• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Steam avatary
Mašina: Notebook
Operačný systém: Windows 10
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Dnes
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Ide o to, že pár ľudí, keď som v hre ich klasický steam avatar vidím, ale dneska som hral napríklad na JailBreaku 7 a všetci mali ten základný avatar "otáznik"
- Mám screeny, že ako to vypadalo, ale keď som si otvoril už "hráčov profil" tak mi ukázalo jeho avatar, viem, je to blbosť, ale aj tak by som to mal rád vyriešené..
Pohľad: V hre - napríklad hráč Shiro má tiež ,,?", ale vo friendliste (gamesites.cz nemá - má klasický avatar) a keď som si otvoril Shirov profil, tak mi ukázalo normálne jeho "anime avatar"
- Tu máte ak tak ešte jeden otvorený do detailu profil hráča Kenny, ktorý taktiež má len ten otáznik v hre..
Operačný systém: Windows 10
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Dnes
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Ide o to, že pár ľudí, keď som v hre ich klasický steam avatar vidím, ale dneska som hral napríklad na JailBreaku 7 a všetci mali ten základný avatar "otáznik"
- Mám screeny, že ako to vypadalo, ale keď som si otvoril už "hráčov profil" tak mi ukázalo jeho avatar, viem, je to blbosť, ale aj tak by som to mal rád vyriešené..
Pohľad: V hre - napríklad hráč Shiro má tiež ,,?", ale vo friendliste (gamesites.cz nemá - má klasický avatar) a keď som si otvoril Shirov profil, tak mi ukázalo normálne jeho "anime avatar"
- Tu máte ak tak ešte jeden otvorený do detailu profil hráča Kenny, ktorý taktiež má len ten otáznik v hre..
-
ThePeace - Mistr Yoda
[Vyriešené]Steam avatary
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam avatary
Netrebalo okolo toho robiť žiadnu vedu. Stačilo sa odhlásiť a znovu prihlásiť na steam. (Riešené cez steam)
Vyriešene.
Vyriešene.
"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
• Stránka 1 z 1