I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina FALLEN (tak nějak se jmenuje) JB4

Příspěvekod xRandomx » 10 bře 2016, 01:02

Tuhle žádost píši proto, protože chci vyjádření od Admina, ve hře se nevyjádřil a tak mě zabanoval a pokazil mi rejstřík. Nikdy jsem neměl ban, nenávidím ho za to, ve hře mi neodepíše a pak mě bezdůvodně zabanuje. Chci jenom jeho vyjádření prosím
Takže co se stalo, byl pozdě večer 10. 3. záznam bohužel nemám a ani na stránkách není, byl jsem u T a pak jsem šel k CT, hráli jsme a najednou jeden hráč otevřel cely, admin grabl toho kdo je otevřel, potom zabili ale Simona, tak jsem ho vzal já a řekl jsem "čupnout dívat se pod sebe nehýbat" zabil jsem toho, co zabil bývalého simona a pak mě zabili, T zabili všechny, poté začalo druhé kolo, koupil jsem si šťastně zbraň jako EVIP a hrál jsem, ale najednou jsem přesunut k T, tak se ptám admina celé jedno kolo, proč mě přesunul, odpověď žádná, tak jsem se vrátil k CT a dostal jsem za to ban na 10 minut, ale i 10 minut mě štve, protože jsem u vás Nikdy ban neměl a teď ho kvůli tomuto adminovi mám, neřekl mi proč mě přesunul a toho, který otevřel cely ani nepotrestal, bezva admin team, po dvou letech si jdu zahrát starou dobrou 1.6 a zkusit si JB a dostanu ban za nic. Chci vyjádření admina, to je můj cíl, nepotřebuji aby jste napsali nemám důkazy, já chci aby se vyjádřil.
Buď vítán kdo v míru a dobré vůle přicházíš. PS: Chceš přátelé, tak se spřátel ( salátem přátelé nezískáš ). Pravdy jsou vždy dvě, ale jedna je lež by eyoxander. Jendo rčení . Čas běží jako jelen, když je do prdele střelen. :) :D
xRandomx
Amatér
Amatér

Stížnost na admina FALLEN (tak nějak se jmenuje) JB4

od Rumcajz » 10 bře 2016, 01:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina FALLEN (tak nějak se jmenuje) JB4

Příspěvekod FALLEN » 10 bře 2016, 01:20 VIP

Neviem preco pises inak.. Vzal som ta do grabu a pytal som sa ta preco si otvoras cely ked nemas simona ? Tvoja odpoved bola preto lebo som sa chcel ist pozriet do sachty ci tam neslo nejake T. (pri tom si simona absolutne nemal.)
To bol dovod preco som ta dal od CT.. a jak som videl ze si sa tam znova hodil tak som ti dal ban na 10 minut.
A dovod preco som ti neodpovedal bol ten ze som riesil FK ktory som dostal.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod xRandomx » 10 bře 2016, 01:47

Ale mě jsi do grabu nedal, jestli se ukáže záznam na tomto webu, tak budu mít i důkaz, tak doufám, že se ukáže, do grabu jsi dal někoho jiného, domlouvám se s ním, že sem napíše, protože ty si ani neumíš hlídat co děláš, co ty jsi za Admina :D ?
Buď vítán kdo v míru a dobré vůle přicházíš. PS: Chceš přátelé, tak se spřátel ( salátem přátelé nezískáš ). Pravdy jsou vždy dvě, ale jedna je lež by eyoxander. Jendo rčení . Čas běží jako jelen, když je do prdele střelen. :) :D
xRandomx
Amatér
Amatér

Příspěvekod xRandomx » 10 bře 2016, 01:48

Bohužel poslední záznam je z předchozí mapy, ale jestli se tam ukáže, tak mám i důkaz, nechápu že ani nevíš, koho jsi grabnul....
xRandomx
Amatér
Amatér

Příspěvekod xRandomx » 10 bře 2016, 02:06

Asi takhle gamesties tvrdí, že se sám nahraje každý záznam, takže až se tam ten záznam co je 10. 3. těsně po půlnoci, tak budu mít důkaz na to, že buď neumíš dávat pozor a nebo jsi totálně.... a nepíšu ani sprostě, takže nemůžeš nic říct
xRandomx
Amatér
Amatér

Příspěvekod xRandomx » 10 bře 2016, 03:18

Má to být na této mapě, ale jak vidím, tak se to v půlce mapě stopne a dál to nejede, zajímavé nahrávání, čekal jsem, že se tam nahraje vše, ale prostě ani ne v půlce mapě se stopne a nejede dál... škoda, jako kdyby někdo nechtěl, abych měl důkaz :( ještě to píše, že přípona dem není povolena a soubor je moc veliký, je to prostě zde http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites 10. 03. 00:20 jail_brazilian_v2 20494-1603100020-jail_brazilian_v2.dem.zip ale když jsem si to pustil, tak tam prostě není celá mapa, bohužel.....
xRandomx
Amatér
Amatér

Příspěvekod Vasmenx » 10 bře 2016, 11:30 VIP

Pokud je tam HLTV, tak to je v půlce seklé na dvě dema. Zkrátka zkus to demo po tom demu co si přidal. :)
ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter

ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin

Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1

Prostě legenda...
:P
Vasmenx
Mistr
Mistr

Příspěvekod FALLEN » 10 bře 2016, 12:09 VIP

Je nemam sem co uz napisat potom co si tu pisal ty.. to co som napisal tak za tym si stojim.
Dalej sa uz nevyjadrujem.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 10 bře 2016, 17:57

Demo z HLTV jsem si prohlizel, ale je tam z nej slaba pulka, bez inkriminovaneho momentu.

Priste toc svoje demo, ktere budes moct predlozit jako dukaz o pochybeni admina, takhle se bavime jen v rovine teorie.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy