• Stránka 1 z 1
Steam
Ahojte,
dnes som si kúpil CD-key cs 1.6, inštaloval som si CS a asi v polovici mi napísalo nejakú chybu hneď tam bol odkaz na support, tak som klikol, proste som to vyriešil. Dal som ho znovu inštalovať, keď doinštalovalo, tak mi vypisalo: Hru so sdíleným obsahem se nepodařilo spustit. Aktualizujte prosím prve tyto hry: Half-Life. ale ja som Half- Life nikde nenašiel
dnes som si kúpil CD-key cs 1.6, inštaloval som si CS a asi v polovici mi napísalo nejakú chybu hneď tam bol odkaz na support, tak som klikol, proste som to vyriešil. Dal som ho znovu inštalovať, keď doinštalovalo, tak mi vypisalo: Hru so sdíleným obsahem se nepodařilo spustit. Aktualizujte prosím prve tyto hry: Half-Life. ale ja som Half- Life nikde nenašiel

-
R4j3C - Zkušený
Re: Steam
ak sťahuješ CS 1.6 zo steamu tak by po ti potom už nemalo pýtať nejakú dalšiu aktualizáciu half-life.... skus si to predca len ešte raz sťiahnuť, na steame je vždy najnovšia verzia, ak ani to nepomôže tu sú nejaké patche na half life http://www.gamefront.com/files/listing/ ... l_Patches/ no neviem či ti to pomôže.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Z akej stránky si kupoval CD-Key? skus steam odinštalovať a nainštalovať nas5. Pretože je to blbosť aby si si aktualizoval Half-Life keď ho ani nemáš kupený. Vyma zložku HALF-LIFE z steamu a odinštaluj steam a sprav to odznova. Verím, že by ti to malo ísť 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Ahoj, steam mám zo stránky http://www.progamingshop.sk (dúfam, že to nie je reklama
)
Okej pokúsim sa to spraviť, zatiaľ ďakujem za odpoveď. Neskôr napíšem či pomohlo alebo nie

Okej pokúsim sa to spraviť, zatiaľ ďakujem za odpoveď. Neskôr napíšem či pomohlo alebo nie

-
R4j3C - Zkušený
• Stránka 1 z 1