I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost ja admina jackson

Příspěvekod davkas » 06 zář 2014, 11:25

Dobrý den,
chci napsat stížnost na admina jackson na serveru furien 7 neustale kickuje kdyz nakupuji uráží mne a vhrožuje a jednou mi dal neopravneny ban za WH.
Nejsem sám komu tento admin vadí tak doufám že se to bude nějak řešit.
davkas
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost ja admina jackson

od Rumcajz » 06 zář 2014, 11:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost ja admina jackson

Příspěvekod jackson » 06 zář 2014, 11:45 VIP

Ahoj takže já jsem jen napsal kolik ti je ? ty jsi řekl 15 já jsem odepsal tak to asi těžko max 10 protože 1) jak se chováš na serveru 2) neustále hraje na rank a to jen děti hrají na rank 3) jsme sotva na serveru a ty koupíš SK na 3 hráče a vás je 5 tak co máme dělat nic tak jsem se jen zeptal kolik ti je

pak mě napíšeš jacksone dlouho adminem už nebudeš takže ty jsi mě začal vyhrožovat já jsem nikomu nevyhrožoval a neprovokuji,nenadávám nic a že já dojdu na server a začnete naschvál dělat bordel a chce aby jsem vás banoval a pak aby jste si šli stěžovat tak co dostal jsi kick za provokaci pak jsi se napojil a začal jsi psát že nebudu dlouho už admin atd.... tak jsem ti dal ban na 10 min vychladni + uklidni se protože na serveru bylo cca 10 lidi a kvůli nějakému hráčovi nebudu jako admin ustupovat a bát se a ty ostatní hráči si chci zahrát v klidu

http://leteckaposta.cz/614465575 tady je screen co mě napsal podle toho jsem postupoval ke kick a pak banu
jackson
Pokročilý
Pokročilý

Re: Stížnost ja admina jackson

Příspěvekod AwPGamer » 06 zář 2014, 11:55

Stížnost se zamítá.
Lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy