• Stránka 1 z 1
[HELP]Steam - Game Crash
Zdravím dnes jsem si po smazání NS nainstaloval konečně steam na záložní PC který jsem si poskládal ze zbytku komponentu doma.
Když jsem hrával NS tak jel bez lagu a bez problemů ovšem ted jsem zapl CS přes Steam a poté mi vyskočilo normalní menu tak jsem si vybral server a poté se připojoval na server.
Po připojení se mi hra hned vypne..
Opravdu zde si nejsem vůbec jist jak mám pokračovat ve služně steam jsem moc potřebovat neporadil takže tak.
Pokud někdo ví čím se může bejt budu rád.
Děkuji za odpovědi předem.
Když jsem hrával NS tak jel bez lagu a bez problemů ovšem ted jsem zapl CS přes Steam a poté mi vyskočilo normalní menu tak jsem si vybral server a poté se připojoval na server.
Po připojení se mi hra hned vypne..
Opravdu zde si nejsem vůbec jist jak mám pokračovat ve služně steam jsem moc potřebovat neporadil takže tak.
Pokud někdo ví čím se může bejt budu rád.
Děkuji za odpovědi předem.
Programátor & Grafik & Návrhář webových stránek & Marketingový poradce.
-
P0L1S - Amatér
[HELP]Steam - Game Crash
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [HELP]Steam - Game Crash
//Edit
Zjistil jsem že je to pouze pokud se otevře okno jako když je /vip - poté ať zmáčknu cokoliv hra spadne.
Zjistil jsem že je to pouze pokud se otevře okno jako když je /vip - poté ať zmáčknu cokoliv hra spadne.
Programátor & Grafik & Návrhář webových stránek & Marketingový poradce.
-
P0L1S - Amatér
Re: [HELP]Steam - Game Crash
Napiš si o radu podle vzoru do sekce CS1.6 rady a návody tady na fóru, tam ti s tím někdo určitě pomůže.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1