Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Steam cs 1.6

Příspěvekod SkrillexMan » 21 dub 2013, 13:40

Zdravím
Před nějakou dobou jsem si koupil Counter-Strike 1.6 přes steam (asi před týdnem).
Dal jsem si tam i nový update a podobně.
Všude se píše že steam Counter-Strike zlepší skill atd.
Counter-Strike hraji asi 5-6 let.
Všichni se steam Cskem jsou doopravdy skilly, ale já ne, nejde mi o ovládání nebo tak, ale jde mi především o recoil.
Vždy se ho snažím korigovat, ale nejde to, skáče mi to jak nějakej zplašenej kůn.
Prosím o radu, co se děje.
Děkuji
SkrillexMan
SkrillexMan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Steam cs 1.6

od Rumcajz » 21 dub 2013, 13:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam cs 1.6

Příspěvekod BlackMaster » 21 dub 2013, 14:13

Steam ti nějak neovlivní tvůj skill, je to možná tím že steameři hrají spíše ligu a už to prostě umí a mají zkušenosti. Pokud ti crosshair (zaměřovač) moc skáče, zkus dávkovat (třeba střílet po třech nábojích). Doporučuji ti spíše M4A1, jelikož méně kope. Ale zase AK47 kope více ale zase způsobí lepší dmg :). M4 je ale skvělá na fullout (vystřílení celého zásobníku do hráče :D)
ADMIN War3FT+SaveXP #1
Obrázek Obrázek
BlackMaster
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Barman » 21 dub 2013, 14:25

BlackMaster píše:Steam ti nějak neovlivní tvůj skill, je to možná tím že steameři hrají spíše ligu a už to prostě umí a mají zkušenosti. Pokud ti crosshair (zaměřovač) moc skáče, zkus dávkovat (třeba střílet po třech nábojích). Doporučuji ti spíše M4A1, jelikož méně kope. Ale zase AK47 kope více ale zase způsobí lepší dmg :). M4 je ale skvělá na fullout (vystřílení celého zásobníku do hráče :D)

Keď hraje 5 rokov ako tu píše tak mu asi nemusíš vysvetľovať ako fungujú zbrane. :roll:

K veci, v živote som nepočul, žeby bol recoil iny na Nonsteame a iny na steame. Možno to je tým, že hráči s ktorými hráš napr. na onlysteam serveroch sú lepší? :D
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
Barman
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BlackMaster » 21 dub 2013, 15:28

Barman, ale mohou býti i lidé, co hrají třeba 5 let na Jump, BH, Surf serverech. Takže pochybuji že na takových serverech se naučí skvěle střílet.
ADMIN War3FT+SaveXP #1
Obrázek Obrázek
BlackMaster
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Barman » 21 dub 2013, 17:20

po 5 rokoch by skocil na puby? topic by sa potom nevolal steam cs 1.6, ale ako dobre strielat ap.
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
Barman
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody