• Stránka 1 z 1
Steam - Sdílení knihovny
nejdřív bych se chtěl omluvit že to trochu nesouvisí c Cs 1.6 ( trošku ano )ale,kdybych to napsal do off topicu tak se odpovědi nejspíš nedočkám :/ ale zde ano a rychle a zato ode mě máte poklonu hoši 
takže bych chtěl vedět co znamená ve Steamu sdílení knihovny s nějakým uživatelem.Zjistil jsem že budu mít ve své knhovně hry uživatele s kterým to sdilím a on naopak
ale chtěl bych vedět 1 věc : dám příklad
Př: já mám CS 1.6,kamarád ne,ale díky sdílení knihovny má moje cs ve své knihovně
takže se chci zeptat,jestli na to csko budem mít každý svoje SteamID
příklad: Sdilím knihovnu s Volumem,já dostanu ban,takže se ban zapíše na moje SteamID ale volumeho SteamID bude čisté
jde mi o to že třeba když sdílíme hru tak jestli každý máme svoje SID nebo je to nějake spojene SID kvůli tomu že já tu hru nemám zakoupenou jen "vypujčenou" díky sdílení knihoven

takže bych chtěl vedět co znamená ve Steamu sdílení knihovny s nějakým uživatelem.Zjistil jsem že budu mít ve své knhovně hry uživatele s kterým to sdilím a on naopak
ale chtěl bych vedět 1 věc : dám příklad
Př: já mám CS 1.6,kamarád ne,ale díky sdílení knihovny má moje cs ve své knihovně
takže se chci zeptat,jestli na to csko budem mít každý svoje SteamID
příklad: Sdilím knihovnu s Volumem,já dostanu ban,takže se ban zapíše na moje SteamID ale volumeho SteamID bude čisté
jde mi o to že třeba když sdílíme hru tak jestli každý máme svoje SID nebo je to nějake spojene SID kvůli tomu že já tu hru nemám zakoupenou jen "vypujčenou" díky sdílení knihoven

-
Evo96 - Zkušený
Steam - Sdílení knihovny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam - Sdílení knihovny
pokud dobře vím tak to tak není.. nebudete mít každý jine SIDko je to jen kvuli tomu,když máte 2 počítače a aby jste si nekupovaly nový steam csko.. nebo také furt nepřihašovaly a odhlašovaly.. takhle.. mám svuj steam.. tam mám itemy atd.. když du na 2 steam (učet) je to prostě stejné (kopie) 

-
Ven0m - Profesionál
Já si myslím,že SID bude bohužel stejná,jelikož to bude asi SID majitele,který má zakoupený ten cs 1.6.Akorát teď je tu záhada,jestli vám to pujde hrát spolu,protože je také možné,že hru bude muset hrát pouze jeden.
Vůbec nevím,jak to funguje,ale tohle si myslím,takže pokud to nebude tak, prosím nezabijejte mě

Vůbec nevím,jak to funguje,ale tohle si myslím,takže pokud to nebude tak, prosím nezabijejte mě

-
CZPeTeR - Kazatelův učeň
tak jsem si to zjistil sám
poté co pozádáte někoho o sdílení knihovny se vám ve vaší knihovně objeví jeho hry
viz: http://postimg.org/image/5lu25juvx/
s hrama kamaráda s kterým sdílíte knihovnu si můžete jeho hry libolně stáhnout,sbírat achieventy,itemy,kartičky,atd prostě vše jako by byly vaše a sdílené hry hrajete pod svím SteamID
jenže mínus u tohoto je že nemuže navzájem hrát 1 hru kterou sdílíte :/
dám příklad kamarád má garrys mod,já ne,a když hraju já GM a kamárád zrovna zapne garrys mod tak mě přide zpráva že se mi zachvilku vypne garrys mod protože ho jde hrát jeho vlastník
mžete LOCK

viz: http://postimg.org/image/5lu25juvx/
s hrama kamaráda s kterým sdílíte knihovnu si můžete jeho hry libolně stáhnout,sbírat achieventy,itemy,kartičky,atd prostě vše jako by byly vaše a sdílené hry hrajete pod svím SteamID
jenže mínus u tohoto je že nemuže navzájem hrát 1 hru kterou sdílíte :/
dám příklad kamarád má garrys mod,já ne,a když hraju já GM a kamárád zrovna zapne garrys mod tak mě přide zpráva že se mi zachvilku vypne garrys mod protože ho jde hrát jeho vlastník

mžete LOCK

-
Evo96 - Zkušený
• Stránka 1 z 1