• Stránka 1 z 1
Steam Aktualizace / Sekání PC
Jaký máte přístroj ? počítač
Jaký máte operační systém? Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Dnes, aktualizace steamu.
Stručný popis vašeho problému Po aktualizaci steamu (dnes) mi začal steam "žrát" GPU & CPU 4x tolik než obvykle, když hraji, a někdo mi na steamu napíše, tak se mi hra zasekne.
Mám 3GB RAM, Intel Pentium Dual Core 2.60GHz, grafická karta -> ATI Radeon HD 4600 Series... Předem dík..
Jaký máte operační systém? Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Dnes, aktualizace steamu.
Stručný popis vašeho problému Po aktualizaci steamu (dnes) mi začal steam "žrát" GPU & CPU 4x tolik než obvykle, když hraji, a někdo mi na steamu napíše, tak se mi hra zasekne.
Mám 3GB RAM, Intel Pentium Dual Core 2.60GHz, grafická karta -> ATI Radeon HD 4600 Series... Předem dík..
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Steam Aktualizace / Sekání PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam Aktualizace / Sekání PC
kedze ide o novy stem (ak sa nemylim od vcera je "vynoveny") bolo by rozumne kontaktovat podporu steamu a popisat im problem...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Sekání sníženo použitím jiného steam GUI skinu... můžete lock
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
ještě bych rád dodal, pokud má někdo stejný problém, tak mě neskutečně pomohlo nasledujicí ->
Steam nastavení -> Webový prohlížeč -> Vymazat soubory cookie a cache
Steam nastavení -> Rozhraní -> Zaškrtnout "Enable GPU accelerated rendering in web views"
Steam nastavení -> Webový prohlížeč -> Vymazat soubory cookie a cache
Steam nastavení -> Rozhraní -> Zaškrtnout "Enable GPU accelerated rendering in web views"
-
• Stránka 1 z 1