I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina [BS] Frantisek Taraba / Public Oldschool

Příspěvekod Dave15 » 08 led 2015, 19:58

Dobrý večer, dnes 8.1.2015 v 18:35 jsem hrál na serveru Public OldSchool. Mapa de_vegas. Hrál jsem za T team a už od začátku mapy to byla pro CT přesila oproti našemu teamu, takže pár kluků od nás začalo kempit protože CT strašně rushovali. Načež admin [BS] Frantisek Taraba vyhrožoval všem zabanováním. Upozornil jsem jej na to, že je to přesila, ať prohodí pár hráčů. Jenže mě bylo suše odpověděno: ,,NEBREČ". Vytočilo mě to tak že jsem se ohradil sprostým výrazem. Přičemž jsem dostal za půl minuty BAN. Sice je to jenom na hodinu, ale jde mi o to, jak se admin zachoval bylo zcela neprofesionální a dětinské, a Admin je povinen jít všem příkladem, chovat se tak aby neohrozil dobrou pověst tohoto nebo jiného herního portálu, a dále na serveru dbát cti, vážnosti a důstojnosti hráču i své vlastní. A myslím si, že pokud admin nedbá na tyto pravidla, kterými by se měl řídit, nezaslouží, aby byl k právům admina zmocněn. Proto prosím tým Gamesites o prošetření toho skutku vyjádření dotčeného admina, popřípadě příkladného potrestání.

P.S. V příloze zasílám výpis z konzole. Nahrávku ze serveru zašlu dodatečně, jelikož ještě není k dispozici ke stažení.

Přeji pěkný den a předem děkuji za odpověd.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem [BS] Frantisek Taraba.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 minute and 17 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : rYchlA rotA l Vylity Vejce : D
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Opakovane] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 121366068 '
[AMXBans] Tva IP : ' 178.72.192.55 '
[AMXBans] =======================================
Dave15
Amatér
Amatér

Stížnost na admina [BS] Frantisek Taraba / Public Oldschool

od Rumcajz » 08 led 2015, 19:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina [BS] Frantisek Taraba / Public Oldsch

Příspěvekod KosSo » 09 led 2015, 13:40 VIP

Moje vyjadrenie : http://puu.sh/ehjCN/523c1fb2a3.png nech sa páči. Podotýkam tá odpoveď "nebreč" nebola odo mňa. A neviem ako ti to slušne napísať , ale prečítaj si ešte raz tvoju poslednú sťažnosť na mňa , sťažuješ sa tam že som ťa prehodil do druhého teamu a tu sa sťažuješ že som nikoho neprehodil :D Na prehadzovanie hráčov je tam plugin. Myslím že môžte LOCK prípadne ak chce nech sa ešte niekto vyjadrí.
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod KosSo » 09 led 2015, 20:34 VIP

Po vzhliadnutí dema pridávam screenshot z konverzácie zo servera. http://puu.sh/ei84N/b17d2e1693.jpg predtým som písal (citujem) : "nekempite lebo banujem". žiadne vyhrážanie ale upozornenie .. To je moja práca. Nikto ti tam nepísal "nebreč" ale ja som ta upozornil "nehreš" a tvoja odpoveď na screenshote je jasná. Preto navrhujem predĺženie tvojho banu aspoň na 24 hodín vzhľadom na to že to beriem ako nadávku adminovi. Ďakujem za skoré vyjadrenie SA/HLSA.
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Jessie » 09 led 2015, 23:01

Vyjadrenie admina tu máš. Ty tu vravíš o cti, vážnosti a dôstojnosti a tvoje vyjadrovanie sa v hre hovorí o opaku. Ban oprávnený, sťažnosť neopodstatnená.
Lock.
Jessie
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy