• Stránka 1 z 1
Steam/Neukazují se avatary
Zdravím. Nedávno jsem si koupil Steam a dal jsem si ho do starého zavedení (Před updatem), ale neukazují se mi avatary Steamerů. Když zmáčknu TAB, ukáže se mi tabulka se Skore ve hře a jména hráčů atd, ale neukazují se mi vedle jména obrázek kterej má steamer na profilu Steamu. Prosím nevíte někdo co s tím, aby to šlo?
jestli mě tedy někdo pochopil
. Děkuji s pozdravem Dejvisek. 

-
Dejvisek - Zkušený
Steam/Neukazují se avatary
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam/Neukazují se avatary
Nastav si nejmenší rozlišení 1024x768 a víc.
Pokud máš rozlišení 640x480 nebo 800x600 tak to nevidíš (moc malé rozlišení). Ikony steamerů začínáš vidět, až od rozlišení 1024x768.
Není zač.
Pokud máš rozlišení 640x480 nebo 800x600 tak to nevidíš (moc malé rozlišení). Ikony steamerů začínáš vidět, až od rozlišení 1024x768.
Není zač.
-
duttdutt - Amatér
Dejvisek píše:Zdravím. Nedávno jsem si koupil Steam a dal jsem si ho do starého zavedení (Před updatem), ale neukazují se mi avatary Steamerů. Když zmáčknu TAB, ukáže se mi tabulka se Skore ve hře a jména hráčů atd, ale neukazují se mi vedle jména obrázek kterej má steamer na profilu Steamu. Prosím nevíte někdo co s tím, aby to šlo?jestli mě tedy někdo pochopil
. Děkuji s pozdravem Dejvisek.
Pokial si si robil downgrade, ako pises, ikony vidiet bohuzial nebudes...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
já sem si udělal downgrade...dal sem so rozlišení 1024x768 a vše v pohodě 

-
BADSW - Kolemjdoucí
Duttdutt: Tak ti děkuju
stačilo dát to rozlišení a jde to. Ale ted si zvykat na to 

-
Dejvisek - Zkušený