• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Steam a citlivosť myšky
Už pár dní mám jeden problém. Netuším či je medzi mojou stoličkou a počítačom alebo v samotnom Steame.
Všetko ide tak ako má. Hrám CS 1.6, strafujem, tvárim sa že niečo zabijem atď. Vtom mi niekto zo Steam priateľov napíše a záhadne sa mi zníži citlivosť, vďaka čomu už ani tie svoje úbohé strafy nedávam. Už niekoľko krát som pozeral nastavenie citlivosti v hre či v programe myšky. Všetko je rovnaké, nezmenené. Po zavretí okna Přátelé, ktoré sa otvorí na PLOCHE, je všetko zase v poriadku.
Netušíte teda ako tento problém opraviť?
S pozdravom Welyof.
Všetko ide tak ako má. Hrám CS 1.6, strafujem, tvárim sa že niečo zabijem atď. Vtom mi niekto zo Steam priateľov napíše a záhadne sa mi zníži citlivosť, vďaka čomu už ani tie svoje úbohé strafy nedávam. Už niekoľko krát som pozeral nastavenie citlivosti v hre či v programe myšky. Všetko je rovnaké, nezmenené. Po zavretí okna Přátelé, ktoré sa otvorí na PLOCHE, je všetko zase v poriadku.
Netušíte teda ako tento problém opraviť?
S pozdravom Welyof.
-
Welyof - Amatér
[vyřešeno] Steam a citlivosť myšky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam a citlivosť myšky
Ahoj, aku mas mysku? Je mozne ze sa ti meni citlivost, lebo ked napr. Otvoris okno steamu, tak sa ti automaticky zmensi citlivost, aby si v steame nelietala zbytocne mys. Tak mi sem napis nazov myski a aj nazov softweru, ktori pouzivas.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Myška je Marvo G920 a software je priamo od výrobcu ktorý bol súčasťou balenia.
Tento problém som nemal jak na starom PC, kde som túto myšku už používal voľakedy, tak ani na novom PC ktorý používam aktuálne. Problém nastal len tak, zo dňa na deň. Deje sa to vždy len pri hre CS 1.6. Akákoľvek iná hra ide v pohode aj keď sú Přátelé otvorený.
S pozdravom Welyof.
Tento problém som nemal jak na starom PC, kde som túto myšku už používal voľakedy, tak ani na novom PC ktorý používam aktuálne. Problém nastal len tak, zo dňa na deň. Deje sa to vždy len pri hre CS 1.6. Akákoľvek iná hra ide v pohode aj keď sú Přátelé otvorený.
S pozdravom Welyof.
-
Welyof - Amatér
Problém je vyriešený. Chyba bola pravdepodobne medzi mojou stoličkou a počítačom.
Stačí použiť v konzole "m_rawinput 1" prípadne "m_filter 1" a "cl_mousegrab 0". Za pomoc ďakujem SendyPlankton a.k.a. Predator.
S pozdravom Welyof.
Stačí použiť v konzole "m_rawinput 1" prípadne "m_filter 1" a "cl_mousegrab 0". Za pomoc ďakujem SendyPlankton a.k.a. Predator.
S pozdravom Welyof.
-
Welyof - Amatér
• Stránka 1 z 1