• Stránka 1 z 1
[V]Stížnost na admina/nejspis ejik/ JB#1
Zdravím,
dnes se mi stala taková nemilá věc, dával jsem klasicky příkaz, poté mě pozastavil admin, že jsem lagl, a že asi dostal neoprávněný kill, jenže po delší debatě se mi zdálo, že stejně FK nedostal, v danou chvíli nejespíše neovládl základní pravidlo, a já, jelikož jsem si byl jistý, tak jsem se hájil, no, a po chvilkách debat jsem byl slaynut. A mě zajímá důvod.
Popřípadě, jestli jsem já nekonal správně, tak bych prosil o vysvětlení, co jsem měl v danou situaci dělat, a zda-li jsem , v tomto případě, MFK dal.
Vyčasování:
Začátek kola: 37:01
Daná situace: 37:58
Slay: 38:46
Děkuji za případné řešení.
PS: Ejik, ty jsi admin, ty nemáš dělat výběrové řízení, komu pomůžeš, a komu ne
dnes se mi stala taková nemilá věc, dával jsem klasicky příkaz, poté mě pozastavil admin, že jsem lagl, a že asi dostal neoprávněný kill, jenže po delší debatě se mi zdálo, že stejně FK nedostal, v danou chvíli nejespíše neovládl základní pravidlo, a já, jelikož jsem si byl jistý, tak jsem se hájil, no, a po chvilkách debat jsem byl slaynut. A mě zajímá důvod.
Popřípadě, jestli jsem já nekonal správně, tak bych prosil o vysvětlení, co jsem měl v danou situaci dělat, a zda-li jsem , v tomto případě, MFK dal.
Vyčasování:
Začátek kola: 37:01
Daná situace: 37:58
Slay: 38:46
Děkuji za případné řešení.
PS: Ejik, ty jsi admin, ty nemáš dělat výběrové řízení, komu pomůžeš, a komu ne

DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[V]Stížnost na admina/nejspis ejik/ JB#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina/nejspis ejik/ JB#1
Slay som ti dal za to lebo si to zdržoval najmenej 2 minúty, keď admin punko už situáciu doriešil a ja som ti hovoril aby si už hral a ty si furt omieľal dookola to isté. Zdržoval si hru aj napriek vysvetleniu od už zmieňovaného admina.
-
OMV - Spamerův sluha
Jsem rád, že jsi se vyjádřil, i přes to, jak jsi psal, že se k tomu trapnému příspěvku ani nevyjádříš. Pěkně si sereš do huby, abys zase savenul práva, lmaooo.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Asi si zabudol link na demo. Môžeš ho poslať ešte, ak chceš.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
áno do voicu som mu skočil ja, s tým že som myslel že lagol a že zabíjal zlých, nakoniec sa to ale vysvetlilo lebo na začiatku marketa nepovedal sloveso a bol to chyták, viac som neriešil, potom ťa slayol ejik zrejme za to že si zdržoval, ale to už bude lepšie vidno na deme, neviem ako presne to bolo
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Admin nezvládol situáciu.
Sťažnosť oprávnená.
Sťažnosť oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]Stížnost na admina/nejspis ejik/ JB#1
Keďže som situáciu podľa svojho nadriadeného nezvládol a reagoval nad mieru, tak sa ti ospravedlňujem.
-
OMV - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1