• Stránka 1 z 1
Steam ukradnuté hry... co dělat ?
Zdravím pánové,mám problém se s vím Steam účtem, doufám že to vysvětlím dobře a jednoduše pro pochopení.
Při přihlášení mi Steam nereagoval na mé heslo, nechal jsem si zaslat tedy na email potvrzovací kód pro změnu heslu.S potvrzovacím kódem jsem zjistil že je i pozměněno přihlašovací jméno... ok,tedy už je něco špatně.Po změně hesla a přihlášení na účet vše bylo v pořádku, do té doby než jsem si chtěl pustit např. Fallouta 4 a objevila se hláška že hru vlastní ^0Fritzel^1Your^0Schnitzel (alias. NIKITOS. toto jméno jsem si potom dohledal, ale nic víc) a takto to bylo u jiných her
. Podotýkám že jsem si vědom že toto jméno neznám a nikdy jsem mu nepovil jakýkoliv přístup nebo sdílení. Hry mám orig. s krabicemi. Můžete mi prosím poradit jak tuto situaci nejlépe vyřešit.
Předem díky za odpovědi a případnou radu
Při přihlášení mi Steam nereagoval na mé heslo, nechal jsem si zaslat tedy na email potvrzovací kód pro změnu heslu.S potvrzovacím kódem jsem zjistil že je i pozměněno přihlašovací jméno... ok,tedy už je něco špatně.Po změně hesla a přihlášení na účet vše bylo v pořádku, do té doby než jsem si chtěl pustit např. Fallouta 4 a objevila se hláška že hru vlastní ^0Fritzel^1Your^0Schnitzel (alias. NIKITOS. toto jméno jsem si potom dohledal, ale nic víc) a takto to bylo u jiných her

Předem díky za odpovědi a případnou radu
- TazzCZ
- Kolemjdoucí
Steam ukradnuté hry... co dělat ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam ukradnuté hry... co dělat ?
Kontaktuj Steam Podporu ale prve si vytvor support account https://support.steampowered.com/ticketlist.php potom si vytvoriš ticket a napišeš tam čo sa stalo musiš tam dat aj nejaky doklad o vlastnictvne učtu a musis pisat anglicky pokial by si nevedel ja ti s tym pomožem lebo ja som tam pisal už 2x a mi odpisali bez dokladu o vlastnictve.
-
pzyclone - Pokročilý
Jak píše pan přede mnou napiš na podporu, ale asi tak 2 měsíce si počkáš ano sice skoro hned ti odepíše bot, aby jsi tam poslal nějaké důkazy. Klíče a u toho napsaný to číslo toho ticketu třeba na papírku pokud to nemáš někde uložené v počítači.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
Napiš na podporu. Nejsme zaměstnanci Valve.
LOCK
LOCK
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1