• Stránka 1 z 1

STEAM VOICE
Ahoj, chtěl by jsem se zeptat, jestli jde nějak to, že když si volám s kámošem na steamu tak abych neměl pořád zapnutý voice a neslyšel vše co se u mě děje  jestli to jde nastavit nějak jako na TS, že mě uslyší jen když budu držet určité tlačítko
 jestli to jde nastavit nějak jako na TS, že mě uslyší jen když budu držet určité tlačítko  předem díky za odpovědi
 předem díky za odpovědi  Přeji pěkný zbytek dne <3
 Přeji pěkný zbytek dne <3
			 jestli to jde nastavit nějak jako na TS, že mě uslyší jen když budu držet určité tlačítko
 jestli to jde nastavit nějak jako na TS, že mě uslyší jen když budu držet určité tlačítko  předem díky za odpovědi
 předem díky za odpovědi  Přeji pěkný zbytek dne <3
 Přeji pěkný zbytek dne <3- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

- 

flendis
- Drbna 
STEAM VOICE

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz
- Patriot 
Re: STEAM VOICE
Omlouvám se, už to mám  STEAM --> Nastavení --> HLAS --> přenášet hlas pouze při stisku klávesy "Push-to-talk"
 STEAM --> Nastavení --> HLAS --> přenášet hlas pouze při stisku klávesy "Push-to-talk" 
			 STEAM --> Nastavení --> HLAS --> přenášet hlas pouze při stisku klávesy "Push-to-talk"
- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

- 

flendis
- Drbna 
			 • Stránka 1 z 1