• Stránka 1 z 1
[Neaktivní] steam/blocked
Čaute, už nevím jak dal.. Už jen spolíham na vás, že to vyřešíte, včera jsem hral na smurfu, od kámoše a někdo tam přišel, na ten učet, tak jsem napsal jestli to je on, a on neodepisoval, tak jsem si myslel že to je scamm, tak jsem to blokl, pak mi nešlo heslo, tak jsem si ho taky zablokoval, a teď ho potřebuju odblokovat tohle mě štve, nevím co stym "V systému Windows
Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu páry v systémové liště a zvolte Nastavení nebo stiskněte Nastavení tlačítka v páře je File menu.
Klikněte na Ověřit e-mailovou adresu tlačítka.
Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Pak byste měli obdržet e-mailovou zprávu od podpory Steam.
Klikněte na unikátní odkaz z této e-mailové zprávě dokončit ověření vaší e-mailovou adresu. Webová stránka, která pak čluny potvrdí váš úspěch."
To je poslední ukol, ale nemůžu to najít, snad vy budete vedět! Děkuju:-)
Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu páry v systémové liště a zvolte Nastavení nebo stiskněte Nastavení tlačítka v páře je File menu.
Klikněte na Ověřit e-mailovou adresu tlačítka.
Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Pak byste měli obdržet e-mailovou zprávu od podpory Steam.
Klikněte na unikátní odkaz z této e-mailové zprávě dokončit ověření vaší e-mailovou adresu. Webová stránka, která pak čluny potvrdí váš úspěch."
To je poslední ukol, ale nemůžu to najít, snad vy budete vedět! Děkuju:-)
CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
[Neaktivní] steam/blocked
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: steam/blocked
1. V systému Windows
2. Klikněte na Ověřit e-mailovou adresu tlačítka.
3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
4. Pak byste měli obdržet e-mailovou zprávu od podpory Steam.
5. Klikněte na unikátní odkaz z této e-mailové zprávě dokončit ověření vaší e-mailovou adresu. Webová stránka, která pak čluny potvrdí váš úspěch.
Ale nerozumiem čo od nás chceš. Ty tam máš jasné pokyny čo máš robiť na to aby si to odblokoval. Jednoducho sprav to čo tam je napísané a Steam sa ti odblokuje. Tu ti nemáme ako pomôcť.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
NeznamySK píše:1. V systému Windows
2. Klikněte na Ověřit e-mailovou adresu tlačítka.
3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
4. Pak byste měli obdržet e-mailovou zprávu od podpory Steam.
5. Klikněte na unikátní odkaz z této e-mailové zprávě dokončit ověření vaší e-mailovou adresu. Webová stránka, která pak čluny potvrdí váš úspěch.
Ale nerozumiem čo od nás chceš. Ty tam máš jasné pokyny čo máš robiť na to aby si to odblokoval. Jednoducho sprav to čo tam je napísané a Steam sa ti odblokuje. Tu ti nemáme ako pomôcť.
Nene to nechci, jen chci poradit kde najdu tohle " V systému Windows
Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu páry v systémové liště a zvolte Nastavení nebo stiskněte Nastavení tlačítka v páře je File menu."
CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Jen prostě chci najít " V systému Windows
Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu páry v systémové liště a zvolte Nastavení nebo stiskněte Nastavení tlačítka v páře je File menu." ... Když kliknu na steam, a nastavení tam to není, nastavení ve steamu, tam to taky není.. vůbec nevím kde to je, tak proto to tu píšu"
Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu páry v systémové liště a zvolte Nastavení nebo stiskněte Nastavení tlačítka v páře je File menu." ... Když kliknu na steam, a nastavení tam to není, nastavení ve steamu, tam to taky není.. vůbec nevím kde to je, tak proto to tu píšu"

CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Dobře, mám něco bugglyho tak nevím , ale myslím že to je tohle " https://support.steampowered.com/kb_art ... 543#verify " Kdyby né tak sorry:-) Nebo pak tohle"https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-qdfn-4366"
CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
[Neaktivní] Re: steam/blocked
Ahoj pokud tvůj problém přetrvává kontaktuj, některého ze supportů na TS3.
Tady zamykám pro neaktivitu.
Tady zamykám pro neaktivitu.

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
• Stránka 1 z 1