I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Stížnos na QQ

Příspěvekod Dvarn » 24 črc 2016, 14:47

Server: DD2 only
Stižnost na admina: QQ
Popis situace: Argumenotovali jsem s Vlasťou pravdu, co můžou a co nemůžou adminé na Gamesites.cz na konkrétní serveru DD2 only. Admin jménem QQ to neunesl a dal nám oboum BAN na 10 minut, což vlasťovi právem, jelikož používal nevhodné a velmi urážlivé nadávky, čemuž já se vyhnul a psal jsem jen pravdu bez nadávek, takže bych se rád zeptal, co bere jako pojem "provokace." Jen jsem řekl, že admin na serveru nemůže komunikovat s hráči, při čemž použil nadávku, což jsme mu řekl, že si to admin nemůže dovolit, komunikovat takhle, na což odvětil: "Já mu to řekl jako hráč hráčovi, což, když jsem byl admin, tak jsem také nemohl dávat BAN jako hráč hráčovi...
Důkazy (BAN): http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... Dvarn#1132
Důkazy (Chat): http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... ayer=14512 můj chat.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_175463 ... ayer=12194 jeho chat.

PS: Děkuji za přečtení a doufám, že se to nebude opakovat, aby admin dávat klamavé informace, co smí a co ne, když s náma, jako normální hráč komunikovat nemůže a svede urážku, že komunikuje jako hráč. :-)
http://csgo-stats.com/76561198165320533/
Dvarn
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]Stížnos na QQ

od Rumcajz » 24 črc 2016, 14:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnos na QQ

Příspěvekod Soliii7 » 24 črc 2016, 14:52

A to že jste se domluvili s Vláďou že mi napíšete do chatu:"Admin je kurva" ?

Za lži ti po domluvě s HLSA dávat ban nebudu, ale dávej si velký pozor aby jsi neschytal bany za poškozování GS když děláš naschvál bordel jako bývalí admin.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dvarn » 24 črc 2016, 15:02

Za 1. admin je kurva jsem neřekl a za 2. proč ne, stejně ten server je jen pro srandu a dělat si srandu z vás je asi to nejlepší na tom serveru. :-)

Jinak děkuji za rychlou odpověď, ale tvoji odpověď jsem nechtěl, čekám na někoho, kdo má větší pravomoce na tomto serveru, né jen pouhého admina, jehož názor mě vůbec netrápí a ani nezajímá, jak jsem ti už napsal na serveru. Jinak přeji hezký den. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod DarkMouse » 24 črc 2016, 15:08 VIP

Prdel si dělej z plastelíny a ne z nás. Z důvodu opakovaného úmyslného nevhodného chování prodlužuji ban na 12 hodin, třeba si uvědomíš jak se máš chovat. Pokud ne, půjdeme ještě dál. Stížnost jako takovou zamítám, protože tvé provokativní chování jsi nám perfektně ukázal i zde.

PS: Je celkem ubohost dělat bordel na portálu, na kterém jsi se sám snažil dělat vše pro to, aby bordel na serverech nebyl.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod Dvarn » 24 črc 2016, 15:38

BAN na tomto portálu mě vůbec netrápí a proč si nedělat srandu z adminů, kteří ani netuší, co můžou a co ne? Navíc, proč bych měl udržovat pořádek a nedělat si srandu na serveru, který stejně upadá a největší zábavou, jak jsem uvedl není hraní, ale ukazování adminů, jak jsem úplně zbyteční a neovládají pravidla?
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ElysiumGS » 24 črc 2016, 16:44

A ty je snad ovládáš, když si dostal ban a udělal ze sebe idiota na fóru? 8-)
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dvarn » 24 črc 2016, 20:04

Asi jsi nepochopil, že BANY dostávám schválně, což člověk na tvém bodu IQ nemůže poznat, ale nedivím se, tady na GS.cz jsou strašní vypatalnci. Jinak děkuji za odpověď, která se vůbec netýkala tématu a byla naprosto zbytečná, jako tvůj život (Drž se raději KYSS). Kdybys nevěděl: KYS=Kill yourself. Nemáš za co a doufám, že mi tam hodí raději admini BAN na 24hodin, možná týden, jinak tam zase bude další admin plakat a dá další 3 BANY lidem, co si z něj dělají srandu, jakej je dement. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ElysiumGS » 24 črc 2016, 20:31

Nemám potřebu se hádat s někým jako jsi ty, zas tak hluboko bych pod úroveň nešel, ale jen takový menší dotaz, proč když tady sám píše, že dostává bany úmyslně a tím pádem poškozuje portál, protože úmyslně dělá bordel na serverech, tak proč ještě nemá ban za poškozování portálu? :D Dvarne takových jako jsi ty tu bylo nespočet a každého jednoho z nich si všichni zapamatovali jako nulu, která má potřebu dělat bordel tam, kde mu reálně nic nehrozí a vsadím se o co chceš, ale stejně odejdeš s banem, tak jako většina. cya :lol:
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dvarn » 24 črc 2016, 21:08

