• Stránka 1 z 1
steam - platba
Zdravím,
chcel by som sa opýtať, má tu niekto z vás prosím skúsenosti s kúpou hier na steam cez kreditnú kartu?
zaujíma ma napríklad, že po zadaní všetkého čo odo mňa pýtajú samozrejme aj adresu či mi to rovno stiahne s účtu alebo mi nedajbože niečo pošlú poštou, alebo ako to presne je.. za skorú odpoveď vopred veľká vďaka
"May the Force be with you"
chcel by som sa opýtať, má tu niekto z vás prosím skúsenosti s kúpou hier na steam cez kreditnú kartu?
zaujíma ma napríklad, že po zadaní všetkého čo odo mňa pýtajú samozrejme aj adresu či mi to rovno stiahne s účtu alebo mi nedajbože niečo pošlú poštou, alebo ako to presne je.. za skorú odpoveď vopred veľká vďaka

"May the Force be with you"
-
Chironex - Amatér
steam - platba
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: steam - platba
ja som kupoval csko cez kreditku a domov mi neprislo noc, normal ti to stiahnu z uctu a hotovo...

-
jamsY - Profesionál
Dost často, s tou adresou apod to jsou takové kontrolní mechanizmy platebního systému, rozhodně se toho neboj, Steam to má vše dobře vyřešený, po zadání údajů se ti to odečte z účtu a na email by ti měl přijít email s koupenou hrou
Všechny informace ti web sám nacpe až přímo před obličej 

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Okej niečo také som potreboval vedieť, dík moc teda za postrehy zo života, skúsim to 

-
Chironex - Amatér
povazujem za vyriesene, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1