• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina (bezduvodný ban)
Dobrý večer
moje jmeno je PootyMouth mam vip na DM a dostal jsem bezduvodný perma ban adminem GrooS
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem GrooS.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : PootyMouth
[AMXBans] Duvod : ' WH by TeSla '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 535262008 '
[AMXBans] Tva IP
duvod je wh by tesla,to co je ??? jaka tesla .... wh jsem neměl a ani jsem nestihl si zahrát a hned jsem dostal perma za wh a přitom jsem jen zkoušel nastavení vipka,nwm jak dlouho to je ale po cca měsíci jsem si chtěl jít zahrát DM a změnilo se to tam,skin jiný a ukazatel skore a to že si můžu dát jednu věc s kterou začnu vždy po umřetí,vic hp,flash granát,a že mi jakoby blikne monitor za kill nebo jak to napsat .... no a jak jsem to zapinal a vypínal v nastavení tak jsem zkoušel co jak se dělá a najednou mě to odpojilo a ban ... jakto ?? duvod wh by tesla ale přitom žádné wh nemám a ta tesla ... nechapu,mam vipko už strašně dlouho a nikdy jsem žádnej ban ani kick nedostal a když si chci zahrát a jsou tam změny tak je zkoušim a dostanu bezduvodný ban ? prosím o unban vzhledem k tomu že je to úplne bezdůvodný ban,admin se nudil nebo si tipl ? .... dostal jsem ho včera takže jsem zvědavý na odpověď.Jsem vip hráč ale přijít o vip bezdůvodně že se admin nudil mi přijde jako dost blbé.

[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem GrooS.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : PootyMouth
[AMXBans] Duvod : ' WH by TeSla '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 535262008 '
[AMXBans] Tva IP
duvod je wh by tesla,to co je ??? jaka tesla .... wh jsem neměl a ani jsem nestihl si zahrát a hned jsem dostal perma za wh a přitom jsem jen zkoušel nastavení vipka,nwm jak dlouho to je ale po cca měsíci jsem si chtěl jít zahrát DM a změnilo se to tam,skin jiný a ukazatel skore a to že si můžu dát jednu věc s kterou začnu vždy po umřetí,vic hp,flash granát,a že mi jakoby blikne monitor za kill nebo jak to napsat .... no a jak jsem to zapinal a vypínal v nastavení tak jsem zkoušel co jak se dělá a najednou mě to odpojilo a ban ... jakto ?? duvod wh by tesla ale přitom žádné wh nemám a ta tesla ... nechapu,mam vipko už strašně dlouho a nikdy jsem žádnej ban ani kick nedostal a když si chci zahrát a jsou tam změny tak je zkoušim a dostanu bezduvodný ban ? prosím o unban vzhledem k tomu že je to úplne bezdůvodný ban,admin se nudil nebo si tipl ? .... dostal jsem ho včera takže jsem zvědavý na odpověď.Jsem vip hráč ale přijít o vip bezdůvodně že se admin nudil mi přijde jako dost blbé.
-
Pooty - Kolemjdoucí
Stížnost na admina (bezduvodný ban)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina (bezduvodný ban)
Přepiš si to do správné sekce -
viewforum.php?f=841
Tesla je nick admina, který tě nechal zabanovat, přepiš si to podle vzoru, kam jsem tě odkázal a dočkáš se spravedlnosti...ať už jako potvrzení cheatingu nebo UB.
viewforum.php?f=841
Tesla je nick admina, který tě nechal zabanovat, přepiš si to podle vzoru, kam jsem tě odkázal a dočkáš se spravedlnosti...ať už jako potvrzení cheatingu nebo UB.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
Re: Stížnost na admina (bezduvodný ban)
mam to podle vzoru
ok napisu to tam,na emailu mi odepsali ze mam napsat stiznost na admina protoze je to uplne bezduvodny ban sotva jsem se pripojil tak perma za wh ... nikdo me nespectoval nenatacel nic proste jen tak ban asi z nudy ...

-
Pooty - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1