• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Steam Guard
Jaký máte přístroj ? Notebook
Jaký máte operační systém? Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Mal som Steam Guard na mobile ale mobil sa mi pokazil a všetko vymazalo.
Stručný popis vašeho problému: Teraz som si chcel zase na mobil pripojiť Steam Guard a píše mi že mám zadať kód (z mobilu na ktorom som bol prihlaseny). Potom som chcel vypnuť to zabezpečenie cez steam na notebooku ale píše mi toto -->
klik.
Ďakujem za všetky rady. Chcem to dať čím skôr do poriadku. Zatiaľ ešte mám prístup k Steamu na Notebooku ale bojím sa že ho stratím.
S pozdravom HeaDSpY
Jaký máte operační systém? Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Mal som Steam Guard na mobile ale mobil sa mi pokazil a všetko vymazalo.
Stručný popis vašeho problému: Teraz som si chcel zase na mobil pripojiť Steam Guard a píše mi že mám zadať kód (z mobilu na ktorom som bol prihlaseny). Potom som chcel vypnuť to zabezpečenie cez steam na notebooku ale píše mi toto -->
klik.
Ďakujem za všetky rady. Chcem to dať čím skôr do poriadku. Zatiaľ ešte mám prístup k Steamu na Notebooku ale bojím sa že ho stratím.
S pozdravom HeaDSpY
-
GSHeaDSpY - Mistr
[Vyřešeno] Steam Guard
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam Guard
Píše ti to ať zadáš ten zpětný bezpečnostní kod, který ti to psalo, že si ho máš zálohovat když si se prvně připojil na steam guard. Pokud sis ho neuložil tak jak ti to psalo tak to bude asi obtížné s tím něco udělat, budeš to asi muset řešit přes steam support a nějak dokázat co se stalo a to, že je účet tvůj..

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Prvý krát keď som sa pripojil na steam guard na pc alebo na mobile ? ... môžem to mať v emaily nie ?
-
GSHeaDSpY - Mistr
Vyriešené.
Poprosím o lock.
Poprosím o lock.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Lockuju na požádání.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms