Zde můžete najít rady a návody k CSku.

SteamStartup

Příspěvekod FaTaLL » 25 bře 2014, 21:05

Ahoj, předem se omlouvám za to že se možná opakuju, nevím jestli už tenhle problém někdo měl :-D
Nicméně bych chtěl poradit, co mám dělat.. :P Když chci zapnout csko vyskočí SteamStartup(0xf,0x12fc74) failed with error 108: The local steam service is not running a tím to končí :D Csko nefunguje, je to extra problém, nebo se dá spravit ? :P
FaTaLL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

SteamStartup

od Rumcajz » 25 bře 2014, 21:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SteamStartup

Příspěvekod Luther » 25 bře 2014, 21:18

-->https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4187-RPAZ-8056<--

Pokud neumíš anglicky :D , tak:

Tato chyba může nastat, pokud je navíc kopie Steam.dll v jednom z herních adresářích nebo v systémové cestě.
Tam by měl být pouze jeden Steam.dll ve vašem Steam instalační adresář, obvykle:
C:\Program Files\Steam\steam.dll
nebo
C:\Program Files\Valve\Steam\steam.dll
Nejrychlejší způsob, jak najít zatoulané steam.dll souborů je používat vyhledávací funkce O / S od tlačítka Start:
Start> Hledat> Soubory či složky> všechny soubory a složky
zadejte steam.dll ve všech nebo části názvu souboru: pole a klikněte na tlačítko Hledat.
Měli byste mít pouze jednu instalaci Steam na vašem systému, takže byste měli mít pouze jednu kopii steam.dll. Pokud zjistíte nějaké další pak smazat.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod FaTaLL » 25 bře 2014, 21:37

A když jsem přes hledání v startu našel 3 steam.dll a všechny 3 jsem smazal, nechal jsem pouze jeden v C:\Program Files\Valve\Steam\steam.dll a stále to nejde :D Mě se tak strašně nechce přeinstalovávat csko :D
FaTaLL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 25 bře 2014, 21:46

FaTaLL píše:...našel 3 steam.dll a všechny 3 jsem smazal, nechal jsem pouze jeden...

Nechápu tě. Pokud ti to našlo 3krát a všechny jsi smazal jak ti mohl zůstat jeden? :) Jestli jsi je smazal všechny, což tak vypadá, tak je jasné, že ti to nejde. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod zmizZzz » 25 bře 2014, 22:29

Ahoj,přesně tak ,,pokud používáš oba klienty Steam i NonSteam ,nemají se rádi ,tudiž bych doporučoval odstranit NS, restartovat STEAM a pokud ani po restartu nepůjde reinstall cs.

e:Ještě můžeš zkusit ověřit integritu mezipaměti hry před tou přeinstalací Stam-Knihovna/pravým na counter strike /vlastnosti -otevře se ti okno tam vyber možnost místní soubory a dole je řádek Ověřit integritu mezipaměti hry .
Obrázek
zmizZzz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FaTaLL » 25 bře 2014, 23:29

Tyjo já už jsem fakt na nervy :D -_- Zkusil jsem už všechno.. Přeinstalovat to nejde nevím proč :D Dal jsem odstranit místní obsah, odstranilo se nevím co i když to píše že by se mělo odstranit všechno.. Když to potvrdím tak se něco smaže, a naistaluje nějaká věc která vyžaduje jen 25mb .. Pak integrita mezipaměti hry se načte csko, ale na Half-life se to sekne a nenačíta se to, bude to asi tím že Half-Life nemám nainstalovaný, chce to abych si tu hru koupil :D A nonsteamy jsem smazal všechny a už fakt nevím :(
FaTaLL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zmizZzz » 25 bře 2014, 23:49

Okey tak Ns odstraněny,,nejlépe přes nějaký program co smaže i pozůstalosti v registrech atd,,jinak něco ti tam muselo zůstat jestli ve Steamu nemáš jiné hry tak to prostě odinstaluj celé pak jdi do program files a podívej se jestli ti tam něco nezůstalo když ano smaž to ručně a pak nainstaluj steam a poté až cs.
Obrázek
zmizZzz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FaTaLL » 25 bře 2014, 23:57

Jo hele sice sem nemusel všechno odstraňovat nějak jsem to opravil :D A teď už tam není error ale zapne se mi hra, načte se obrázek a hned vypne.. Já se fakt omlovám že jsem tak neschopnej :D Ale fakt si nevím rady :( :/ Už mě to strašně štve..
FaTaLL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zmizZzz » 26 bře 2014, 00:17

Tak ale to je pak těžké když nevím jak jsi to opravil a kvůli čemu se ti tohle stalo ,,a co jsi vše udělal vůbec, jeslti můžeš spíše mne najsi na TeamSpeak3 adresa- connect ts.gamesites.cz ,,nebo mi sem rozepiš co jsi všechno udělal.
Obrázek
zmizZzz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod zmizZzz » 26 bře 2014, 02:48

Problém vyřešen na TS3 ,, LOCKED..
Obrázek
zmizZzz
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody