• Stránka 1 z 1
STEAM
Zdravím chcem sa opitat ze ked si kupim steam cez smskey.cz poslem sms zadam kod a čo sa bude diať
prosim o visvetlenie vo pred dakujem

-
1Ezioauditore1 - Zkušený
Re: STEAM
Já bych ti doporučil si ho koupit jinak. Přez sms.key mi to příde drahé. Ale jak chceš.
Já jsem si to přez sms key nekupoval.
Domnívám se, že dostaneš nejspíš nějaký autorizační kód a odkaz na nějakou stránku, kde si ho stáhneš po zadání toho autorizačního kódu. Ale jak říkám - já to tak nekupoval, nevím - jen se domnívám
Já jsem si to přez sms key nekupoval.
Domnívám se, že dostaneš nejspíš nějaký autorizační kód a odkaz na nějakou stránku, kde si ho stáhneš po zadání toho autorizačního kódu. Ale jak říkám - já to tak nekupoval, nevím - jen se domnívám

-
virusMD - Profesionál
Pošlou ti kód, ten zadáš do tý stránky... Pak si od tam stáhneš příručku v PDF a tam budeš mít účet a heslo na kterým je CS a pár dalších her... Nemůžu ti to ale doporučit, protože ti pošlou 9 let starej účet.
Doporučuju ti koupit přes PaySafeCard, kterou můžeš zakoupit na vybraných benzínkách. V podstatě tam přijdeš, řekneš že chceš PaySafe kartu a ona ti dá lísteček s kódem, žádný údaje tam nezadáváš. Následně si na Steamu hodíš do košíku balíček CS 1.6 a CS Condition Zero (7,99€) a vybereš placení přes PaySafeCard a tam už podle postupu zadáš kód. Je to jednoduchá platba a můžu jenom doporučit.
Doporučuju ti koupit přes PaySafeCard, kterou můžeš zakoupit na vybraných benzínkách. V podstatě tam přijdeš, řekneš že chceš PaySafe kartu a ona ti dá lísteček s kódem, žádný údaje tam nezadáváš. Následně si na Steamu hodíš do košíku balíček CS 1.6 a CS Condition Zero (7,99€) a vybereš placení přes PaySafeCard a tam už podle postupu zadáš kód. Je to jednoduchá platba a můžu jenom doporučit.

-
Thom - Zkušený
vojak píše:Zdravím chcem sa opitat ze ked si kupim steam cez smskey.cz poslem sms zadam kod a čo sa bude diať
Hlavne sa nauc gramatiku,dakujem ti.

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
Ja som si kupoval včera steam cez smskey.cz a kupoval som si smskey po prvý krat.Steam účet som si kupoval už viac krát a není s tým žiaden problém.Ked si chceš zakúpiť Steam účet tak posleš sms oni to pošlú spätnú sms v ktorej bude Kod ktorý zadáš na ich stránku.Potom ťa to presmeruje na jednu stránku kde máš informácie na tej hre,a celkom na konci budeš mať prihlasovacie údaje od Steamu a od jedneho emailu (aby si si mohol zmeniť heslo).Prihlásiš sa,zmeníš heslo,zmeníš email,nainštaluješ CS1.6 spravíš downgrade a hraješ 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Nedoporučujem posielat na smskey.cz vela tam okradajú buc ty to pošlu za 1 mesiac kod alebo ty ho nepošlú vôbec ako mne , toto už sa malo riešit na policií , a nie tu , najlepšie doporúčam 100% progamingshop.sk spolahlivá stránka kde po okamžitom zaslaní sms obdržíš kod , nečakáš viac jak 2 minúty a máš to v momente poriešene.
Ako sa hovorí, nick hovorí za všetko
Volaj ma N00B

Volaj ma N00B

-
Viper - Pokročilý
• Stránka 1 z 1