• Stránka 1 z 1
Steam(POMOCCCC)
Zdravím konečně mam vyřešený Update a Csko přes Steam funguje jak má..
Ale teď nevím jak znova aktivovat EVIP který mam na Avatar battle1.
Přes aktivátor mi to vůbec nejde, tak jsem si najel na email abych zjistil jaký postup jsem dělal při první aktivaci.
Ale při posledním problému s aktivaci jsem psal na Email gamesites, tak mi napsaly že proběhla změna a že do conzole jak se píše setinfo_pwKOD tak mi psaly že proběhla změna v psaní nějak setinfo_pw(ještě nějaký slovo zatím a pak kod) a já teď nevím jak to přesně bylo a rád bych znova dal do provozu Evip.
Díky za radu.
Nick správný, server správný a kod taky..dám aktivátor-zadat kod-vložím VIP kod-dokončit aktivaci-5 vteřin probíhá Loading-a na závěr zase špatný VIP kod.
Nemá na to vliv změna Vip nicku?
Kterou jsou udělal před Updatem steamu
Dále když si najedu : Program files - Steam - SteamApps - Common- Half life - Cstrike - Config : tak tam nemam nic o změně Nicku ani nikde vypsaný setinfo s kodem.
Tak co mi doporučíte prosím vás.
A na NonSteamu mi funguje EVIP bez aktivace pokaždé když se připojím.
V Configu v Nonsteamu taky nemůžu najít žádný záznamy o Vip nicku a setinfo_pw s kodem.
Ale teď nevím jak znova aktivovat EVIP který mam na Avatar battle1.
Přes aktivátor mi to vůbec nejde, tak jsem si najel na email abych zjistil jaký postup jsem dělal při první aktivaci.
Ale při posledním problému s aktivaci jsem psal na Email gamesites, tak mi napsaly že proběhla změna a že do conzole jak se píše setinfo_pwKOD tak mi psaly že proběhla změna v psaní nějak setinfo_pw(ještě nějaký slovo zatím a pak kod) a já teď nevím jak to přesně bylo a rád bych znova dal do provozu Evip.
Díky za radu.
Nick správný, server správný a kod taky..dám aktivátor-zadat kod-vložím VIP kod-dokončit aktivaci-5 vteřin probíhá Loading-a na závěr zase špatný VIP kod.
Nemá na to vliv změna Vip nicku?
Kterou jsou udělal před Updatem steamu
Dále když si najedu : Program files - Steam - SteamApps - Common- Half life - Cstrike - Config : tak tam nemam nic o změně Nicku ani nikde vypsaný setinfo s kodem.
Tak co mi doporučíte prosím vás.
A na NonSteamu mi funguje EVIP bez aktivace pokaždé když se připojím.
V Configu v Nonsteamu taky nemůžu najít žádný záznamy o Vip nicku a setinfo_pw s kodem.
-
Pan1 - Pokročilý
Steam(POMOCCCC)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam(POMOCCCC)
?????????????????????????????????????????????????
-
Pan1 - Pokročilý
Ahoj,
nediv se, že ti nikdo neodpověděl. Umístil si topic do špatné sekce (VIP PORADNA) a nazval ho STEAM, čehož je tady opravdu dost
.
Ale teď k tvému problému:
Nejprve z NS skopíroval config.cfg do všech 3 složek steamového CSka (tzn: do cstrike, cstrike_czech, valve). Pokud ti ani to nepomůže, vložil bych do něj ještě CELÝ ten kód z e-mailu (_pw** *****).
Jinak EVIP je vázané na aktivní VIP, což asi víš, ale důležité je že změna v aktivaci proběhla a ta se nyní provádí takto:
Z e-mailového pw kódu si opíšeš čísla následující za pw (_pw** 1234567890), jdeš na VIP server, nastavíš VIP nick, do chatu napíšeš "/aktivator", dáš aktivovat VIP, napíšeš opsaný část kódu a potvrdíš enterem. Než aktivaci dokončíš, vyčkej 10, lépe 20 sekund
Dej vědět, jestli to pomůže
vMD
nediv se, že ti nikdo neodpověděl. Umístil si topic do špatné sekce (VIP PORADNA) a nazval ho STEAM, čehož je tady opravdu dost

Ale teď k tvému problému:
Nejprve z NS skopíroval config.cfg do všech 3 složek steamového CSka (tzn: do cstrike, cstrike_czech, valve). Pokud ti ani to nepomůže, vložil bych do něj ještě CELÝ ten kód z e-mailu (_pw** *****).
Jinak EVIP je vázané na aktivní VIP, což asi víš, ale důležité je že změna v aktivaci proběhla a ta se nyní provádí takto:
Z e-mailového pw kódu si opíšeš čísla následující za pw (_pw** 1234567890), jdeš na VIP server, nastavíš VIP nick, do chatu napíšeš "/aktivator", dáš aktivovat VIP, napíšeš opsaný část kódu a potvrdíš enterem. Než aktivaci dokončíš, vyčkej 10, lépe 20 sekund

Dej vědět, jestli to pomůže

vMD
-
virusMD - Profesionál
Díky moc za radu.
Ale když si otevřu Config najedu si uplně dolu tak tam mam :
setinfo "_pw" "11111"
setinfo "_pw11" "1111111"
setinfo "_pw11" "11111"
Ale co z toho vložit do Conzole?? když tam mam tolik variant?
Díky budějčáku, bydlím kousek od tebe
Ale když si otevřu Config najedu si uplně dolu tak tam mam :
setinfo "_pw" "11111"
setinfo "_pw11" "1111111"
setinfo "_pw11" "11111"
Ale co z toho vložit do Conzole?? když tam mam tolik variant?
Díky budějčáku, bydlím kousek od tebe

-
Pan1 - Pokročilý
řešte to prosím v sekci Vip Pan1
Lock.
Lock.
-
GoodDog - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1