Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Steam - Sdílení knihovny

Příspěvekod Evo96 » 06 srp 2014, 13:47

nejdřív bych se chtěl omluvit že to trochu nesouvisí c Cs 1.6 ( trošku ano )ale,kdybych to napsal do off topicu tak se odpovědi nejspíš nedočkám :/ ale zde ano a rychle a zato ode mě máte poklonu hoši :)

takže bych chtěl vedět co znamená ve Steamu sdílení knihovny s nějakým uživatelem.Zjistil jsem že budu mít ve své knhovně hry uživatele s kterým to sdilím a on naopak

ale chtěl bych vedět 1 věc : dám příklad

Př: já mám CS 1.6,kamarád ne,ale díky sdílení knihovny má moje cs ve své knihovně
takže se chci zeptat,jestli na to csko budem mít každý svoje SteamID
příklad: Sdilím knihovnu s Volumem,já dostanu ban,takže se ban zapíše na moje SteamID ale volumeho SteamID bude čisté

jde mi o to že třeba když sdílíme hru tak jestli každý máme svoje SID nebo je to nějake spojene SID kvůli tomu že já tu hru nemám zakoupenou jen "vypujčenou" díky sdílení knihoven
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Evo96
Zkušený
Zkušený

Steam - Sdílení knihovny

od Rumcajz » 06 srp 2014, 13:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam - Sdílení knihovny

Příspěvekod Ven0m » 06 srp 2014, 17:45

pokud dobře vím tak to tak není.. nebudete mít každý jine SIDko je to jen kvuli tomu,když máte 2 počítače a aby jste si nekupovaly nový steam csko.. nebo také furt nepřihašovaly a odhlašovaly.. takhle.. mám svuj steam.. tam mám itemy atd.. když du na 2 steam (učet) je to prostě stejné (kopie) :)
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod CZPeTeR » 06 srp 2014, 18:23

Já si myslím,že SID bude bohužel stejná,jelikož to bude asi SID majitele,který má zakoupený ten cs 1.6.Akorát teď je tu záhada,jestli vám to pujde hrát spolu,protože je také možné,že hru bude muset hrát pouze jeden. :D
Vůbec nevím,jak to funguje,ale tohle si myslím,takže pokud to nebude tak, prosím nezabijejte mě :D
CZPeTeR
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Evo96 » 06 srp 2014, 22:49

tak jsem si to zjistil sám :D poté co pozádáte někoho o sdílení knihovny se vám ve vaší knihovně objeví jeho hry :D

viz: http://postimg.org/image/5lu25juvx/

s hrama kamaráda s kterým sdílíte knihovnu si můžete jeho hry libolně stáhnout,sbírat achieventy,itemy,kartičky,atd prostě vše jako by byly vaše a sdílené hry hrajete pod svím SteamID

jenže mínus u tohoto je že nemuže navzájem hrát 1 hru kterou sdílíte :/

dám příklad kamarád má garrys mod,já ne,a když hraju já GM a kamárád zrovna zapne garrys mod tak mě přide zpráva že se mi zachvilku vypne garrys mod protože ho jde hrát jeho vlastník :D

mžete LOCK
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Evo96
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kavik444 » 07 srp 2014, 00:06

Vyřešeno,

Lock.
CS 1.6 HLSA