• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina Obrkiller (Jailbreak 1#)
Server: [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1
Popis situace: Dobrý večer, byl jsem na serveru u CT. Byl jsem simon. Rozdal jsem VD, dále jsem dal příkaz aby všichni šli do klece před celama. V jedné cele byly 4 T kteří se blokovali. CT Pepstar zabilo vězně u kterého si myslel že blokoval VD. Obr následně chtěl vyřešit situaci, ač nevím jak to chtěl vyřešit když byl v té době v kleci vylezl ven, a já jsme ho zabil, on naštvaný že jsme ho zabil mě grabl a ptal se mě proč mě zabil, tím jsem mu řekl že kazí hru. Nadále jsem dostal kick. (myslím si že není důležité aby admin byl živý a danou situaci řešil hned, nýbrž až na začátku kola. Kde se ukázalo že Pepstar si svoji chybu uvědomil a nahlásil VD. Když jsem prišel na server řekl jsem mu že zneužívá práva. Pak jsme si chvilku dopisovali, ale on chtěl ukázat své adminské práva tak začal mluvit za vězně do mikrofonu (V tu chvíli se bavil akorát se mnou neřešil situaci na serveru nic, prostě skočil do řeči simonovi, nejspíš proto aby ukázal kdo je tu pánem). A pak mi dal ban s reasonem: Uklidni se. Nenapsal jsem ani jednu nadávku, nikoho jsem neprovokoval.
Prohřešek admina: Zneužívání práv kick/ban/voice
Důkazy: http://leteckaposta.cz/511406174
Popis situace: Dobrý večer, byl jsem na serveru u CT. Byl jsem simon. Rozdal jsem VD, dále jsem dal příkaz aby všichni šli do klece před celama. V jedné cele byly 4 T kteří se blokovali. CT Pepstar zabilo vězně u kterého si myslel že blokoval VD. Obr následně chtěl vyřešit situaci, ač nevím jak to chtěl vyřešit když byl v té době v kleci vylezl ven, a já jsme ho zabil, on naštvaný že jsme ho zabil mě grabl a ptal se mě proč mě zabil, tím jsem mu řekl že kazí hru. Nadále jsem dostal kick. (myslím si že není důležité aby admin byl živý a danou situaci řešil hned, nýbrž až na začátku kola. Kde se ukázalo že Pepstar si svoji chybu uvědomil a nahlásil VD. Když jsem prišel na server řekl jsem mu že zneužívá práva. Pak jsme si chvilku dopisovali, ale on chtěl ukázat své adminské práva tak začal mluvit za vězně do mikrofonu (V tu chvíli se bavil akorát se mnou neřešil situaci na serveru nic, prostě skočil do řeči simonovi, nejspíš proto aby ukázal kdo je tu pánem). A pak mi dal ban s reasonem: Uklidni se. Nenapsal jsem ani jednu nadávku, nikoho jsem neprovokoval.
Prohřešek admina: Zneužívání práv kick/ban/voice
Důkazy: http://leteckaposta.cz/511406174
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Stížnost na admina Obrkiller (Jailbreak 1#)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Obrkiller (Jailbreak 1#)
Tak máš pravdu byly jsme na cele 4 stal se Fk a pepstár si nebyl jistý já sem ti řekl prosím počkej vycházel jsem ven abych se koukl na danou situaci "popřípadě" grabl pepstára následně si mě zabil já se tě zeptal proč si mě zabil ty jsi mi řekl kazíž hru a já cože a ty kazíš mi hru prostě dostal jsi kick protože když tě jen moovnu zůstanou ti body, a navíc nechápu proč si mě zabil jdyž jsem řešil admin povinosti. Potom jsi se připojil a měl furt nějaké výhrady proti mě řekl jsem ti aby jsi to neřešeil na serveru, potom jsi napsal že nemám právo zasahovat do hry. Napsal jsem ti aby jsi si laskavě přečetl pravidla napsal jsi mi já sem je četl spíš ty by sis je měl asi přečít. Já sem další kolo nechtěl furt spamovat chat chtěl jsem vklidu hrát hru tak jsem stopl kolo a poslal ti do chatu útržek z pravidel : Admin má právo kdykoliv zasáhnout a zrušit/omezit/zakázat příkazy Simona!. Nato jsi mi napsal něco ve smyslu že to neznamená že ti budu kazit . Napsal jsem ti aby jsi to přestal řešit že jestli máš proti mě něco aby jsi to napsal na web, ty jsi mi napsal jestli si myslíš že sem měl dostat ban tak mi ho dej (dostal jsi ban na 10 min aby jsi se uklidni la vychladl). Nevím proč píšeš nadále když jsem ti jasně psal aby jsi vůči té situace nadále nic nepsal. Neuposlechl jsi a proto jsi dostal ten ban.
