I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Steko/ JB 6/ Chat bany za nic asi

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 19:13

Zdravím dneska 26.12 se admin Steko choval trošku nadřazeně ehm začal nam tam nadavat do kidu samožřejmě v chatu když jsem mu napsal že "Dělá machra když ma prava" něco v tom smyslu ale žadna uražka tam nebylo zacož jsem dostal kick od Pana admina no takhle se to parkrat opakovalo, potom mu hrač Jmenem MfdiskCZ napsal nadávky "male" ale nebylo to moc strašně ani porakticky tam nebyla uražka všechno totiž vy cenzuroval napsal něco ve smyslu ty mluvíš jak kdyby jsi měl v hubě c***ka toto napsal nějakemu hrači se špatnym mikem dostal 10 min to chapu potom co uběhlo 10 min se ho MfDiskCZ zeptal jestli už si "Dohonil ego" zato dostal dalšich 10 min a potom už se nestalo nic a dal mu ten ban znovu jen tak :) prosím o sklidnění tohoto admina. Díky :)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Steko/ JB 6/ Chat bany za nic asi

od Rumcajz » 26 pro 2016, 19:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steko/ JB 6/ Chat bany za nic asi

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 19:25

Omlouvam se tady je toto hlašení prakticky znovu a už snad bez chyb: :)
.
.
.
Zdravím dneska 26.12 se admin Steko choval jako no nevím jakymi slovy popsat tak aspoň si přečtěte co dělal: no ja jsem mu napsal že "Dělá machra když ma prava" něco v tom smyslu ale žadna uražka tam nebylo zacož jsem dostal kick potom jsem se ho zeptal zaco ten kick on mi začal nadavat že se chovám jako "Nevychované děcko "tak jsem mu řekl svuj nazor že on se chová jako děcko tímto chovaním tak mi dal kick no a takhle se to parkrat opakovalo, potom hrač Jmenem MfdiskCZ napsal nadávky "male" ale nebylo to moc strašně ani porakticky tam nebyla uražka všechno totiž vy cenzuroval napsal něco ve smyslu ty mluvíš jak kdyby jsi měl v hubě c***ka toto napsal nějakemu hrači se špatnym mikem dostal 10 min to chapu potom co uběhlo 10 min se ho MfDiskCZ zeptal jestli už si "Dohonil ego" zato dostal dalšich 10 min a potom už MfdiskCZ mlčel a admin mu ten ban znovu jen tak :) prosím o sklidnění tohoto admina který podle mě ma trošku větší ego když ma prava :) Díky :)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod STeKo » 26 pro 2016, 20:38

Po prvé netuším po tom čo som prečítal načo sa sťažuješ. Po druhé v tvojom príspevku je toľko výmyslov že ani neviem čo ti mám odpísať lebo ak by som mal poukázať na každý výmysel čo si napísal tak v podstate nereagujem na tvoju sťažnosť ale na tvoj vymyslený príbeh.

Na JB6 chodím len vtedy ak ma tam zavolajú normálni slušní hráči ktorí si tam prišli zahrať a chcú mať od vás pokoj. To že vás začnem riešiť a vy si myslíte že si nechám skákať po hlave vašimi príspevkami "ako si honím ego lebo mám práva" a podobne tak si na omyle. Robím si svoju robotu a tou je takých ako ste vy riešiť aby tí hráči čo ma volajú na server kvôli vám mohli v kľude hrať.

btw, prvý kick si dostal za tie tvoje nadávky
druhý kick za to že sa pred tvojim detským kolektívom nejakým spôsobom zhodiť a máš sprosté pripomienky.

Tvoj NS kamarát dostal prvý ban na 10minút za to že ma provokoval, respektívne dostal ho až potom ako som sa premenoval na "Klaus" aby som obmedzil vaše sprosté výlevy a mohol sa sústrediť na robotu na ktorú ma zavolali hráči že tam robia CTčka bordel. Tvoj kamarát ale začal spamovať že Klaus je Šteko a že som admin, neustále spamoval a tak dostal ban na 10minút. Po vypršaní sa vrátil a napísal či som si už dohonil ego, tak dostal ďalší ban na 10minút.

Prestaň čítať rozprávky lebo máš veľkú fantáziu. A nezabudni využiť vianočné zľavy na VIP/EVIP výhody na serveroch portálu Gamesites alebo si kúp výhody na našom super Teamspeaku. Neváhaj!
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2016, 22:30

FlashDiskCZ píše:začal nam tam nadavat do kidu samožřejmě v chatu

Nic takového jsem v hlstats nenašel. Máš prostor pro dodání důkazu. V opačném případě mi Steko pošle tvoje SID a bude ti udělen ban za pomluvy.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 22:31

Wow celkem pěkná slohovka :) ale toto jsem si orpavdu nevymyslel ano je to slovo proti slovu to sice ano ale napsal jsi krasnou větu: "druhý kick za to že sa pred tvojim detským kolektívom nejakým spôsobom zhodiť a máš sprosté pripomienky."
takže zase je nazývaš dětmi což jen dokazuje že jsi nam nadaval do kidu i před tím :), a sprosté připominky ano MfDiskCZ souhlasím tamto stěma .... v hubě přehnal ale ja jsme ti nenapsal nic sprostého jen to že se celkem dost cítiš když maš ty prava toto je sprosté ? opravdu ? Jinak dalši krasna věta: ůTo že vás začnem riešiť a vy si myslíte že si nechám skákať po hlave vašimi príspevkami "ako si honím ego lebo mám práva"" ano nenachaš si srat na hlavu dobře to beru to nikdo ale zase si využil to že maš prava :) dal jsi mu ban za otazku na tebe jestli už jsis dohonil ego" jelikož to co jsi předvaděl tomu orpavdu nasvědčovalo a to že si vymíšlím ? myslím že ne max jsou tam nějaké věty co jsou napsané špatně ale smysl té věty je furt stejný :)
a ještě mě zajíma ty mi do děcka nadavat mužeš a když ja ti napišu že tím chovaním v chatu se tak spíš chovaš ty tak zato mi daš kick ? važně ? ty mi nadavat do děcka mužeš a ja tobě nemužu říct ani nazor hmm zamysli se :)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 26 pro 2016, 22:36

Kde bolo tam bolo, bolo i nebolo, bol raz jeden FlashDisk a ten dostal ban na (hodime si kockou x 1 den) ten FlashDisk sa k tomu neospravedlnil za to ze bol drzy ako p(doplnime pismenko iduce po H)ca a dostal k banu este bonus na (hodime si kockou x 2 dni)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 22:58

Co už :) stáva se :)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 23:02

Ale dobře už to je sice jedno tak ja se tedy omlovam sice nevím zaco ale dobře:) tak ja se ti Steko omlouvam že jsem řkel pravdu moje chyba .)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 23:05

A ještě mam 2 věci co bych rád řkel první je nezda se vam divné že si 3 hrači stěžují na 1 admina v jeden den ? a ta drhá v čem spočíva ban ? :)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 26 pro 2016, 23:09

Na mna sa raz stazovalo asi 10 ludi vsetci skoncili postupne s banmi v rozmezi od 1 dna po permanent :)

Chces si tu proceduru vyskusat ? Rekordman uz nebudes jeden hrac tu dotiahol na permu za 10 minut, ale ak sa budes snazit do top 10 sa este mas sancu dostat
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod FlashDiskCZ » 26 pro 2016, 23:14

Vidím že tady asi nemam šanci a je načase abych se omluvil, tak dobře ja se teda omlouvam jelikož tady asi nemam šanci :)
FlashDiskCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 26 pro 2016, 23:24

hodny chlapec ;)
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy