• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Stížnost na admina Poland
Tak jak bych začal, dneska 27.11. cca ve 20:10 jsem byl na serveru JB 4 a byl tam admin jménem Poland a já jsem mu začal psát různý věci ale nic špatného nejdříve mě kicknul a potom mi dal ban na chat za nadávky přitom tam nepadla ani jedna nadávka a když se ho ostatní ptali za co jsem dostal ban na chat tak jim odpověděl jen tak že se do toho nemají co plést. Děkuji za odůvodnění 

-
WellyNATOR - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Stížnost na admina Poland
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Poland
Ahoj,
Přišel jsem na server pod nickem Poland, začal si mi spamovat hloupými otázkami, měnil jsem si nick, abych se ti vyhnul. I tak to nepomohlo, tak jsem se s tím smířil a nadále tě ignoroval. Začali jste psát, že ten a ten má cheaty at to omrknu. Cheaty neměl. Já jako admin mám povinnost řešit cheatery na serverech, ale nejsem povinný lozit hned do spectu na každéhé hráče, co si vy vymslíte, že má cheaty. Psal si, že neřeším svou práci, jako vždycky. Napomenul jsem tě. Dostal si kick. Nadále ti to bylo směšně, i když jsem tě napomenul víckrat "Nechovej se jako malé dítě", "zamysli se co píšeš". Měl si z toho strašnou srandu, dostal si tedy ban na 10min.
Tvé hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51549
Přišel jsem na server pod nickem Poland, začal si mi spamovat hloupými otázkami, měnil jsem si nick, abych se ti vyhnul. I tak to nepomohlo, tak jsem se s tím smířil a nadále tě ignoroval. Začali jste psát, že ten a ten má cheaty at to omrknu. Cheaty neměl. Já jako admin mám povinnost řešit cheatery na serverech, ale nejsem povinný lozit hned do spectu na každéhé hráče, co si vy vymslíte, že má cheaty. Psal si, že neřeším svou práci, jako vždycky. Napomenul jsem tě. Dostal si kick. Nadále ti to bylo směšně, i když jsem tě napomenul víckrat "Nechovej se jako malé dítě", "zamysli se co píšeš". Měl si z toho strašnou srandu, dostal si tedy ban na 10min.
Tvé hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51549
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: Stížnost na admina Poland
Admin jednal naprosto správně, nemáš ho prokovat a psát kraviny. Důvod "nadávky" je předdefinovaný a může ho použít třeba v tomto případě a umlčet tak hráče. A ano, ostatní se nemají plést do práce admina.
Asi tě to vyloženě baví, proto pokud se to bude opakovat, dostaneš, tak jak ti minule Ejvoš slíbil, dáreček.
Stížnost zamítnuta.
Asi tě to vyloženě baví, proto pokud se to bude opakovat, dostaneš, tak jak ti minule Ejvoš slíbil, dáreček.

Stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1