• Stránka 1 z 1
Re: Steam
Z kadiaľ je dotyčné steam kúpené?
-Skús si skontrolovať či píšeš správne všetko
-Postupuj podľa návodu(ak tam je)...
zdá sa mi ,že som mal tiež takýto problém, po prečítaní návodu už som tomu rozumel. Tak skús
Daj čoskoro vedieť 
-Skús si skontrolovať či píšeš správne všetko
-Postupuj podľa návodu(ak tam je)...
zdá sa mi ,že som mal tiež takýto problém, po prečítaní návodu už som tomu rozumel. Tak skús

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Re: Steam
Ahoj,
predpokladám že si si kupoval STEAM od nejakého "pochybného" predajcu.....
Sú 2 možnosti:
1. Bol si oklamaný a doplatil si na vlastnú chybu... veľa ľudí bolo oklamaných a dokonca prišli aj o STEAM!
Vždy si kupuj oficiálne..... a ak má niekto overený obchod na 100% tak si kupuj tam
2. Niečo z daného návodu robíš zle
niekde je tam určite aj napísané čo máš robiť 
--- Alebo ak mám tvojmu problému chápať tak že si si nekúpil hru ale celej STEAM.......... Tak si bol proste asi oklamaný....
NEODPORÚČAM STEAM KUPOVAŤ Z DRUHEJ RUKY (môžeš mať BAN ktorý neobídeš a hra sa stáva nefunkčnou
)
Radu máš a my nemáme čo viac spraviť
LOCK....
predpokladám že si si kupoval STEAM od nejakého "pochybného" predajcu.....
Sú 2 možnosti:
1. Bol si oklamaný a doplatil si na vlastnú chybu... veľa ľudí bolo oklamaných a dokonca prišli aj o STEAM!
Vždy si kupuj oficiálne..... a ak má niekto overený obchod na 100% tak si kupuj tam

2. Niečo z daného návodu robíš zle

--- Alebo ak mám tvojmu problému chápať tak že si si nekúpil hru ale celej STEAM.......... Tak si bol proste asi oklamaný....
NEODPORÚČAM STEAM KUPOVAŤ Z DRUHEJ RUKY (môžeš mať BAN ktorý neobídeš a hra sa stáva nefunkčnou

Radu máš a my nemáme čo viac spraviť

LOCK....
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
• Stránka 1 z 1