• Stránka 1 z 1
Steam CS od smskey.cz
Zdravím, chcem upozorniť tých ktorý si chcú kúpiť Steam counter-strike cez www.smskey.cz ...
V žiadnom prípade si hru cez nich nekupujte, ja som si ju včera kúpil...
Na e-mail mi poslali link na ktorom bolo pdf (dokument) a na ňom bolo prvých 14 strán ''rady'' (skopírované z netu) a na poslednej strane návod na originálnu hru...
Tam som mal meno,heslo od e-mailu, a meno,heslo od steam účtu...
Všetko fungovalo normálne, csko som mal v steam knižnici, ale keď som sa prihlásil dnes tak my tam vybehlo okienko, že posledné prihlásenie bolo z českej republiky (som slovák) a že ten kto sa tam prihlásil zrušil steam guard (ochranu) , samozrejme som si predtým zmenil heslo na e-maily a steame, aj mail som si nastavil na svoj
Potom som odklikol že som to nebol ja, zaplo mi to späť steam guard, a napísalo že si mám zmeniť heslo na steame aj na e-maile...
Doteraz mi to funguje normálne, lenže dokedy...
Toľko toho
V žiadnom prípade si hru cez nich nekupujte, ja som si ju včera kúpil...
Na e-mail mi poslali link na ktorom bolo pdf (dokument) a na ňom bolo prvých 14 strán ''rady'' (skopírované z netu) a na poslednej strane návod na originálnu hru...
Tam som mal meno,heslo od e-mailu, a meno,heslo od steam účtu...
Všetko fungovalo normálne, csko som mal v steam knižnici, ale keď som sa prihlásil dnes tak my tam vybehlo okienko, že posledné prihlásenie bolo z českej republiky (som slovák) a že ten kto sa tam prihlásil zrušil steam guard (ochranu) , samozrejme som si predtým zmenil heslo na e-maily a steame, aj mail som si nastavil na svoj
Potom som odklikol že som to nebol ja, zaplo mi to späť steam guard, a napísalo že si mám zmeniť heslo na steame aj na e-maile...
Doteraz mi to funguje normálne, lenže dokedy...
Toľko toho

Alkohol zabíja, ale nesmieme zabúdať na to, že koľko ľudí sa vďaka nemu narodilo.
-
evilzone - Kolemjdoucí
Steam CS od smskey.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam CS od smskey.cz
Tak fungovat ti to snad bude, ale nebylo by lepší si koupit v nedávných slevách na steamu samotné CSko v přepočtu ani ne za 50Kč?
Určitě je to lepší a důvěryhodnější než SMS key, toť rada pro všechny 

-
KOF - Profesionál
Re: Steam CS od smskey.cz
Ahoj,
ja som tiež toho názoru že najlepšie je kupovať na originálnej stránke STEAM
NEODPORÚČAM kupovať cez SMSkey.cz vraj okrádajú ľudí
LOCK...
ja som tiež toho názoru že najlepšie je kupovať na originálnej stránke STEAM

NEODPORÚČAM kupovať cez SMSkey.cz vraj okrádajú ľudí

LOCK...
Baguette-lukas2103