• Stránka 1 z 1
Steam CS 1.6, nenapadá mě název :)
Dobré ráno...
Potřebuji poradit s tímto:
Jak mám udělat to, aby se mi STEAM csko rozjelo v okně a né fullscreenu bez toho, abych ho zapnul?
Prostě u NS je to lehké, kliknete na aplikaci pravým tlačítkem myši, dáte vlastnosti a tam už je něco jako spustit...bla, bla, bla.. A to je lehké. Jenže u STEAM cska když kliknu pravým na toho zástupnce, který vytváří steam, tak tam nejsou takové možnosti. A když jdu do Steam/SteamApps/common/Half-Life, tak u steamu v této složce není aplikace. Takže nemám na co klikat pravým tlačítkem
Takže pouze otázka: Jak mám udělat to, aby se mi STEAM csko rozjelo v okně a né fullscreenu bez toho, abych ho zapnul?
Předem děkuji za odpověď(i), McLuck#;.
Potřebuji poradit s tímto:
Jak mám udělat to, aby se mi STEAM csko rozjelo v okně a né fullscreenu bez toho, abych ho zapnul?
Prostě u NS je to lehké, kliknete na aplikaci pravým tlačítkem myši, dáte vlastnosti a tam už je něco jako spustit...bla, bla, bla.. A to je lehké. Jenže u STEAM cska když kliknu pravým na toho zástupnce, který vytváří steam, tak tam nejsou takové možnosti. A když jdu do Steam/SteamApps/common/Half-Life, tak u steamu v této složce není aplikace. Takže nemám na co klikat pravým tlačítkem

Takže pouze otázka: Jak mám udělat to, aby se mi STEAM csko rozjelo v okně a né fullscreenu bez toho, abych ho zapnul?
Předem děkuji za odpověď(i), McLuck#;.
-
F0LP3 - Amatér
Steam CS 1.6, nenapadá mě název :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam CS 1.6, nenapadá mě název :)
STEAM ked kliknem pravym na steam dam vlastnosti (properties)a tam je set launch options.
A tam sa napiše -gl -width 1024 -height 768.
Potom to csko budeš muset zapnout a dát - Nastavení - Video - Run in window (nějak tak)

A tam sa napiše -gl -width 1024 -height 768.
Potom to csko budeš muset zapnout a dát - Nastavení - Video - Run in window (nějak tak)

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Souhlasím s Twixxakem..

,,Láska obvykle trvá léta, sex minuty."
Evip - [JB8]
Evip - [CTF1]
Evip - [CTF2]
29.1.2019 - Přijat do Admin teamu
Evip - [JB8]
Evip - [CTF1]
Evip - [CTF2]
29.1.2019 - Přijat do Admin teamu

-
Rehy28 - Pokročilý
Zdravím, ak si postupoval podľa postupu ktorý ti sem dal Twixx malo by ti to ísť. Každopádne ak by si niečomu nerozumel napíš mi PM alebo ma kontaktuj na TS3 ( Nie je problém ma zastihnúť ).
LOCK
LOCK
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1