[Zrušena] Stigma / Žádost o Akademika

Příspěvekod Shucerca » 10 dub 2018, 14:41

Nick ve hře: [Syrinx] St!gma_

Nick na fóru: Shucerca

Odkaz na profil: shucerca-u60767.html

Věk: 19

Steam ID: ID STEAM_0:0:244442558
Steam jsem dostala darem, přejmenovala jsem se a změnila heslo. Proto je pravděpodobné, že se zde minimálně jeden starší Ban bude nacházet a za to se předem omlouvám, jako za další blbost, ke které musí posuzovač přihlížet.

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak Simple

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=221023

Proč chci akademika: Nebudeme si nalhávat.. každý zájemce o Akademika má stejné důvody nebo důvody tomu hodně blízké. Proto ani u mě nebude překvapením, když napíši, že mi jde o udržování pořádku, pročištění hry od cheaterů, tedy podvodníků a od lidí, kteří hru ostatním lidem nepříjemně narušují. Podle mě by hraní "CSka" mělo být hlavně o odpočinku, za který jej po dlouhých dnech mám i já, ovšem po tom, co se rozrostla komunita lidí, které bych mohla nazvat neslušně "Debilové", se jen na málo serverech dá hrát bez toho, aniž by jste na nějakého takového člověka narazili. Neříkám, že Admini odvádí špatnou práci, to vůbec, jen si myslím, že by bylo na čase dát šanci i jiným a posílit tým lidí, kterým na pořádku a férovosti hry záleží. Proto chci i já - Stigma - být Akademikem a postupovat po krůčcích blíže Admin týmu a možná, snad jednoho dne, se stát i jeho součástí a pomoci slušným hráčům si opravdu užít hru tak, jak to má být. :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné prohřešky nemám,- žádné zákazy, žádných mutů si též vědoma nejsem a Ban jsem též žádný nedostala.

Předem děkuji za brzké vyjádření
Co je to vůbec spravedlnost? Schopnost stejné odplaty, msty, potrestání? Podle mě je buď velkou spásou lidstva a nebo její velkou zkázou, ovšem ani jedna z těchto možností nikdy nebude úplná.
Shucerca
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zrušena] Stigma / Žádost o Akademika

od Rumcajz » 10 dub 2018, 14:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stigma / Žádost o Akademika

Příspěvekod Tommy58 » 12 dub 2018, 20:43 VIP