Proč se mi k tomu vůbec vyjadřuješ ty a admini, kteří jsou mi u píči a nějakej "mistr" vypatalenj, kterej se k tomu nemá co vyjadřovat a čekám jen na vyjádření HLSA nebo SA, který už z toho musí být na prášky... co si čtou jen ty vaše dementní komentáře. Jinak děkuji za tvé odpovědi a tady máš stejný návod na sebevraždu, jako jsem poslal Kamikazemu:
Vem si ručník a pistol a jdi do koupelny. Ručník pověs za sebe a pistolí s nábojemi v nábojníku, která je samozřejmě nabitá si strč do huby a zmáčkni spoušť. Ručník je tam jen z důvodu, aby po takové pakáži, jako jsi ty nebyl bordel a špatně se to uklízelo. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ZeffGreen » 24 črc 2016, 21:17

Nějak mi tady uchází ta logika. Píšeš, že GS je na nic a admin team ještě víc. Přitom si v něm sám byl. Ale nezvládl si to, takže si asi byl ještě víc na nic než ostatní (jestli se pletu, tak se omlouvám, nepamatuji si tě). Jakýkoliv admin může kdykoliv pochybit. Od toho je tu tato sekce. Ale v 99% má admin pravdu a nic než pravdu.

Ty konkrétně si strávil na gamesites serverech více než 170 hodin svého života. To je víc než 7 dnů v kuse. Toto bylo celých těch 170 hodin tak na nic jak píšeš? Nebo to začalo být na nic, až když si přišel práva? Dám ti radu. Je ti 16 let, tak zkus trávit svůj život činnostmi, které tě budou bavit a které budou mít pro tebe smysl. Pokud mezi to nebude patřit hraní na GS serverech, tak to budeme všichni respektovat, je to tvoje volba.

Aby tě to nedráždilo, tak ti klidně můžeme nastavit permanentní ban, stačí o něj požádat. Jinak nevidím důvod k dalšímu prodlužování banu.

Pokud máš nějaký osobní problém, tak ho klidně můžeme probrat na TS, stačí si napsat.
Vzhledem k tomu, že stížnost jako taková je jen o snaze provokovat beru ji stejně, jak už výše napsal DarkMouse, za bezpředmětnou.

P.S. Elysium, dobře víš, že se nemáš vyjadřovat kam nemáš. Tak se prosím příště zdrž komentářů a napiš je spíše do PM.

Edit: Během psaní příspěvku si stihl vložit další komentář a dokázat kolik inteligence v tobě je. Myslím, že už zde není co řešit, po dobrém to nepůjde.
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dvarn » 24 črc 2016, 21:41

Tento příspěvek je zase zbytečný, jako ty předtím a nechce se mi celý číst, tak tady máš recept na guláš:
Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut. Zasypeme mletou paprikou, dobře promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla.

Následně přidáme kousky masa. Ze všech stran je opečeme, dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnce, ale ne připalovat). Když je maso orestované, osolíme (cca 10 špetek) a opepříme. Přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dcl. Do základu přisypeme kmín, prolisovaný česnek a necháme dusit na co nejnižší teplotě.

Guláš stále hlídáme a občas promícháváme. Přiléváme vodu po menších částech, protože jak již bylo řečeno, měl by se přichytávat, ovšem nikoli připalovat.

Po cca hodině a půl maso ochutnáme a pokud je měkké, přidáme v dlaních rozemnutou majoránku a povaříme ještě 10 minut.

Guláš nemusíme (a ani bychom neměli) zahušťovat, postaral se o to rozvařený cibulový základ. Jediné povolené zahušťovadlo je v případě potřeby chlebová strouhanka.

Podáváme posypané čerstvě nakrájenou cibulí, nejlépe s houskovým knedlíkem, případně s bramboráčky nebo těstovinami.
Dvarn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ZeffGreen » 24 črc 2016, 22:31

Myslel jsem, že ti něco secvakne, ale očividně jsi ještě moc mladý a namyšlený, aby si dokázal napsat inteligentní odpověď.

Vyřešeno. Případné dotazy mne napiš do PM (případně žádost o permanentní ban).
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno]Stížnos na QQ

Příspěvekod Dvarn » 25 črc 2016, 17:27

Žádám, aby ses raději zabil, bude to asi celkově lepší varianta. Postup si můžeš přečíst už v předešlých dementních odpovědí. Kdybys měl nějaké dotazy, jak doučit adminy pravidla, tak se mi můžeš ozvat do PM. :-)
Dvarn
Amatér
Amatér

Re: [Vyřešeno]Stížnos na QQ

Příspěvekod ZeffGreen » 25 črc 2016, 17:52

Ok, napsal jsem ti PM. Snad se konečně naučíme pravidla a postupy. Potom dám výstup ostatním.
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy