I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina Diaz.

Příspěvekod Taygete » 09 srp 2015, 13:54 VIP

Zdravím.

Je to už trochu delší dobu ale před pár měsícema mi Admin Diaz odebral práva kvůli tomu že jsem ''Zneužíval admin práva'' posílal mi k tomu i dema ve kterých je vidět že jsem práva Nezneužíval ale jedině to že jsem omylem pushnul hráče Dominikmako a Dossle.

Dema : http://leteckaposta.cz/265432301

http://postimg.org/image/4rb8zvw9t/ Diazova odpověd.

Vyjádření :

1. Provokace ? Narážka ? Procházel jsem si záznamy všech existujících oficiálních klanů a žádný z nich se takhle nejmenoval takže to je jenom pár znaků a písmen před jménem a může si to vpodstatě dát kdokoliv a kdykoliv a admin s tím nemůže bohůžel nic udělat pokud nemá oficiální klan, mimochodem neměl jsem stejný klan tag jako měl on, smazal jsem ty ''šipky'' které tam měl.

2. Bezdůvodný.. zaraž mě jestli se pletu a uvedl jsem důvod (STEALING) ale vidím že už pak nikdo neřešil že hráč Dominikmako kicknul bez udání důvodu když mu hráč nadával. A zároven s k tomuto vyjadřím v Vlikettdemo 2 části.

3. Hádky ? Neviděl jsem že bych se sním o něčem hádal, vysvětloval jsem mu tu záležitost ohledně ''klanu'' kterou údajně nepochopil

4.Pushování. Skončil na Red platformu a pak jsem šel na C a chtěl jsem co nejrychleji zareágovat a odpálit Raketu zpátky na T ale zároven jsem si neuvědomil že tady není stále zavedený Anti-push systém, takže se přiznávám že jsem tady udělal chybu a nechtěně jsem pushnul hráče.

5.Nemá Nick? Procházel jsem si pravidla a nikde nevidím napsané : Je zakázané aby Admin/Hráč na serveru používal neviditelné jméno. A dal jsem si ho kvůli tomu aby mě hráči nepoznaly (Což admini většinou dělají).

Vlikettdemo DEMO 1

2:52 Hráč se pokouší o Steal
4:44 Admin Kicknul bez udání důvodu (nadával do Team chatu , nemohl jsem to vidět proto jsem psal že jsem to neviděl(Byl v jiném Teamu) )
11:40 Hráč píše že někdo Stealuje (Jdu ho hlídat co dělá)

Vlikettdemo2 DEMO 2

0:29 Rakety letí na mě a hráč mi je Ukradne = Nemám zrovna čas mu dát kick takže to udělám nazačátku příštího kola aby si

to kolo nezahrál a aby věděl za co kick Dostal.

4:15 Hráč který zrovna natáčí demo Poslal raketu na hráče kteří stojí na Platformě A, poté hráč na B raketu

Stealoval (Divné že žádného admina kromě mě to vůbec nezajímalo ani toho co ho zrovna natáčel)

6:12 Hráč Skáče z Platformy B a Stealuje Raketu hráče na Platformě C , poznal jsem to protože Raketa šla bokem což by se hráči který stojí na místě těžko povedlo když se díval s plamenometem před sebe (Rozhodl jsem se že mu dám kick dříve než začne kolo)

9:59 Točím Raketou kolem sebe na Platformě B a hráč kterej stojí vedlě mě mi jí Stealne protože bych asi těžko odpálil raketu doprava když se dívám před sebe a raketa je na levo odemně
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Stížnost na admina Diaz.

od Rumcajz » 09 srp 2015, 13:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Diaz.

Příspěvekod Taygete » 09 srp 2015, 14:05 VIP

Do Cs1.6 sekce jsem to dal na žádost Noblemara ale pokud se to sem nehodí tak mi to jednoduše hodte do TF2 sekce.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Diaz » 09 srp 2015, 18:09 VIP

žádost zamítnuta, více jak měsíc...nebudu to lockovat, protože je to na mě stížnost, někdo jiný to lockne...
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PEto » 09 srp 2015, 18:20

zamieta sa.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy