• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Sťažnosť Napoleon
Ahoj,
je mi to ľúto, no musím podať sťažnosť na admina s menom Napoleon.
Akonáhle bude dostupné demo zo serveru gamesites, postnem link na demo.
Stručny popis situácie:
Hráč "maverick" dal zhruba 5x po sebe bezdôvodne FK počas VD hráča Katijka. 3x to daná hráčka riešila cez mikrofón v rámci hry, na základe čoho dostala znovu VD. Takto minimálne 3x hráčka Katijka dostala VD, a následne ju hráč maverick znovu bez príčiny zabil. Poprosil som simona o pár sekúnd, a vyjadril som svoj názor, nech hráč maverick prestane dávať FK a nech si nerieši nejaké komplexy z detstva na ženách hráčkach. Už len pre mňa to bolo ponižujúce, že maverick zabije hráčku s VD len preto, lebo je žena. Po tom ako som požiadal simona o pár sekùnd, o slovo, tak som dostal BAN na chat z dôvodu nadávok od asmina Napoleon. Popri tom žiadnu nadávku, ani urážku som nepoužil.
Týmto žiadam hráča Napoleon o vysvetlenie, a tak isto o vysvetlenie, prečo nedostal hráč maverick ban za viacnásobný úmyselný FK. Za to, že je hráčka žena, nemá nárok na rovnaké zaobchádzanie ako istatní hráči???
Ďakujem za odpoveď
Anger.
je mi to ľúto, no musím podať sťažnosť na admina s menom Napoleon.
Akonáhle bude dostupné demo zo serveru gamesites, postnem link na demo.
Stručny popis situácie:
Hráč "maverick" dal zhruba 5x po sebe bezdôvodne FK počas VD hráča Katijka. 3x to daná hráčka riešila cez mikrofón v rámci hry, na základe čoho dostala znovu VD. Takto minimálne 3x hráčka Katijka dostala VD, a následne ju hráč maverick znovu bez príčiny zabil. Poprosil som simona o pár sekúnd, a vyjadril som svoj názor, nech hráč maverick prestane dávať FK a nech si nerieši nejaké komplexy z detstva na ženách hráčkach. Už len pre mňa to bolo ponižujúce, že maverick zabije hráčku s VD len preto, lebo je žena. Po tom ako som požiadal simona o pár sekùnd, o slovo, tak som dostal BAN na chat z dôvodu nadávok od asmina Napoleon. Popri tom žiadnu nadávku, ani urážku som nepoužil.
Týmto žiadam hráča Napoleon o vysvetlenie, a tak isto o vysvetlenie, prečo nedostal hráč maverick ban za viacnásobný úmyselný FK. Za to, že je hráčka žena, nemá nárok na rovnaké zaobchádzanie ako istatní hráči???
Ďakujem za odpoveď
Anger.
- Angerfist
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Sťažnosť Napoleon
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť Napoleon
Rumcajs nerozumiem, čo máš na mysli.
- Angerfist
- Kolemjdoucí
Demo je dostupné v HLTV na Jailbreak 1 na serveri gamesites.cz pod zložkou 20312-1909291803-jail_guetta_v1.dem.zip
V prípade, že by demo nebolo dostupné, mám ho stiahnuté.
V prípade, že by demo nebolo dostupné, mám ho stiahnuté.
- Angerfist
- Kolemjdoucí
Ahoj, nebyl jsem tam celou mapu tak nevím co se dělo v moji nepřítomnosti, jelikož to bylo vždy slovo proti slovu, tak by bylo hloupé dávat katijce VD, sama tvrdila že má demo tak určitě není pro ní problém dotyčného hráče nahlásit zde na webu a pokud měla pravdu, tak hráč dostane 2x vyšší trest než by měl mít. K tomu proč zrovna ty jsi dostal mute na 10 min je jednoduchý, na serveru si byl jak utrženej ze řetezu, mluvil si hlouposti, pak tvoje nemístní poznámka na jeho rodinu taky nebyla pěkná a následný pokus o vote to jen dovršil, byl to ban na uklidnění, tak doufám že to pomohlo. Přístě měj svoje emoce na uzdě, ať pak zas nepíšeš další stížnost proč máš ban.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Rozumiem. Keď sa ohliadnem späť tak je pravda, že som neudržal emócie na uzde. Predsa len v neprítomnosti admina je na serveri JB1 bordel (samé FK, demencia, a to nerátam cheaterov so SH)Týmto sa chcem ospravedlniť hráčovi Napoleon, a do budúcna prosím, skús ma grabnúť a pokarhať ma... Tiež som len človek, a chcem si zahrať... no keď na serveri nie je admin, nezostáva mi nič iné ako zapnúť agresiu na maximum...
Ďakujem za pochopenie,
S pozdravom,
Anger
Ďakujem za pochopenie,
S pozdravom,
Anger
- Angerfist
- Kolemjdoucí
Chápem. Díky moc.
Zamietnuté.
Zamietnuté.