I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stiznost admin Canady

Příspěvekod KellerCZ » 14 bře 2020, 11:16

Zdravím dnes sem dostal 2x bezduvodny kick a ban zato že jsem napsal at odejde z resky kdyz ho tam nikdo nechce administrator nereagoval a zkoušel se hadat už to je po několikaté , neustale otravuje či zkouší vyvolat problémy a myslí si že je majitel serveru doufám že bude někdo reagovat jinak to budu resit jinak tohle neni normalní zamyslete se koho berete do AT už laskavě :) Díky za odpoved a na admina už je několikátá stížnost podána .. skille
By skille
KellerCZ
Amatér
Amatér

[V] Stiznost admin Canady

od Rumcajz » 14 bře 2020, 11:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stiznost admin Canady

Příspěvekod Barbiee » 14 bře 2020, 11:26

nuže , byl jsem na veřejném warpu ve veřejném shopu a devilnaty psala ve stylu vypadni a vysmahni což admin při tomto zákroku udělat nemusí , ty ses zapojil a já ti jednoduše vysvětlil že nikam nejdu a tak si začal mít drzé a nemístné poznámky a dostal kick , následně když jsi napsal v reálu by sis netrouf jsi dostal ban ... několikrát jsem tě napomenul ale zřejmě to nestačilo , https://ctrlv.cz/udYa
Barbiee
Sponzor
Sponzor

Re: Stiznost admin Canady

Příspěvekod TotalusCZ » 14 bře 2020, 16:41

Zdravím,

Nevidím od tebe žádné důkazy, které by si měl mít pokud chceš aby stížnost byla oprávněná.

Pokud má hráč někde veřejný warp, tak je pouze jeho problém že ho tam má a neměl by se divit, že se mu tam bude někdo portovat, zvláště je-li to to shop. Který se ještě píše do chatu.

Stížnost neoprávněná, nevidím důkazy, navíc tvé chování na serveru opravdu dost často na kick nebo ban je.
TotalusCZ
Minecraft Server admin
Minecraft Server admin

Zpět na Stížnosti na Adminy