I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina Elysium

Příspěvekod Luky6942 » 08 led 2016, 23:37

Takovou píču svět neviděl, on změní jednu a tu samou mapu (3x), úplně na tu samou, a pak ked mu poviem že je píča tak dostanu BAN ? Co to je za logiku ? On se neorientuje na serveru tak si to musí zkoušet když je plný server ?
Luky6942
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na admina Elysium

od Rumcajz » 08 led 2016, 23:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Elysium

Příspěvekod ElysiumGS » 08 led 2016, 23:53

Nevím kde žiješ ty, ale vzhledem k tomu, že je chvíle od toho co se na server nahrál nový map list, tak se dalo počítat s tím, že u nějakých map bude problém stejně jako tomu bylo u mg_escape_castle, protože ta mapa byla hard a 6/8 hráčů(většina z nich se nedostala ani přes první bhop) na serveru mi po tom co jsem se zeptal, jestli chtějí změnit mapu řekli ano. Tak jsem mapu změnil na mg_skytower_b1, aby jste si mohli normálně zahrát, každopádně jste tam začali řvát do mikrofonu, že tuhle mapu nechcete a že jsem tam měl dát jinou, tak jsme se domluvili na jiné, kterou jsem následně změnil a ty si tam na mě do voicu začal řvát, že jsem v*mrdanej p*čus a bůh ví co ještě... Každopádně snažil jsem se vám pouze vyjít vstříc, aby jste si normálně zahráli a pokud s tím máš nějaký problém, tak to šlo řešit určitě jinak a moc dobře vím, že patříš mezi problémové hráče, kteří mají ve zvyku kopat kolem sebe, když se jim něco nelíbí a nemají potřebu to řešit normálně. Upřímně můžeš být rád, že jsi nedostal ban na den, ale už to nějak nehodlám řešit. Za mě asi vše, počkej na vyjádření vyšších.
Hezký večer :-)
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luky6942 » 08 led 2016, 23:56

Ty jsi tam napsal: Chcete nechat tuhle mapu ?
Víc jak polovina lidí napsala že ano :)
A ty jsi jí změnil
A pak jsi jí zase změnil
A zase
Jenže ty jsi jí změnil 3x, úplně na tu samou...
Proč ?
Nejsem problémový hráč, jen mám problém s adminama ...
S normálními hřáči vycházím v pohodě :)
Luky6942
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Deathspirit » 08 led 2016, 23:59

Elysium nechcem ta podkopávat ale mg_escape_castle není hard a na začiatku neni b-hop skoro všetci to prešli . Na tej mape dá sa to normal preskákat

e. Elys - 4 kola po sobě jsem vás spectoval a většina hráčů měla problém přeskákat prvni 3 bloky, protože tam neměli autobhop a akorát nadávali stejně jalo Luky, což mě vedlo k tomu, abych se hráčů zeptal, jestli by jim při počtu 8 hráčů nevadilo, abych mapu změnil, protože jim očividně nevyhovovala.
Deathspirit
Amatér
Amatér

Příspěvekod MAGINniga » 09 led 2016, 00:05 VIP

Nebudu se vyjadřovat, tam kam nemám.
MAGINniga
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ElysiumGS » 09 led 2016, 00:11

Luky, zeptal jsem se hráčů, jestli chtějí změnit mapu a více jak polovina hráčů souhlasila, takže jsme se domluvili na změně dle mého(očividně špatného) uvážení, po tom co jsem mapu změnil, jste tam začali na mě řvat, že tam mám dát jinou mapu, tak jsem změnil mapu z mg_skytower_b1 na něco nějakou mg_supertower(nevím přesně), se kterou hráči souhlasili teda až na tebe.
Ono když má někdo problém s vícero adminama, tak chyba většinou není na straně admina, ale hráče což ty si asi neuvědomuješ a nejsi schopný to tolerovat, jinak by si nedostával bany.
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luky6942 » 09 led 2016, 00:13

Ty dement, chápeš že si tu mapu změnil 3x ? Na Super_tower či nějak
A neptal si se jakou chceme mapu, prostě jsi tam dal tu co jsi chtěl ty...

e. Elys - Bože, alespoň si přečti co ti tu píšu a nemel si pořád svoje... tohle nemá cenu, počkej si na vyjádření vyššího.
Luky6942
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nici » 09 led 2016, 00:14

nechci ti kazit radost ale bylo tak půl na půl + jsi změnil asi 2x na stejnou mapu že je to těžké? si děláš srandu ne? má to 65 lidí hotové to neni jen tak :) Jsi normální admin ale nezkoušej se vykecat nejde ti to :)

e. Elys - Nemám potřebu se z ničeho vykecávat, pouze říkám, tak jak to bylo a pokud chceš tvrdit opak a nazývat mě lhářem, tak prosím, ale dodej mi k tomu důkazy a příště se nevyjadřuj tam kam nemáš.
Život je boj, každý by měl bojovat ale TY! Ty už jsi pro mě prohrál!
Nici
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Luky6942 » 09 led 2016, 00:19

Tuto diskuzy jsem založil já, a je mi úplně jedno kdo se k tomu vyjádří, jen ty se tu vymlouváš, že se do toho nemá pléct, pokud ten dotyčný byl na tom serveru, a ví o co se jedná, proč by se nemohl vyjádřit ?? Diskrimince !
Luky6942
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 09 led 2016, 00:25

SA serveru ma pravo menit mapy podla uvazenia, tudiz ak vidi ze vecsina hracov neco nevie skocit tak prisposobi server aktualnym hracom, aby sa server nevyprazdnil.

Ty nemas ale pravo pisat adminovi ze je pica :)

LOCK

e.info: + jsem jim dal svolení a 100% volnost ve změně map tak aby vytestovali a koukli na všechny mapy aby se hráli a nebugovali.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Luky6942 » 09 led 2016, 00:27

Já můžu všechno
Luky6942
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MAGINniga » 09 led 2016, 00:27 VIP

Takze tu mate vyjadrenie vyssieho.
Elysium dostanes minus na klasickeho hraca. Ak sa budes snazit napravit to co si sposobil a budes sa spravat normale, bude mozne ti dat nas5 admina. Ale SAcko uz nebudes :) ale kazdopadne snazis sa z toho vyhovorit ale nevyjde ti to :) a Luky perma na stranke aj v hre :).
Lock.

PS: uz mi nemazte tento prispevok, ved som vyssi dopice vy pice.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HLSA uz 2 roky na Jump serveroch
MAGINniga
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Garlin » 09 led 2016, 00:28

Obaja ban natyzden mate na serveri. :)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy