• Stránka 1 z 1
SteamStartup
Ahoj, předem se omlouvám za to že se možná opakuju, nevím jestli už tenhle problém někdo měl 
Nicméně bych chtěl poradit, co mám dělat..
Když chci zapnout csko vyskočí SteamStartup(0xf,0x12fc74) failed with error 108: The local steam service is not running a tím to končí
Csko nefunguje, je to extra problém, nebo se dá spravit ? 

Nicméně bych chtěl poradit, co mám dělat..

-
FaTaLL - Kolemjdoucí
SteamStartup
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SteamStartup
-->https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4187-RPAZ-8056<--
Pokud neumíš anglicky
, tak:
Tato chyba může nastat, pokud je navíc kopie Steam.dll v jednom z herních adresářích nebo v systémové cestě.
Tam by měl být pouze jeden Steam.dll ve vašem Steam instalační adresář, obvykle:
C:\Program Files\Steam\steam.dll
nebo
C:\Program Files\Valve\Steam\steam.dll
Nejrychlejší způsob, jak najít zatoulané steam.dll souborů je používat vyhledávací funkce O / S od tlačítka Start:
Start> Hledat> Soubory či složky> všechny soubory a složky
zadejte steam.dll ve všech nebo části názvu souboru: pole a klikněte na tlačítko Hledat.
Měli byste mít pouze jednu instalaci Steam na vašem systému, takže byste měli mít pouze jednu kopii steam.dll. Pokud zjistíte nějaké další pak smazat.
Pokud neumíš anglicky

Tato chyba může nastat, pokud je navíc kopie Steam.dll v jednom z herních adresářích nebo v systémové cestě.
Tam by měl být pouze jeden Steam.dll ve vašem Steam instalační adresář, obvykle:
C:\Program Files\Steam\steam.dll
nebo
C:\Program Files\Valve\Steam\steam.dll
Nejrychlejší způsob, jak najít zatoulané steam.dll souborů je používat vyhledávací funkce O / S od tlačítka Start:
Start> Hledat> Soubory či složky> všechny soubory a složky
zadejte steam.dll ve všech nebo části názvu souboru: pole a klikněte na tlačítko Hledat.
Měli byste mít pouze jednu instalaci Steam na vašem systému, takže byste měli mít pouze jednu kopii steam.dll. Pokud zjistíte nějaké další pak smazat.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
A když jsem přes hledání v startu našel 3 steam.dll a všechny 3 jsem smazal, nechal jsem pouze jeden v C:\Program Files\Valve\Steam\steam.dll a stále to nejde
Mě se tak strašně nechce přeinstalovávat csko 

-
FaTaLL - Kolemjdoucí
FaTaLL píše:...našel 3 steam.dll a všechny 3 jsem smazal, nechal jsem pouze jeden...
Nechápu tě. Pokud ti to našlo 3krát a všechny jsi smazal jak ti mohl zůstat jeden?

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Ahoj,přesně tak ,,pokud používáš oba klienty Steam i NonSteam ,nemají se rádi ,tudiž bych doporučoval odstranit NS, restartovat STEAM a pokud ani po restartu nepůjde reinstall cs.
e:Ještě můžeš zkusit ověřit integritu mezipaměti hry před tou přeinstalací Stam-Knihovna/pravým na counter strike /vlastnosti -otevře se ti okno tam vyber možnost místní soubory a dole je řádek Ověřit integritu mezipaměti hry .
e:Ještě můžeš zkusit ověřit integritu mezipaměti hry před tou přeinstalací Stam-Knihovna/pravým na counter strike /vlastnosti -otevře se ti okno tam vyber možnost místní soubory a dole je řádek Ověřit integritu mezipaměti hry .

-
zmizZzz - Zkušený
Tyjo já už jsem fakt na nervy
-_- Zkusil jsem už všechno.. Přeinstalovat to nejde nevím proč
Dal jsem odstranit místní obsah, odstranilo se nevím co i když to píše že by se mělo odstranit všechno.. Když to potvrdím tak se něco smaže, a naistaluje nějaká věc která vyžaduje jen 25mb .. Pak integrita mezipaměti hry se načte csko, ale na Half-life se to sekne a nenačíta se to, bude to asi tím že Half-Life nemám nainstalovaný, chce to abych si tu hru koupil
A nonsteamy jsem smazal všechny a už fakt nevím 

-
FaTaLL - Kolemjdoucí
Okey tak Ns odstraněny,,nejlépe přes nějaký program co smaže i pozůstalosti v registrech atd,,jinak něco ti tam muselo zůstat jestli ve Steamu nemáš jiné hry tak to prostě odinstaluj celé pak jdi do program files a podívej se jestli ti tam něco nezůstalo když ano smaž to ručně a pak nainstaluj steam a poté až cs.

-
zmizZzz - Zkušený
Jo hele sice sem nemusel všechno odstraňovat nějak jsem to opravil
A teď už tam není error ale zapne se mi hra, načte se obrázek a hned vypne.. Já se fakt omlovám že jsem tak neschopnej
Ale fakt si nevím rady
:/ Už mě to strašně štve..

-
FaTaLL - Kolemjdoucí
Tak ale to je pak těžké když nevím jak jsi to opravil a kvůli čemu se ti tohle stalo ,,a co jsi vše udělal vůbec, jeslti můžeš spíše mne najsi na TeamSpeak3 adresa- connect ts.gamesites.cz ,,nebo mi sem rozepiš co jsi všechno udělal.

-
zmizZzz - Zkušený
• Stránka 1 z 1