I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina Love (Talentovaný Hráč)

Příspěvekod F3N0M3N » 15 črc 2015, 22:37 VIP

Dobrý večer, chtěl bych si stěžovat na admina Love a jeho naprostou ignoraci a provokaci...
Takže byla mapa de_dust2_2006, kde jsem se napojil a hrál a z ničeho nic mi admin začal spamovat steam nebo spamovat jednoduše mi tam okamžitě poslal asi 4 zprávy, které měly cca. takový obsah: "Nechápu, jak se tady vůůbec můžeš ukázat po tom, co jsi předváděl na furien turnaji, jsi úplně jak de****tní kid, že neumím prohrávat a chovám se jak p**a a je mu u pr***le, že hraji nějaký vrcholový basketbal v Praze, co jsem psal na svou facebook stránku plnou sku****ných kidů z furienu a majnkraftu (ano tak to napsal)"... Prostě pro mě naprosto šokující a urážlivá zpráva po té, jak se choval jako dozorce na furien turnaji... No a aniž bych stihl odpovědět, tak si mě odebral z přátel a já okno zavřel, protože mě nenapadlo, že si sem půjdu stěžovat, nevěděl jsem, že pochybí ihned znovu přímo na serveru...Říkal jsem si, ať si na steamu klidně balí 10-ti letý kluky, to je jeho věc, že to nemá v hlavě v pořádku a chce se takhle vyjadřovat...

Následující kolo jsem admina upozoňoval trochu horším způsobem než obvykle (z důvodu reakce na jeho zprávy na steamu), avšak jsem nenadával nic... Admin teda, když bylo tak posledních 5 hráčů živých, tak asi po 20-ti vteřinách zvládl hráči dát slay (tedy 1. upozornění), uplynulo cca. 1-2 kola a hráč byl opět na txt tedy podruhé a admin mu okamžitě bez slov dal ban... - Tady teda vidím další adminovo pochybení, protože pokud vím tak má fungovat nějaký prázdninový režim a hráč měl dostat další upozornění, navíc nebyl upozorněn ani chatem, nevšiml jsem si, že by například napsal na sklo klasickou zprávu (TXT, kemp atd. = slay/ban) za celou dobu, co jsme byl na serveru a to , i když se změnila mapa a trvala už asi 15 minut...
No ihned jsem se ho zeptal, že jsem myslel, že je tu nějaký prázdninový režim a měl by být mírnější a ne hned tomu hráči takhle dát ban, který tak na 99% ani nevěděl, co se děje... No admin mi odpověděl nebo spíš mě poslal víte kam se slovy: "Co je ti jako do toho?" Jako bych se ho ptal, jestli má radši styk s mamkou nebo taťkou (only joke, to jsem nikde do teď nenapsal)... No tak jsem ho začal mírně pošťuchovat kvůli případné stížnosti typem: haha zabil jsem tě apod. - Admin na to reagoval naprosto dětinsky, že když jsem napsal "jsem lepší než někdo", tak začal do chatu psát ":D :D" ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" "Ty tak" ano ihned takhle "spamnul" tyto trapné 3 zprávy a pokračoval v tom dále "nebavíš mě" "Jsi jedl vtipnou kaši?"
Tady si teda myslím, že má admin reagovat s klidnější hlavou (jak měl reagovat i na turnaji, kde mi pro změnu na tsku řekl něco jako,že mám v hlavě nasráno nebo že jsem idiot? jedno z toho byli 2, každej přišel s jednou z těch originálních hlášek, tímto zdravím Ven0ma) a také mírněji u druhého hráče, já jsem zase obdržel pouhý jeden kick (samozřejmě zaslouženě, počítal jsem s tím)...
Tímto bych chtěl podat stížnost bez důkazů avšak i s nimi, protože chat se ukládá pokud vím v hlstats a dema též díky Anti-Cheat monitoringu :)
Přeji dobrou noc nebo už pomalu ráno? :roll: Děkuji
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Stížnost na admina Love (Talentovaný Hráč)

od Rumcajz » 15 črc 2015, 22:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Love (Talentovaný Hráč)

Příspěvekod LoveYou » 15 črc 2015, 23:44 VIP

Zdravím tě, já že jsem ti nadával na steamu?? V životě bych si nikoho jako jsi ty nepřidal, natož abych mu psal.
Za druhé já jsem tě provokoval?? Dáme krátký výpis tvého chatu

2015-07-15 22:50:12 kempnem jako LOve. Gamesites.cz ^Furien #1 de_bretonia
2015-07-15 22:49:29 j oty jsi totiz talent jako Love. Gamesites.cz ^Furien #1 de_bretonia
2015-07-15 22:43:29 pro cloveka jako on to je velmi slozity proces. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2_2006
2015-07-15 22:43:13 ale Love by musel pouzit mozek a podivat se. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2_2006
2015-07-15 22:29:53 takze zkus jednou zapokjit a mozek a oci, kdyz uz ne na turnaji. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2_2006
Poté se tě někdo zeptal jestli jsi AwPGamer a ty jsi mu odepsal : Né nejsem já jsem někdo mnohem lepší (to jsem v hlstats nějak nenašel)
A v poslední řadě ten ban, hráče jsem upozornil a on na textruru vlezl poté zase. Tudíž jsem mu dal logicky ban, nebudu ho upozorňovat 10X. A to co jsem ti napsal na serveru byla jen svatá pravda, do toho banu ti nic NEBYLO!!

Takže nevím jaký má tato stížnost význam, když je skoro celá výmysl . Myslel jsem si že v tobě je něco víc, ale vymýšlet si jak 9 letté dítě? Když myslíš že ti to pomůže :?
Odemne vše Love#
PS: ještě jsem zapoměl, jak jsem napsal :DDDDDDDDDDDD to bylo na tu tvou velice inteligentní větu že jsi lepší než awpgamer ;)
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Stížnost na admina Love (Talentovaný Hráč)

Příspěvekod AwPGamer » 16 črc 2015, 08:34

Shrnu to asi takhle:
1) To co si píšete na steamu je to vaše věc
2) Nevidím žádné pochybení admina
3) fenomene vidím tu tvojí mírnou provokaci
4) Love, když grabl hráče tak se mu na sklo dala věta "Byl jsi zabil za porušování pravidel TEXTURA" něco takového, takže to ani nemusel psát.
5) nevidím tu adekvátní důkazy.

Stížnost zamítám,
lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy