dobry, hodil by taketo vety za hlavu, ale ked sa ho to tak dotklo, nieco na tom bude ze ma skripty. A ak by sa uz banovalo podla toho fora, na kazdeho hraca by sa dalo vyhladat v historii nejaku tu nadavaku a podla tohoto vzorca by ste teda museli zabanovat vsetkych.
Druha vec je, ze aj tu vetu co Nahkrin vytiahol z historie neni az taka nadavka hodna banu. Ci za slovo "retard" sa banuje ?

Ale ako vzdy drzite tu po kope a krijete jeden druhemu chrbat a vsetky staznosti su zamietnute a clovek co sa pride stazovat je zasvoje vyjadrovanie na servery automaticky odpisany....
Ako som uz milion krat pisal, skor by ste mali riesit cheaterov a spawncamp, ale to neudete, cim viac ludi na servery tym sa vam viac dari... Admini v dnesnej dobe maju jednoduchu ulohu, demo mi daj vycasovane pod nos, inac je to zamietnute a stacim im rozdavat bany na servery za nadavanie podla uvazenia...
Keby bol v 1.6ke vacsia konkurencia, ako za cias undzwei, bside, zaphod atd. atd. boli by vase servery prazdne a viac by ste si ludi vazili.
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
Aby som este dodal priklad, ked som na servery nadaval, co sa stava casto... Mi admin OMEN napisal sukromnu spravu, aby som nenadaval, lebo mi bude musiet dat ban na chat...
takto sa podla mna riesia veci na servery, nie kickovat, koli tomu ze sa na admina napise, ze ma skripty..
potom je to uz o EGU a nie o chovani
takto sa podla mna riesia veci na servery, nie kickovat, koli tomu ze sa na admina napise, ze ma skripty..
potom je to uz o EGU a nie o chovani

pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
Napriek tomu o akého hráča ide, tak si nemyslím, že ten prvý kick bol nutný... Zvyšok situácie vznikol len kvôli hnevu hráča zo samotného kicku, čo by asi nahnevalo každého, no následná provokácia admina už viedla k banu 
Admin bude upozornený na riešenie podobnej situácie

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Napriek tomu o akého hráča ide, tak si nemyslím, že ten prvý kick bol nutný... Zvyšok situácie vznikol len kvôli hnevu hráča zo samotného kicku, čo by asi nahnevalo každého, no následná provokácia admina už viedla k banu
Ja som nemal ziadny hnev, mne bol Nahkrin ukradnuty, o skriptoch som pisal druhemu hracovi, nie Nahkrinovi.
To len pana admina sa to dotklo, tak mi musel hned napisat oblubenu hlasku adminov "neotravuj" alebo "chovaj sa slusne" pritom ja som sa choval slusne a jeho som neotravoval, iba som o nom pisal...
Nasledna provokacia admina bola kde ?
Ze som sa opytal na komplex, alebo kickovanie ? alebo, ze som napisal, ze sa na servery bude ohanat neslysnym chovanim ???
Presne to aj napisal: "na serveru se neumíš chovat, urážíš, otravuješ a provokuješ. Nestačilo tě upozornit 2x, ani kick, tak jsi dostal ban."
1.Takze klamal, ze sa neviem chovat... Pretoze som sa choval normalne na pomer tych exotov co tam pravidelne hravaju.
2.Urazam ? Aj to je klamstvo, ked napisem ze ma skripty, neni to urazanie, ale podozrenie. bez dokazu neopodstatnene, co je bezpredmetne momentalne.
3.Otravujem ? Ja som jemu nic nepisal, on sa ozval prvy a vysperkoval to slovickom "neotravuj"
4. provokujem ? myslis si, ze provokacia je trosku iny level, ako to com som napisal ja..
5. 2x ma upozornil ??? napisal mi neotravuj a ked som ja napisal dostal som KICK... Takze tu vidno, ze zase klame, presne ako na predoslej staznosti presne za toto iste !
Napisal som, ze ma skripty a ze admini riesia iba nadavky a nie cheaty a dostal som ban za urazanie admin timu

Upozornenie dostal admin posledne... Teraz znova a nabuduce znova ? A mne to ako pomoze, ked ma bude kickovat, alebo banovat ?
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
Hyeno nepiš tu zas bludy. Mě je úplně jedno, že si mi psal že mám scripty. A oba moc dobře víme, že to bylo na mě.
Ty si ale vůbec nebyl trestaný za toto. Co jsem přišel na server, psal si tam hráčům do socek a že jdeš pryč. To jsem prvně myslel že jdeš pryč, proto když si neodešel a obrátil si pozornost na mě, byl si za to upozorněn a taky jsem ti napsal ať mě zase jak to máš ve zvyku neotravuješ.
Ty si byl hráč co tam denně nadával hráčům do rodin a teď tu budeš plakat, když dostaneš kick za to, že mě provokuješ a nemůžeš pochopit, že na tebe nejsem zvědavý a nemáš mi psát... Nikdo jiný si nestěžuje, jenom ty.
Nevím jak ty, ale já chodím na server se zabavit, ne tam neustále brečet a stěžovat si jako to děláš ty. Fakt nemáme na serveru na tvoje výplavy zájem.
Ty si ale vůbec nebyl trestaný za toto. Co jsem přišel na server, psal si tam hráčům do socek a že jdeš pryč. To jsem prvně myslel že jdeš pryč, proto když si neodešel a obrátil si pozornost na mě, byl si za to upozorněn a taky jsem ti napsal ať mě zase jak to máš ve zvyku neotravuješ.
Ty si byl hráč co tam denně nadával hráčům do rodin a teď tu budeš plakat, když dostaneš kick za to, že mě provokuješ a nemůžeš pochopit, že na tebe nejsem zvědavý a nemáš mi psát... Nikdo jiný si nestěžuje, jenom ty.
Nevím jak ty, ale já chodím na server se zabavit, ne tam neustále brečet a stěžovat si jako to děláš ty. Fakt nemáme na serveru na tvoje výplavy zájem.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Hyena, uznal som, že prvý kick nemusel prísť, za zvyšok a zároveň za ban si môžeš len sám
Mohol si sa ísť hneď sťažovať, ale miesto toho si začal do admina hučať. Nepíš tu prosím aký si slušný, lebo vieme, že to tak nie je. Dôkazom sú tvoje predošlé sťažnosti a hlstats...
S Nahkrinom som to prebral a nabudúce zvolí iný prístup...
Vyriešené

S Nahkrinom som to prebral a nabudúce zvolí iný prístup...
Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1