Ps: video jsem nekoukal ale pokud se nepletu je to tak jak jsme psal. klidně jestli to co sem teď napsal tam nebude celé dohleddám Hlstats jak jsem to psal do chatu.
Ps: video jsem nekoukal ale pokud se nepletu je to tak jak jsme psal. klidně jestli to co sem teď napsal tam nebude celé dohleddám Hlstats jak jsem to psal do chatu.
Servery JailBreak hraji již 10 let.
Nick in game: obr
-
obrkiller - Kazatelův učeň
obrkiller píše:Tak máš pravdu byly jsme na cele 4 stal se Fk a pepstár si nebyl jistý já sem ti řekl prosím počkej vycházel jsem ven abych se koukl na danou situaci "popřípadě" grabl pepstára následně si mě zabil já se tě zeptal proč si mě zabil ty jsi mi řekl kazíž hru a já cože a ty kazíš mi hru prostě dostal jsi kick protože když tě jen moovnu zůstanou ti body, a navíc nechápu proč si mě zabil jdyž jsem řešil admin povinosti. Potom jsi se připojil a měl furt nějaké výhrady proti mě řekl jsem ti aby jsi to neřešeil na serveru, potom jsi napsal že nemám právo zasahovat do hry. Napsal jsem ti aby jsi si laskavě přečetl pravidla napsal jsi mi já sem je četl spíš ty by sis je měl asi přečít. Já sem další kolo nechtěl furt spamovat chat chtěl jsem vklidu hrát hru tak jsem stopl kolo a poslal ti do chatu útržek z pravidel : Admin má právo kdykoliv zasáhnout a zrušit/omezit/zakázat příkazy Simona!. Nato jsi mi napsal něco ve smyslu že to neznamená že ti budu kazit . Napsal jsem ti aby jsi to přestal řešit že jestli máš proti mě něco aby jsi to napsal na web, ty jsi mi napsal jestli si myslíš že sem měl dostat ban tak mi ho dej (dostal jsi ban na 10 min aby jsi se uklidni la vychladl). Nevím proč píšeš nadále když jsem ti jasně psal aby jsi vůči té situace nadále nic nepsal. Neuposlechl jsi a proto jsi dostal ten ban.
Když už něco píšeš prosím tě, přečti si to po sobě takových hrubek to je hrůza. To je strašné. No počkáme si na vyjádření někoho kdo má kompetenci to tu řešit.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
máš pravdu píšu to na tabletu a chci jít spát, neomlouvá mě to. necháme to na někom kdo má kompetenci to řešit.
Servery JailBreak hraji již 10 let.
-
obrkiller - Kazatelův učeň
Jediná zpráva.. Stížnost neoprávněná
Nesnaž se poučovat adminy a plést se jim do práce, když nevíš o co jde. Pokud se stala nějaká situace, ve které bylo možné, že padl FK, admin to musel řešit a udělal správně. Pokud ty jsi mu řekl, že tím kazí hru, nemůžeš se divit trestu.
Nesnaž se poučovat adminy a plést se jim do práce, když nevíš o co jde. Pokud se stala nějaká situace, ve které bylo možné, že padl FK, admin to musel řešit a udělal správně. Pokud ty jsi mu řekl, že tím kazí hru, nemůžeš se divit trestu.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1