• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stížnost na admina jménem Hogo
Dobrý den mám pocit že to jak se Hogo zachoval nebylo správné.
Popis situace :
Byla nová mapa a já jsem se dostal k CT tak jsem řekl "Jooooo jsem CT" (bylo řečený dětským hláskem) tak mě Hogo movnul k T a já se ptal proč a on se mě zeptal "Připadá ti normální se dostat k CT a říkat joooo jsem CT" Důkaz zde : https://ctrlv.cz/D9W0
To byla první věc co udělal ale pokud vím tak hráč s nickem Commoxova Bitch tak ten nic neřekl (říkám ten protože to je můj kámoš se kterým jsem volal na Skype) a jeho také movnul přitom když se on dostal k CT tak nic neřekl akorát "Čus lidi jak se máte" a Commoxova bitch byl taky movnut a pak nemohl psát protože ho Hogo odstřihl on chatu. Důkaz zde : https://ctrlv.cz/0mNd to je vše.
Nic proti Hogovi nemám akorát mi nepřišlo správné jak se zachoval, vím že také jsem to nemusel říkat jako dítě za to se omlouvám.
Popis situace :
Byla nová mapa a já jsem se dostal k CT tak jsem řekl "Jooooo jsem CT" (bylo řečený dětským hláskem) tak mě Hogo movnul k T a já se ptal proč a on se mě zeptal "Připadá ti normální se dostat k CT a říkat joooo jsem CT" Důkaz zde : https://ctrlv.cz/D9W0
To byla první věc co udělal ale pokud vím tak hráč s nickem Commoxova Bitch tak ten nic neřekl (říkám ten protože to je můj kámoš se kterým jsem volal na Skype) a jeho také movnul přitom když se on dostal k CT tak nic neřekl akorát "Čus lidi jak se máte" a Commoxova bitch byl taky movnut a pak nemohl psát protože ho Hogo odstřihl on chatu. Důkaz zde : https://ctrlv.cz/0mNd to je vše.
Nic proti Hogovi nemám akorát mi nepřišlo správné jak se zachoval, vím že také jsem to nemusel říkat jako dítě za to se omlouvám.
Commox Army navždy !!!
RIP AKADEMIK ALE JÁ SE VRÁTÍM

-
commox222 - Amatér
[Vyřešeno] Stížnost na admina jménem Hogo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina jménem Hogo
Ahoj přesun od CT jsi dostal za spam voice. Tvojeho kamaráda jsem přesunul omylem z důvodu že jste měli skoro stejný nick. Po chvíli co jsem si uvědomil že jsem přesunul špatného hráče tak jsem přesunul tebe. Ale vtom tvůj kámoš napsal něco ve stylu že jsem čurák atd... Tak už jsem neměl důvod takového hráče vracet k CT. Poté dostal mute.
-
hogo99 - Amatér
Admin nepochybil, na serveru jsem byl. kdyby vás nepřesunul on, tak to udělám já. Když jste u CT akorát děláte bordel myslíte si bůh ví jak jste vtipný, ale opak je pravdou.
Dále ten tvůj kamarád hoga urazil a proto byl odstřižen od chatu.
Krásný zbytek dne přeje [K]arlos.
Dále ten tvůj kamarád hoga urazil a proto byl odstřižen od chatu.
Krásný zbytek dne přeje [K]arlos.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Dobře jen jsem si myslel že se nezachoval správně ale díky aspoň jsem se z toho poučil 

Commox Army navždy !!!

-
commox222 - Amatér
Ještě se vrátím k tomu kamarádovi teď jsem se ještě koukal na důkazy a kámoš nikde nepsal že jsi čůrak nebo něco podobného.
Když se podíváš na 1 důkaz je tam vidět jak si nás movnul ale jak jsem tam napsal "Commox222 : Hogo ?" A nějaký týpek písemnou napsal "Díky" a když se podíváš na druhý důkaz tak tam nikde nevidím že ti nadával jen byl odstřihnut od chatu a do voicu taky nic nemohl říkat když si ho movnul
Pokud ho Hogo odstřihl od chatu tak se smažou všechny věci co napsal ten dotyčný do chatu ? Pokud ne tak Hogo lhal stím že mu nadával
Když se podíváš na 1 důkaz je tam vidět jak si nás movnul ale jak jsem tam napsal "Commox222 : Hogo ?" A nějaký týpek písemnou napsal "Díky" a když se podíváš na druhý důkaz tak tam nikde nevidím že ti nadával jen byl odstřihnut od chatu a do voicu taky nic nemohl říkat když si ho movnul
Pokud ho Hogo odstřihl od chatu tak se smažou všechny věci co napsal ten dotyčný do chatu ? Pokud ne tak Hogo lhal stím že mu nadával
Commox Army navždy !!!

-
commox222 - Amatér
Není zde co řešit... SA bylo na serveru a adminův postup kontrolovalo. Jak tu již sám psal, na postupu nebylo nic špatně. Stížnost je tedy neoprávněná a považována za vyřešenou. Avšak zůstane ještě po 48 hodin odemčena pro případné doplnění či dotazy.
e. by Kamikaze 2.7. 18:22 : stížnost vyřešena, 48 hodin dávno uplynulo, lock
e. by Kamikaze 2.7. 18:22 : stížnost vyřešena, 48 hodin dávno uplynulo, lock
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1