Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Steam

Příspěvekod EasyDeath » 30 pro 2013, 12:46

Zdar, dneska mi na email došel smskey.. no aktivoval jsem..stáhl začal hrát.. no na tom novém update se nedá vůbec hrát.. a tak se ptám cO? :D viz. níže článek olsavitta

Ako ste si už všimli downgrade nefunguje a mám pre vás návod ako nastaviť steam update tak,aby nebolo vidno že je to update.

1) Zájdeme do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common a vymažeme priečinok Half-Life
2) Odinštalujeme CS1.6 a znovu nainštalujeme (Odinstalujeme? jak? však stačí jen vymazat Half-Life ne?)
3) Keď ho už máme nainštalovaný spustíme Steam on se dá nějak nainstalovat jinak než se zapnutým steamem? )
4) Zájdeme do Library/Counter Strike 1.6/Properties/General/Set Launch Options vybehne nám okienko,a do neho napíšeme toto: -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
5) Zapneme CS1.6 a môžme znova hrať. ;)

---------------------------------------------------------Podrobné Nastavenia hry-------------------------------------------------

Grafika
gl_vsync "0" alebo gl_ansio "0"

Nastavení FPS
fps_max "99"

Pohyby
cl_sidespeed 400; cl_forwardspeed 400; cl_backspeed 40

Děkuju za odpovědi.
EasyDeath
Amatér
Amatér

Steam

od Rumcajz » 30 pro 2013, 12:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam

Příspěvekod 1olsavitto » 30 pro 2013, 12:49

ježíš mária čo na tým nechápeš,vymážeš HALF-LIFE odinštaluješ a nainštaluješ Counter Strike...Otvor Steam do Set Launch Options napíš tie príkazy a wuaáá hotovo :x
VETERÁN !!!

ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
1olsavitto
Spamer
Spamer

Re: Steam

Příspěvekod letec29 » 30 pro 2013, 14:16

Ked si daš knižnicu, tak tam maš csko daj nanho pravym a daj odstranit mistni soubory tak ho odinštaluješ...
LOCK.
Obrázek
Obrázek
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Rady a návody