Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] ( STEAM ) Text + Mys

Příspěvekod fafilacko2 » 02 led 2015, 16:23

Ahoj. Mám malý problém s textom na STEAME. Keď hrám tam mi z ničoho nič vypadne text. Vôbec nemôžem písať písmenami, iba keď držím shift a sú veľké. Fungujú iba bodky, lomeno atď. Toto sa začalo vyskitovať už od vždy. A potom mám ešte problém :) z myškou. Nič na myške není je nová len sa mi hraje ZLE. Na Non-Steame mi to funguje normálne myška dobre reaguje ale na Steame mi to ide nejak divne. Ako keby o 0,10 sek. išla myška reagovala pomalšie. Neviem či to je zvykom možno je to aj 60 fps na Steame pričom na NS mám s príkazom fps_max 444 okolo 300-400 fps. Skušal som aj príkzy -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab ktoré som našiel v sekcii Tutoriály ale nič. A na NS mi to ide bez omeškania. Prosím poraďte mi.
ĎAKUJEM !
fafilacko2
Amatér
Amatér

[vyřešeno] ( STEAM ) Text + Mys

od Rumcajz » 02 led 2015, 16:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ( STEAM ) Text + Mys

Příspěvekod spEExX » 02 led 2015, 17:15

Po použití príkazu fps_override 1 by sa ti mali fpska zdvihnúť na požadovanú hodnotu (fps_max 444) . ;) S tou myškou, skús si dať väčšiu citlivosť alebo si v Options - Mouse ponastavuj tie veci čo sú tam - Mouse filter, Mouse Look atp..
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod fafilacko2 » 02 led 2015, 18:58

Ahoj, s tou myškou som si to nastavil... Ale ten príkaz fps_override 1 si dávam vždy a nič ! Viem to podľa príkazu cl_showfps 1 :(
fafilacko2
Amatér
Amatér

Příspěvekod Bimbynous » 02 led 2015, 19:03

Aby ta myš jela jak chceš, tak musíš dát do konzole příkaz cl_mousegrab 1.
S těma FPS potřebuješ do konzole napsat gl_vsync 0, fps_override 1 a fps_max "číslo, kolik chceš mít maximmálně fps". Aby sis to zkontroloval, tak napíšeš do konzole net_graph 3 a ukáže ti to, kolik máš FPS.
Bimbynous
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hoolder » 03 led 2015, 13:32

Ahoj, při přechodu z Non-steamu na steam verzi hry CS 1.6 mohou nastat tyto problémy. Mě osobně na NS myš jede pomaleji (není to vlivem nastavení), celkové prostředí hry (opticky) je jiné.
Pokud je myš opravdu pomalá, jak uvadíš, chyba bude někde jinde. Doporučuji ti také do configu zapsat příkaz hud_draw 1
Je divné, že ti FPS nejde výše než 60, mohu se tě zeptat, jakou máš grafickou kartu? (Intel, ATI, nVidia)
Pokud nevíš, jak to zjistit, otevři si start (u Windows 7), tam napiš dxdiag a potvrď volbu enterem.
Otevře se ti okno, kde si najdeš "zobrazení" a tam poté uvidíš svou GK.
Hoolder
Spamer
Spamer

Re: [řešíme] ( STEAM ) Text + Mys

Příspěvekod SponErko » 08 led 2015, 09:40 VIP

Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody