I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina : Gamesites

Příspěvekod ThomasCz187 » 26 lis 2017, 11:28

1. Zdravím, dneska 26.11 cca kolem 11h a 10 min sem hrál na jailbreaku (4) připoj sem se do CT a asi po 4 kol se připojil do CT-ček Gamesites
nebral simona, nemluvil max jen zabíjel apod když chtěl jeden hráč mikrák tak sem mu ho zapl a stěžoval si na Gamesites že nemluví a nebere simona když se ho CT zeptalo jestli má Mik odpovědel do chatu Nemám. Takže sem šel do konzole napsal sem jeho ID a říkal druhému CT-čku at to napíše tk. Následně mě pán Gamesites zabil a dal do T. Když sem se ho ptal proč mě zabil
tak mi ani neodepsal a neřekl mi důvod.

2. Důkazy nemám..
ThomasCz187
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na admina : Gamesites

od Rumcajz » 26 lis 2017, 11:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina : Gamesites

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 lis 2017, 11:44

Tvojí starostí není, zda mají hráči mic. To je náplň admina. Pokud si myslíš že někdo porušuje pravidla, máš jej nahlásit do pp.
Nicméně pokud admin na otázku zda má mic odpoví že nemá, jde o zbytečnou provokaci a vyvolávání konfliktů, čímž si o vote vyloženě řekl. Je potom nepřijatelný aby tě za vlastní demenci přesunul k T.
Počkáme na jeho vyjádření. Docela by mě zajímalo proč se chová jako šulin a normálně ti nepoví že mic má, nebo neignoruje když ti po tom nic není.
V případě že admin napíše výmluvu místo omluvy, sežene si pro své tvrzení i demo (třeba z hlstats), v případě že zde bude jen výmluva bez dema a omluvy, admin bude potrestán.

To vše za předpokladu, že mluvíš pravdu ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Walkon » 26 lis 2017, 12:30 VIP

Zdravím,

Hráč, který si vyžádal mik si nestěžoval na mě, ale na 2 CT. Mě se pouze ptal jestli mám mik, ale neodpovídal jsem mu, protože nejsem povinný mu odpovídat. Je pravda, že jsem napsal do chatu, že mik nemám, za což se tedy omlouvám. Přehoz si dostal protože si začal pokřikovat na 2 ct ať dá vote,i když jsem si o to vote teda říkal. Omlouvám se tedy, přehoz si myslím, že byl unahlený.
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod ThomasCz187 » 26 lis 2017, 15:50

Byly sme 3 v CT Ty, někdo a já stěžoval si na demenci toho druhého pak poukázal na tebe a řekl jesli máš mik tys odpovědel že nemáš když ti CT říkalo že at jdeš teda pryč od CT řekl si (Nebo? :D) až pak sem šel do konzole.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já nechtěl dělat to co admini, ale když nemá mik tak na co tu je vote.
ThomasCz187
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 lis 2017, 19:13

Vyreseno ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy