• Stránka 1 z 1
[Vyresene] Steam
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po pre inštalovaní Steamu
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No na CS 1.6 mi nešla jedna mapa, tak preto som si pre inštaloval Steam. Predtým som nahlasoval tu na web do PP a dával som v pohode Screeny SID hráčov. No lenže po pre inštalovaní Steamu keď som si zmenil v CS 1.6 na Steame skratku ktorou budem fotiť tak mi to nešlo proste ani sa mi to po ukončení hry CS 1.6 tie fotky neukázali. V tedy som si menil skratky aj na písmeno P alebo na Num Lock a išlo to. No len teraz mi to nejde.
To je všetko. Hádam to vyriešime.
- Operačný systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po pre inštalovaní Steamu
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No na CS 1.6 mi nešla jedna mapa, tak preto som si pre inštaloval Steam. Predtým som nahlasoval tu na web do PP a dával som v pohode Screeny SID hráčov. No lenže po pre inštalovaní Steamu keď som si zmenil v CS 1.6 na Steame skratku ktorou budem fotiť tak mi to nešlo proste ani sa mi to po ukončení hry CS 1.6 tie fotky neukázali. V tedy som si menil skratky aj na písmeno P alebo na Num Lock a išlo to. No len teraz mi to nejde.
To je všetko. Hádam to vyriešime.

-
TrEgL1GeM - Mistr
[Vyresene] Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam
Čus,
nevím jestli to je stejnej případ,
ale našel jsem toto (psal to delikx.)
ŘEŠENÍ
Snad
Tak mám řešení..
někteří kterým to jde, nemají asi zaplou automatickou aktualizaci beta verze Updatu steamu, já jsem jí zaplou neměl a fotky mi nešly, ted jsem na to narazil a zkusil jsem tu beta verzi nainstalovat a fotky jdou..
tak to zkuste a dejte vědět, najdete to v Nastavení -> Účet -> a dole je Steam Beta Update -> zapněte
nevím jestli to je stejnej případ,
ale našel jsem toto (psal to delikx.)
ŘEŠENÍ
Snad

Tak mám řešení..

(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Re: Steam
Zkus to napsat aspon trochu srozumitelne. "napshot do konzoly jedine na SID" .. eh?
Udelal jsi to, co jsem ti rekl a i presto to nejde? Eventualne vyzkousej zapnout steam beta update, pokud jde fakt o obrazky sdilene na steamu.
Udelal jsi to, co jsem ti rekl a i presto to nejde? Eventualne vyzkousej zapnout steam beta update, pokud jde fakt o obrazky sdilene na steamu.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
• Stránka 1 z 1